- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Kérdés előtt olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
Hali Srácok!
Jól gondolom, hogy az LF240 helyett nem fér ide a nagytesó(LF360)?
Thermaltake Core V21 a ház. -
LÁZ
addikt
üdv, pár hónapja megvan a corsair one pro-m, a proci gyári vizes, a vga még normál ventis volt benne, most egy rtx 2070 aero itx van benne. Mostanában szinte folyamatosan 75 fok környékén van terhelés alatt /nyitott háznál is/, ilyenkor felpörög a venti amikor eléri a 75öt, ez kicsit zavaró, szóval szeretnék egy kompakt vízhűtést rátenni.
milyen cucc lehet a javallott rá?
-
Csokifalo
senior tag
Én még variálok az x73 és az X63 között, vettem ma egy Lian Li PC-O11 Dynamic White kuckót, ha megjön kitalálom hogy melyik legyen. Venti hang miatt csábítóbb a 14-es ventis, viszont a 360-as radiátor meg amennyivel nagyobb, és három ventis...nem is tudom. Árban már hagyagolható szinte hogy 63 vagy 73 ezer. Nem is raknék bele ennyit ha nem 6 év lenne a gar, viszont igy elvileg 6 évig meg van oldva a cpu hűtésem, az havi szinten ezer forint, vállalható
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Dragon3000
üzenetére
az alza igen 72 hónap, 5700 XT nitro+ is azért vettem náluk mert ők megadták rá a 3 évet, igaz többe került 15 ezerrel
-
Csokifalo
senior tag
x63 néztem én is a hétem megveszem vagy az x73, állítólag már halkabb a pumpa mégjobban mint a 2-es széria. Mi lett a baja az x62-nek és meddig bírta?
Én azért akarok 5 év garral venni...alza megadja, a többi szinte csak 1 (!) évet
Iponnál meg is kérdeztem, azt írják a beszállító ad csak egy évet, hülye duma
Persze az elküldheted a gyárak, hallottam már hogy adnak másikat az 5 éven belül, már akit nem zavar hogy az USA-ban vannak
(#13188) sittes79: nem vonom kétségbe a léghűtőt, én is szemeztem nhd15 és társai, csak egy baj van velük, batárok, rondák, kitakarják a fél házat, zárt házba oké, de ha az ember nyitott házba teszi sajnos sz@rul néznek ki kár szépíteni
-
Speedy007
addikt
Sziasztok nem tudom hogy jó helyre írok van egy 240-es vízhűtésem, nem igazán szoktam boldogulni a PWM-s ventillátorokkal mert amit eddig használtam mind marha hangosnak tűnnek.Milyet tudtok ajánlani a 3PIN-sek közül radiátorra?
-
nyozo
aktív tag
Üdv! Melyik az a kompakt vízhűtés amelyik jobb vagy egy szinten van a Kraken x62-vel? (Max 50-60k környékén)
-
Atish19
őstag
Sziasztok. Fractal Design Celsius s28 és Liquid Freezer II 280 közül melyiket ajánlanátok ha az árrést nem vesszük figyelembe? LF II lenne a befutó csak allergiás vagyok a zajokra és félek a kis cicergőtől
Ryzen 3700x-et hűtene. -
Csokifalo
senior tag
-
mihione
őstag
válasz
Csokifalo
üzenetére
Szerintem meg ha kulonbozo ventiket is raksz jobbnak kell lennie mint a sima pushnak.Nalam is a plusz szellozes miatt van pushon 2x14 cm nanoxia pullon meg 2x12 cm ebayes rgb.Mondjuk nekem mindenen aio van de igy a belso passziv hutesu cuccoknak is jut huvosebb levego.
-
Csokifalo
senior tag
Még egy utolsó kérdés, mint Columbo
Ha a házban az első frontra teszek egy 240-est úgy, hogy meghagyom a ház elején lévő "gagyi" ventiket [link] melyek 43.54 CFM 73.94 m3/h és 1.17mm H2O adatokkal bírnak ( rgb-sek azért akarom meghagyni ) és hátul pull módon a gyáriakat meghagyom, az nem ront a hőfokon? gondolok itt arra hogy nyilván más lesz a ventik fordulatszám stb elöl, más hátul. Push-pull tesztet néztem, jobbnak írja mint a sima push vagy pull, viszont ott két egyforma ventivel tesztelnek: [link]
Nem feltétlenül várok javulást, csak nem dolgoznak-e egymás ellen a ventik?
Ha nem akkor rendelem is a 240-es krakent
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
Izlések és pofonok nyilván, nekem meg a LFII nem tetszik sőt pont elég a mostani freezer 13 léghűtő is 60 c alatt tartja csak én szeretem a csicsát 😁😁😄
Végül osztottam szoroztam és vagy kraken 52 lesz 2x14 vagy 62 a 3x12 max cserélek házat is úgyis tetszik a LI 011D csak mivel 2 honapja vettem a jelenlegi házat ( elhamarkodtam ) nem akartam házat cserélni de majd eladom a 011D meg amekkora 10 évig még a célnak megfelel viszont ha kesőbb veszek mondjuk 3900X ami terv akkor a kraken 52 vagy 62 célravezetőbb és ha 6 év garral veszem akkor addig nincs vele gondom max megtartom a léget hogy ha kipurcan a gar időre fel tudjam tenni azt. Viszont vszleg egy noctua D15 célszerűbb lenne de ha a fél gép a hűtőből áll az nekem már sok(k) -
Speed®
titán
válasz
Csokifalo
üzenetére
Nyugodtan mehet frontra a 240es, a proci nem fűt annyit, hogy különösebben megzavarja a VGAt, fent/hátul pedig erősíthetsz exhaust téren. Mondjuk én előbb vennék féláron LFIIt, mint Krakent, de ez már az én véleményem, nem vagyok csillámpóni párti.
Azt halkan jegyzem meg, hogy a 8600K messze nem kér ekkora hűtést..relid után a jelenlegi hűtőd is hűvösen tartaná. -
Csokifalo
senior tag
ha az számít a proci i5 8600K és 1.2V nem haladja meg
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
Kérdésem még annyi lenne hogy van a Kraken X42 ami egy 14 cm-es venti, illetve az X72 ami 2x 12 cm, de a tetőre nálam úgy menne csak egyelőre hogy egy ventivel. Egyáltalán lehet e egy 2 ventis X72-t egy ventivel üzemeltetni, illetve melyiknek lenne nagyobb hatása ha a halkabb működés a cél. Köszi
-
Speed®
titán
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
11W az X570.. még a venti is tök indokolatlan rá, ha normális bordázat fedi.
Ennél nagyobb ökörség már csak a Tt Floe RC.. -
sittes79
addikt
válasz
--HARDCORE--
üzenetére
Ijj gondoltam rá viszont annyira nem vagyok expert, még egy aio ok meg tettem custom léget a 2080amra, ha lesz sok pénzem akkor lehet bele vágok és nem bánom ha elcseszem :)
-
sittes79
addikt
Hi,
Van egy 3600 később tervezek 4000 szériából valamilyen procit X570 a lap, jelenleg egy pure rock hűti 70 fok fölé nem nagyon megyek, viszont szeretek babralni a géppel
, gondoltam dobok rá egy Arctic 240 et, hogy az így ok lesz később is? Felülre sajnos nem fér nagyobb hűtő, elől meg kell a baszo venti az alaplapi chipset miatt, elég forró fejű.
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Speedy007
üzenetére
értem, szerintem lehet hogy én a NZXT Kraken X42 mellett maradok, 14-es venti, igaz egy darabos, de az felül nekem elöl elférne a tetőn, így a 3 befújó venti elöl maradna, egy hátul ki, egy felül ki, és + a kraken
max ha nem jön be a venti veszek rá egy noctuát később
egyedül a pumpa zajtól tremázok de egyszer mindent ki kell próbálni, max elállok 14 napon belül. van pofájuk mondjuk 40et elkérni de 6 év garancia, csak nem lehet sz@r -
Speedy007
addikt
válasz
Csokifalo
üzenetére
Nekem a szendvics előtt és után sem volt meleg/forró a radiátor igaz Ryzen 5 2600-t nem az kimondottan kályha típus mint az Intel alapon vagy OC-val. Nekem korábban csak a radiátor előtt volt a ventilátorok de a Sapphire RX 570 NITRO 8GB 63C° volt de szendvics után sem változott semmi. Az az egy ventilátor ami alul van nekem az csak "dizájn elem" kezemet oda téve nem érzem hogy jönne át rajta levegő. 5700XT-m van csak malmoznak vele még de mielőtt elküldtem volna a PCX-nek akkor szereltem be a vízhűtést szendvics nélkül hogy alul volt a radiátor és felül a szabad ventilátor. De ugyanúgy 72C°volt a hőmérséklete. Igaz az elágazási hőmérséklet ugyanúgy 109-112 között ingázott
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Speedy007
üzenetére
igen ugyanerre gondoltam csak nem szendvicsbe tenném a 240-es radiátort
a lényeg az lenne hogy legalább a legalsó venti nem meleget fújna be
azért is kérdeztem hogy melyik a hatékonyabb a VGA-ra nézve, ha elöl egy 360-as radiátoron van 3 db venti, de meleget tol be, vagy ha 240-es radiátoron van 2 venti, és alul a házventi legalább meleg helyett szobahőt fúj be pluszba

-
Csokifalo
senior tag
válasz
Speedy007
üzenetére
igen köszi közben megnéztem a háznál felülre nem megy, a front oldalon pedig vagy 240 vagy 360, plusz venti már nem fér el, mert valóban túllóg a radiátor. Akkor marad a 360
csak attól félek hogy míg eddig 3 ventin jött be, egy hátul, és kettő fent ki, szinte hideg volt a ház, ha berakom előre a 360-ast elölről már csak meleg fog bejönni, nem tudom hogy fog hatni az 5700 XT nitro-ra...pár fok nem érdekel, de ha amiatt meg az lesz hangos, nem vagyok sehol -
Csokifalo
senior tag
Tehát ha elöl ha 360asnak van hely mi a jobb egy 360 vagy egy 240 a felső kettő helyére és az alsó megmaradt venti legalább hűvöset tol be?
-
Csokifalo
senior tag
Amúgy elöl ha 360asnak van hely mi a jobb egy 360 vagy egy 240 és az alsó venti legalább hűvöset tol be? Plusz van hátul egy 12es ugye és felül 2 db 12.es amik kifelé dolgoznak. Felülre nem fér sajnos a ramok miatt a 240 azt irtam
-
Csokifalo
senior tag
válasz
Speed®
üzenetére
Dísz...nincs hajtva csak világít. Köszi a tanácsot a probléma max az hogy akkor ugrik az rgb ha cserélem a ventiket...esetleg olyan hogy 12-es halk szivattyú? Mert azt beraknám mondjuk hátra és arra vennék egy noctua ventit. I5 8600K kellene hűteni 4.3.on. Később egy 3700 vagy 3800x
-
Csokifalo
senior tag
Melyik aio az amelyiknek a leghalkabb a pumpája?
Sokan mondják hogy a pumpa zaj kellemetlen lehet én akvárium mellett se tudok aludni
Kettő van egyelőre nálam versenyben:
DeepCool CASTLE 240EX
Cooler Master ML240R RGB
Vagy ezeknek 360 as verziói
De tanácsokat elfogadok
A ház miatt azonban csak előre tud menni mert a predator ramjaim magassága miatt fentre nem tudom tenni.Azért gondoltam a 240et mert igy a három első ventiből egy friss levegőt tudna esetleg bevinni
Vagy jobb a hármas? Ez a ház az egyébként
Köszi
-
Coolmat
őstag
válasz
Tragger
üzenetére
Szia!
Nem lehet, hogy a kis VRM hűtő hangját hallod? Nekem Arctic Liquid Freezer II 240 van, ha a CPU FAN- headerre kötöttem rá, akkor a VRM hűtő indokolatlanul süvített leszabályozva is, ezért átkötöttem a CPU OPT-ra (ez a dedikált vízhűtős header elvileg a lapomon), és ott kussban van a kis kerregő, de mégis forog minimálisan azért, de olyan mintha azt nem szabályozná PWM erről a headerről. Ha ez esetleg nem jelentene megoldást, akkor a Gamersnexus teardown videójában láttam, hogy egyszerűen le lehet húzni a VRM hűtőt.
-
Tragger
tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Arctic Liquid Freezer II 280-as AIO-t és a pumpának irritáló sípoló hangja van, ami minden más gépből eredő zajon áthallatszik. Ez az első kompakt vízhűtésem, szóval nem tudom ez mennyire normális. Van esetleg másnak is ugyanilyen hűtője? Terhelt gép alatt nem igazán zavarna, mert akkor azért elnyomja a szélzaj, de idle-ben nagyon zavaró. Persze az is lehet, hogy csak az én fülem túl kényes és más nem is hallaná. Mindenesetre szokatlan az idle-ben csendes léghűtés után.
-
Czmorek
aktív tag
válasz
Czmorek
üzenetére
RAIJINTEK EOS 360 Pumpa szabályzás.
Miután beépítettem nekem is feltűnt, hogy hangos a pumpa ahogy azt a Prohardver_tesztben is leírtak.
Mivel a pumpa annyit fogyaszt mint egy mezei venti, ezért az alaplapi venti csatlakozót választottam. Ehhez készíteni kellett egy kábelt:
3pin fan - Sata
Volt itthon hozzá otthon minden...
Itt a helyén a kábel:
Nincs 5v-os RGB vezérlőm, így nem fog világítani még egy darabig...A Power_Fan csatlakozót választottam, úgyse volt rádugva semmi és közel is van.
Alaplap az egy Asus Rampage III Extreme és egy i7 980X @ 4080MHz

A bios-ban elkezdtem levenni a szabályzást... 90% - 80% - 70%... Eleinte csak egyre mélyülő hangja volt, de 60%-nál pont jó lett.
Mielőtt tovább mennék, a 12v - 5v felcserélése sajnos nem hoz eredményt. 5v-al nem indul el a pumpa.Aida64-el teszteltem 5percig 100%-os és 60%-os pumpa fordulattal.
Szinte semmi különbség nincs:
Engem nagyon meglepett, hogy nincs különösebb különbség a 100% és 60%-os pumpa fordulatszám között. A tesztet meg nem rontottam el, mert a 100%-nál hangos volt a pumpa...
Ezelőtt egy Thermaltake Frio Advanced CLP0596 hűtő volt a procin és soha nem tudtam stressz teszt alatt lehűteni vele a 980X-en 4GHz fölött. Pár perc után mindig elérte a 80 fokot, ott meg a proci már üres ciklusokat iktat be a védelme érdekében. -
Zeck
aktív tag
válasz
ericdrawen74
üzenetére
1070-en láttam sok helyen, de sajnos 2070-es alkalmazásról nem találtam semmit. Teljesítményben gondolom elég 2070-re is, mivel papíron picivel alacsonyabb a tdp-je, inkább attól félek, hogy nem passzol rá jól.
Neked mi a tapasztalatod mennyire hangos max teljesítményen? A 26 dB az reális érték? -
Zeck
aktív tag
-
Zeck
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Gigabyte rtx 2070-es vga-m, aminek magasabb fordulaton eléggé kerreg a hűtője, ezért gondolkodom rajta, hogy kompakt vízre cserélem. A NZXT Kraken megoldása számomra túl drága, eddig ezen kívül az ID-COOLING Frostflow 240VGA hűtőt találtam, ami elvileg jó a kártyára és teljesítményben is elég lehet.
Tudtok ajánlatni más hűtést ebben az árkategóriában (20-30e) vagy ez megfelelő?
Esetleg van valakinek tapasztalata vele, főleg a zajszint terén?
Illetve kérdés még, hogy meg tudom-e hosszabbítani a vízkör csövét, mert hátsó ventihelyem csak 1 db van, úgyhogy a ház tetejébe, vagy egyéb helyre kerülne. -
Speedy007
addikt
Sziasztok tanácsot szeretnék kérni, hogy az Alphacool Eisbaer 240-t így bírtam csak be építeni a házba, egy 5700 XT-s kártyát használnék csak a PCX-nek küldtem vissza bevizsgálásra.Addig van időm még tovább csiszolni a szellőzést ha szükséges. Jó ez így szerintetek vagy érdemes lenne vmin változtatni. A felső kettő illetve a radiátort felett lévő ledes ventilátorok a ház gyári sajátjai Phanteks Eclipse P400A TG RG
Köszönöm szépen a segítséget
-
Floyd80
addikt
válasz
jaaman
üzenetére
Pl. https://prohardver.hu/hir/frissitette_az_nzxt_a_kraken_szerias_aio_hutoit.html
De Gigabyte-nak is van, az Aorus.
-
jaaman
tag
Sziasztok!
Létezik olyan proci vízhűtés amely mutatja, hogy hány fokos jelen pillanatban a processzor?
Valahol már láttam, de nem emlékszem melyik volt az.
A lényeg, hogy a hűtőre tekintve az aktuális hőmérsékletet mutassa.
Köszönöm! -
Speedy007
addikt
Sziasztok kb. 3 órája azon vagyok hogy be masszírozam a Phanteks Eclipse P400A TG RG házba a Alphacool Eisbaer 240-t csak a ház elejében fér el radiátor kérdésem az lenne hogy a radiátor előtt vagy mögött legyen a ventilátorok.
-
Speedy007
addikt
-
Speed®
titán
-
Speedy007
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Végül is tudom hogy marketing fogás mert ennyiért már komplett rendszert építenek össze CPU és VGA vízezéssel. Mint ahogy én a meglevő rendszeremer legozom össze bővítessel hogy tudja befogadni a vizes VGA-t de ez már nekem túl drága lesz inkább veszek Artic accelero VGA hűtőt mert arról ódákat zengenek mind a zöldek mind a pirosak. Igaz otrombán fog nézni ki de vmikor a funkcionalitás felül írja az esztétikát
-
Speed®
titán
válasz
Speedy007
üzenetére
Ha a lehet bővíteni alatt azt érted, hogy +VGAval mehet rá nagyobb radi, aztán kelleni fog egy erősebb pumpa is, amivel együtt jár a külön CPU blokk vétel is, jogos..de onnantól mi értelme is van megvenni, ha lényegében alapoktól kell kezdeni ilyen esetben..?
Nem fejsze/bicska a szememben, hanem felesleges kiadás..És igen, az EB az MLre ráver picit, +3mm vastagság, ill. alu helyett réz radi jutott rá, de dupla+ áron..? Mert ugye a ML240L 16k..AC P12 ventikkel korrigálva ~20. Az EB meg ~40, ami némilegás megvilágításba helyezi a viszonyukat ;p
-
Speed®
titán
válasz
Speedy007
üzenetére
Dzsízösz, ekkora bullshitet ne már. A piacon lévő pumpák tetemes hányada hírből sem ismeri a PWMet, hagyományosan DC módban vezérelhetőek. Vezetékcserélgetés alatt sejtem mire gondolsz (12>7>5V kötés molexen), de egyrészt aki molexről táplálja be a pumpát, az inkább ne nyúlkáljon olyasmihez, amihez nem ért, másrészt szimplán alaplapról vezérelhető, ha nincs is dedikált pump header, a legtöbb lapon hybrid headerek vannak a CPU csatin kívül, amire a PWM ventiket szolás kötni amúgyis, nem a pumpát.
Szóval ne már..lekarmoltam magam
-
Speedy007
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Az említett radiátor amit én említettem lehet bővíteni szabod.Végül is a végeredmény olyan lesz mint a nagyapa bicskája vagy fejszéje.De szerintem kezdésnek nem lesz rossz egy maximum 95W-s CPU-ra a tesztek szerint is kb.7 fok volt a különbség a cooler master és az Alphacool Eisbaer 240 rendszere között 2500RPM-re állított pumpával R5 2600X-n.Van mikor ez is sokat jelent hogy nem mindegy közel 70 a CPU vagy 60.Nekem az említet 120-sal pont 70 jött össze három féle ventillátorral Artic MX-4 pasztával.
-
Speedy007
addikt
válasz
Bálint306
üzenetére
én úgy tudom de még a PCX-s vmelyik vedójában is benne volt hogy a ránc felvarottak sem rendelkeznek PVM-s szabályzó a pumpánál de az említett facebookon is fel bukkant ahol vki panaszkodott a hangosságára.Házilag lehet ezzel mókuskodni hogy egy vezetéket megcserélsz és ezzel módosítod a feszültség értéket a pumpánál
-
Speed®
titán
válasz
Speedy007
üzenetére
Az Eisbaer radija 30mm, az LFII 38..szóval hasonló áron (30 körül van a 240/280as) 0km/2 év garival nem kérdés, melyik a jobb vétel. A pumpa az EB esetében is gyenge (70l/p, 4W) ahhoz, hogy egy komolyabb FC VGA blokkot ráköss, ill. minimum kérdéses, mit tudna a virsliradi, ha kapna 200+W hőt a kör egy VGAtól..nem véletlenül kerülnek anrendes épített rendszerekbe erős pumpák jóval combosabb radival

-
Speed®
titán
válasz
Speedy007
üzenetére
Szóval semmi érdemleges..ne általánosítsunk ennyiből. A ventik valóban kukák rajta, ahogy a csövezés is merev, ugyanakkor a pumpa egyáltalán nem nevezhető hangosnak, főleg 60-70%on, ahogy hajtani érdemes. Normális ventivel sokan használják elégedetten.
Egyébként előbb vennék LFIIt, mint Corsairt hasonló áron. -
Speedy007
addikt
válasz
Speed®
üzenetére
Nekem 120-s volt ebből kb.
két hetet ment aztán fél évig nem és a pumpa tönkre ment. Facebookon panaszkodott vki hogy hangos neki pont ez amit felsorolt. Igaz személy szerint nem tapasztaltam. De szerintem a Merlinhardver nem hazudik ebben mert tőlük kaptam többek között az infót de máshol is olvastam róla -
Speedy007
addikt
válasz
Bálint306
üzenetére
Személyes tapasztalatom de még a Merlinhardver szerint is nem érdemes venni a Cooler Master MasterLiquid termék családot. Hangosak a ventilátorok, pumpa szivárog stb... Esetleg ezt próbáld meg https://m.alza.hu/corsair-cooling-hydro-series-h100x-d5521732.htm?kampan=adw_alza_pla_all_smart-shopping-campaign_produkty_m_1032263_DO152e2a_closeout&gclid=CjwKCAjw5vz2BRAtEiwAbcVILwZcURuiBC766jufQ8cqfDiLNudNMfDBvnnJxjSRukyB-reQi13TEBoCNk8QAvD_BwE
-
GFerr56
aktív tag
válasz
ScomComputer
üzenetére
Szia!
Nem a lamella az igazi kérdés, hanem az a kis "horpadás" a folyadékot vezető kvázi "csövön". Elállás lenne egyébként, és a kicsomagolás dokumentálva volt...
Üdv
-
ScomComputer
veterán
válasz
GFerr56
üzenetére
Ezért nem fogják visszavenni,ez nem hiba....nálam járt vagy 200 aio már és minden volt hasonló,elég ha az ujjad hozzáér a lamellához és már hajlik is annyira vékony lemezből van a hőátadás miatt,lehet,hogy te okoztad amikor kicsomagoltad,vagy mikor csomagolják a gyárban...szóval,használd nyugodtan...
-
Bálint306
tag
Sziasztok,
Scythe mugen max van az i7 4790K-hoz egy MSI Z97A Gaming 7 alaplapban.
Jó ez a hűtő, de hatalmas.Gondolkodom vízhűtésben 25 környékén. Cooler Master MasterLiquid ML240L RGB MLW-D24M-A20PC-R1 illetve Cooler Master MLA-D24M-A18PC-R1 MasterLiquid LC240E RGB
Ezekről mi a véleményetek? Semmit sem tuningolok, nekem a lényeg, hogy ne legyen kitömve a ház a hűtővel, halk legyen és hűvös.Ha ezek nem az igaziak mit ajánlanátok hasonló árban, akár használtban is?
Köszi,
Bálint
-
Speedy007
addikt
AKASA Venom A20
Deepcool Maelstrom 240
Deepcool Gamer Storm CAPTAIN 240 EX
Enermax Liqmax II 240
Deepcool Maelstrom 240T
Ezek közül melyik ajánlott?
AM4-re Phanteks Eclipse P400A TG RG házba -
Speedy007
addikt
Sziasztok vízhűtésben gondolkodom 30K-ig. Cooler Master Masterliquid kivételével milyeneket tudtok ajánlani AM4-re Phanteks Eclipse P400A TG RG házba?
Elsőre ebben gondolkodtam :Enermax Liqmax II 240 2x120mm (ELC-LMR240-BS) de mást is szíves meghalgatok előre is köszönöm szépen a válaszokat -
bunfi
őstag
Június 6-ig fizetésnél az EXPOAIO kóddal most ingyen van a posta bármelyik méretű EK-AIO D-RGB-re.
-
Yodafon
őstag
válasz
Dragon3000
üzenetére
melyik bolt? Én is ref hűtős vga-ban gondolkodom (5700XT anniversary edition) csak ha nem bonthatom meg a vga-t a garancia miatt 3 évig akkor inkább vmi custom léghűtésest keresek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- szuper akció!! 200db+ REFURBISHED - DELL Docking Station WD19, WD19S (akár 3x4K felbontás)
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ha minden igaz nekem hétfőn fog érkezni az x63-om szint úgy az alzából.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

hacsak nem lotted ki 0ra mint én.