Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:18:45

LOGOUT.hu

Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#20506) naja válasza BioNiCMaN (#20505) üzenetére


naja
aktív tag

Csak azért bátorkodtam rákérdezni, hogy mi az oka, hátha meg lehet menteni. Mert nem az a fajta amit bátran kidob az ember, ha csak nem atomtámadás utáni állapotban van.
Persze értem én, hogy az AIO-hoz nem szabad hozzányúlni, mert ezt mondja a propaganda. Mert miből élnek meg a nagy cégek, ha egyszer csak tömegesen elkezdik az emberek megjavítani a dolgaikat, és nem megvenni az újat. Ha jól látom a körképet, elég jól ki van az találva, hogy ne legyen AIO javítás. Szinte csak a karbantartásról (feltöltés és esetleg tisztítás) talán valami kevéske infót. Az is olyan mintha sufni tuning lenne.
Nekem csak 10 éve van meg a H55-öm, és idén jött el a renoválás ideje. Ennek kapcsán elég sokat olvastam és tanultam a dologról. Rácsodálkoztam a fizika és a mérnöki teljesítmény csodáira. Cserébe eloszlott a misztikus köd a dolog körül. Utólag azt mondom megérte a kalandot, bár volt pár izzasztó pillanat.

Ha megindult a vezérhangya az más, azzal szemben nincs mit érvelni. :) Amúgy nekem még mindig nem jött át, hogy baja van, vagy csak elpasszolnád. Ha mégis hibás vagy kidobnád, akkor szívesen ránéznék, de azt már PM-ben majd.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.