- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Konfig építés
- (téma lezárva)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: ASUS RT-BE92U WiFi 7 router a felsőházból
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- djculture: Az elvileg már senkinek nem kellő HDD-k ára is egekbe emelkedett 4 hónap alatt
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
_Gudella
senior tag
csak annyit h a cdromrol amit lefujtal nem lehet lepattintani az elolapot vagy mas miatt nem vetted le? bar ha bedoglott akkor nemsokat szamit h osszefujtad az egeszet
ja es meg annyit h lehet h a passziv hutesu northbridget arra terveztek h a kornyeken van mar egy par legkavaro anelkul is es az majd segit rajta, de nemtom.
a geped nekem teccik bar en a szonyegdaraboktol irtozom :F
[Szerkesztve]''ja es meg annyit h lehet h a passziv hutesu northbridget arra terveztek h a kornyeken van mar egy par legkavaro anelkul is es az majd segit rajta, de nemtom.''
erre már én is gondoltam, lehet hogy nyáron majd kerül fölé egy 5 voltról működtett ventilátor, de most stabil a gép... acd meghajtónak meg azért van lefújva a többi része is, mert a felette mobil racknek olyan a kialakítása, hogy a teteje is bőven kilátszik, tulképpen azért került be hogy azt a helyet kitöltse
a vinyó hangja néha nagyon idegesít...de ha pl húj egy kis szél kint, akkor meg már észre sem veszem hogy megy valami....szóval igazán csökkenthetnék már a költségeit a mozgó alkatrészek nélküli adattárolásnak :) -
kretenallat
senior tag
csak annyit h a cdromrol amit lefujtal nem lehet lepattintani az elolapot vagy mas miatt nem vetted le? bar ha bedoglott akkor nemsokat szamit h osszefujtad az egeszet
ja es meg annyit h lehet h a passziv hutesu northbridget arra terveztek h a kornyeken van mar egy par legkavaro anelkul is es az majd segit rajta, de nemtom.
a geped nekem teccik bar en a szonyegdaraboktol irtozom :F
[Szerkesztve] -
Amigo78
senior tag
Hát őszinte gratula. Ez már mesterműenek mondható. Mennyiért vetted ezt a házat? És a táp milen fajta és mennyi volt?
a táp igy ránésre is koolink
-
Majstor
senior tag
Elektronik-Supersonik :DDD
tehát, mivel játszani soha nem szoktam, ez a videokártya tökéletes a számomra, mert jó képe, van rajta dvi meg tv kimenet és passzív a hűtése. Tehát egy VGA sebességétől annyi az elvárásom, hogy az 1280x1024-es 2d képet akadás nélkül kezelje mindig minden helyzetben, ezt meg már egy jó ideje minden VGA tudja...szal ezt nem fogom lecserélni
azt hogy melyik Coolink tápban van ilyen vanti aztat fejből nemtom, az árlistákon ki szokták rni, hogy ''12cm fan''Akkor semmi gáz....
De azért lehet vele játszani is...nem a Doom3-asról beszélek de a
NFS Underground, GTA Vice City, MOHA, Project IGI simán fut...
:D
A kép pedig jó...pont ahogy állitottad. -
_Gudella
senior tag
Jó a Géped...
De a karid nem valami pöpec deszka...nem cikizésböl de a memo modulok egyáltalán nem húzhatóak!!!
...nekem is ilyenem van és ezen akadtam ki de nagyon!
GPU-t sikerült kb. +100MHz-ig húzni DE a memória nem bírta a + 15MHz-et sem...
:(((
Szokásos pixell hibák...
Te próbálkoztál e 9200SE VGA Tunningal???
A Coolink AP-350X rendelkezik e ilyen ventivel mint az AP-400X???
A sönyeges megoldás nagyon Elektronik-Supersonik...
:DDDElektronik-Supersonik :DDD
tehát, mivel játszani soha nem szoktam, ez a videokártya tökéletes a számomra, mert jó képe, van rajta dvi meg tv kimenet és passzív a hűtése. Tehát egy VGA sebességétől annyi az elvárásom, hogy az 1280x1024-es 2d képet akadás nélkül kezelje mindig minden helyzetben, ezt meg már egy jó ideje minden VGA tudja...szal ezt nem fogom lecserélni
azt hogy melyik Coolink tápban van ilyen vanti aztat fejből nemtom, az árlistákon ki szokták rni, hogy ''12cm fan'' -
Majstor
senior tag
Jó a Géped...
De a karid nem valami pöpec deszka...nem cikizésböl de a memo modulok egyáltalán nem húzhatóak!!!
...nekem is ilyenem van és ezen akadtam ki de nagyon!
GPU-t sikerült kb. +100MHz-ig húzni DE a memória nem bírta a + 15MHz-et sem...
:(((
Szokásos pixell hibák...
Te próbálkoztál e 9200SE VGA Tunningal???
A Coolink AP-350X rendelkezik e ilyen ventivel mint az AP-400X???
A sönyeges megoldás nagyon Elektronik-Supersonik...
:DDD -
_Gudella
senior tag
A vinyóval valamit ki kéne találni, mert hiába mondja mindenki hogy a Samsiung nagyon csedes, de még így is rohadt idegesítő a hangja
-
Esmein
nagyúr
de kis csinos masina
-
myrra
senior tag
és mit tud?
-
Router
őstag
értem! Én radiátorral csinálom!
-
_Gudella
senior tag
Így olcsóbb...ha nincs folyamatosan sok órát max terhelésen a proci (márpedig nem szokott) akkor hidegebb.... és ez a gép nem lesz mozgatva...arra majd építek egy kisebbet... és így a pumpa is halkabb, mintha benne lenne a házban, és nem vízben lenne...
-
Router
őstag
De miért nem hőleadó radiárorral csinálod???
-
_Gudella
senior tag
Köszi az adatot. Amugy nagyon állat lett a házad:) És az a vízhűtés mennyiből jött ki neked?
11500, pluszz majd még kéne még egy víztároló akármi, ami kicsit nagyobb a 12 literes fazéknál.. :)
de ki lehet jönni olcsóbban is, mert nyílt rendszerhez olxsóbban is lehet megfelelő pumpát szerválni, csak még nem voltam biztos, hogy nyílt rendszer marad, először kísérletezek ilyennel... ful terheléssel a 12 liter vízzel olyan 3 órát bír ezzel a tuninggal...bár ilyen terhelés csak direkt erre írt programmal éri a procit... -
Vadászmenyét
aktív tag
-
_Gudella
senior tag
És mikorra készült el? És ezeket a változtatásokat mennyi idő alatt végezted el?
ez úgy volt, hogy egy hétbe telt, mire minden alkatészt beszereztem, és közben mindig csinálgattam ami már épp megvolt
-
_Gudella
senior tag
Hát őszinte gratula. Ez már mesterműenek mondható. Mennyiért vetted ezt a házat? És a táp milen fajta és mennyi volt?
Házat az Apostol Comp-ban rendelte, 19500+áfa, Cfieftec Dragon DA-01BD4
a Táp Coolink AP-400X, és asszem 11-12 + áfa körül volt -
_Gudella
senior tag
35-38....jó tudom lesz még nyáris...de ez szerintem így rendben van....amúgy a szőnyegdarabok, sokat segítenek hangon, mert nem veszik úgy át a rezgéseket a ház elemei...mert előtte az volt, hogy pl a vinyó magában halk volt, de ha beépítwettem a házba akkor már borzasztó hangos volt az egész, így búgtak az oldallapok...amúgy mindenki aszongya hogy ez a leghalkabb vinyó, de azért igazság szerint messze van a halkságtól... viszont tényleg halkabb mint a Seagate Barracuda IV, meg főleg halkabb a régebbi vinyóknál
-
Vadászmenyét
aktív tag
És mikorra készült el? És ezeket a változtatásokat mennyi idő alatt végezted el?
-
Vadászmenyét
aktív tag
-
Blackmate
őstag
Ezekkel az enyhen meleget megfogo - es valamelyest hangszigetelö - szönyegdarabokkal a HDD hany fokos?
-
_Gudella
senior tag
a működő példányt feketében vettem....oda van írva, hogy amit lefújtam az már egy bedöglött, és csak helykitöltére szolgál :)
az 1,7-1,72 volt nem okozhat hosszútávon gondot a procinál, ha közben végig 38 fok alatt van?
[Szerkesztve] -
Pety
senior tag
Miért festetted le cd olvasót?Lehet ugyanilyet feketében kapni,én is inkább vettem.Ne hari de borzalmasan festesz:)
[Szerkesztve] -
_Gudella
senior tag
Elkészült végre az új gépem, most tökre örülök, gondoltam megosztom veletek: :)
kaptam Northwoodot, és egy kis tuning is összejöt, bár azért több is lehetett volna...
[L]http://www.gudella.fw.hu/[/L]
http://www.gudella.fw.hu/
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Konfig építés
- (téma lezárva)
- Hardcore café
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Marxistává válik az AI, ha elviselhetetlenné teszik a munkakörülményeit
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- RYZEN 7 5700X3D +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (nevedre)!
- INTEL Core i7-13700F 3.40GHz LGA-1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) OEM CPU!
- AMD Ryzen 7 5800XT BOX - Gari 2029.02.22. -ig - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- Intel Core i5-14600KF LGA-1700 14 mag / 20 szál 3.5 GHz / 5.3 GHz
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ASUS XG-C100C V2 10G 10Gbps PCI-E Adapter!
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3 hónap garancia)
- Dell Latitude 5290, 2 az 1 ben,12.5",FHD,i5-8350U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest