- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hani
aktív tag
Tud valaki valamit a Hypa 7 UV 3 hónapos kiterjesztett lencséről? Esetleg hordott valaki ilyet?
[link]
Nagyon barátságos ára van, és elég jónak tűnik, bár nem tudom, ők mit értenek ''kiterjesztett'' viselés alatt (hosszabb időszakok, vagy akár éjjel-nappal?)
[Szerkesztve] -
Hani
aktív tag
Hello mindenkinek.
A lens.hu [link] oldalán jártam, és felmerült egy kérdés: mit takar pontosan (órában kifejezve) az adott lencse mellé odaírt ''napi viselet'' illetve a ''kiterjesztett viselet''?
(pl: CooperVision Hypa 7 UV, lágy, 3 hónap kiterjesztett nappali viselet, oxigénáteresztőképesség: Dk/t 26 ?, Víztartalom: 60% illetve Bausch&Lomb, lágy, 1 hónap nappali viselet, Oxigénáteresztőképesség: Dk 22 , Víztartalom: 59 % )
Gondolom nekem a ''kiterjesztett'' viselésű fog kelleni, mert napi 15-24 (25?) órát hordanám, de érdekelne a hivatalos viselési idő. -
Hani
aktív tag
ühüm..
De hogy ne csak up legyen, itt egy másik fórum is a kontaktlencsékkel kapcsolatosan:
Bővebben: link
Tudom, hogy nem PH-n belüli, de jó 6-7000 hozzászólással már megérdemli a linket.
Jó böngészést. -
Hani
aktív tag
Eléggé drága, bár nem tudom, milyen kategóriában keresel.
Egy normális titán keret esetén kb. 30-40-50K-val számolhatsz, persze csak akkor, ha nem akarsz pl. 350K-ért venni.
Hogy miért jó?
- könnyű
- eléggé tartós / rugalmas
- fémallergiásoknak sem problémás
- szép a színe (? egyedi megítélés alapján).
- rozsdamentes.
Viszont az ára visszatart. -
Hani
aktív tag
Kicsit furi azert a dolog...
Tobben mondjatok, hogy tovabb hordjatok, stb...
Persze tudom, ehhez hozzajon a magyar mentalitas, meg elegge draga is.. de azert ha belegondol az ember, tenyleg nem tul egeszseges tulhordani.
Lehet, hogy tobbe kerul, de szemely szerint en tobbre becsulom a szemem (amibol nem tudok ujat szerezni), mint a penzem.
Igy maradtam a havi (eleinte szinten tulhordott) lencsek utan a napi + szemuveg kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Diablo IV
- Milyen autót vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest