- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
CRTs
aktív tag
". Aki például most 8700G-t vesz játékra, annak 2 év múlva már egy új játék se fog futni rajta és cserélheti, hiszen az RX6600 már most kezd FullHD-ra a minimum lenni egyes AAA játékokban "
én ezeket már nem tudom egyenes arccal elolvasni se hogy AAA meg új játék.
Alapvetően az hogy PS4-től kezdve nincs precompute az a PC-nek úgy odabaszott shader stutter ügyileg hogy az abból már nem biztos hogy fel is kel. -
Soderes
senior tag
Miért gondolod azt, hogy aki APU-t használ annak igénye van a vadiúj AAA címekre?
Amiből persze nincs sok egy évben és ami kijön az vagy állandó önismétlés, Remastered vagy fél életed eljátszhatod vele céltalanul.
Én jobban el vagyok egy Contra - Operation Galuga-val mint egy Pacific Drive-val (ami azért hozzátenném teljesen játszható Ryzen 5 3400-vel a Vega 11-en)
Mindenki egyénileg épít magának asztali PC-t a saját igényeire.
Nekem nincs igényem az AAA címekre. Vagy ha van is nekem bőven jó 1080p vagy az alatt is kicsivel. Nem fontos az elsimítás meg a 4K.
Dolgozom. Nem érek rá állandóan gamelni. És ha ráérek, olyannal szeretek játszani ami szórakoztat.
Jók ezek a APU-k.
Nagyon keveset esznek, beton stabilak, csendesek és oda pakolják magukat amikor kell.Attól hogy 20 év alatt nálad nem járt driver válogatós kártya még létezik.
GAI kérdezd meg szerintem ebben az ügyben.Dragon3000 : 80 fokos APU. Na jól van. Ez már tényleg vicc.
-
Sinesol
veterán
Az uj jatek ma sem megy rajta, max a nagyon minimalis gepigenyü egyszerü jatekok. Mint lathato a tesztelt 5-6 eves jatekokkal is döcögős a teljesitménye, pedig több is AMD-re optimalizalt.
Sokat elmond, hogy az 5 éve is csak low end 1650-hez méregetik, ennek nem is tudom mi ertelme van, max azt mutatja meg, hogy milyen gyenge még a top APU is.
Legalább egy 3050 teljesitmenyt kellene hoznia, hogy erdemes legyen egyaltalan elgondolkodni rajta. -
ddekany
veterán
Aki olyan, hogy meglát valami épp szétreklámozott játékot, és az neki kell, most azonnal, az új APU-val sem megy sokra (mivel látszólag nem éri meg támogatni értelmesen nem-gamer gép grafikai módot a játékfejlesztő cégeknek). De van aki fordítva működik. Abból választ, ami megy neki, és ez egy nagyobb halmaz egy erősebb IGP-vel. Ill. akár gyereknek valami Roblox/Mincraft szerű vacak... megy mindenen, de sokkal szebb/simább egy erősebb IGP-vel. Dettó rakás amúgy színvonalas indie címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CPU léghűtés kibeszélő
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Hálózati kábelek és szerelésük
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest