Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Gurulunk, WAZE?!
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soderes
senior tag
Miért gondolod azt, hogy aki APU-t használ annak igénye van a vadiúj AAA címekre?
Amiből persze nincs sok egy évben és ami kijön az vagy állandó önismétlés, Remastered vagy fél életed eljátszhatod vele céltalanul.
Én jobban el vagyok egy Contra - Operation Galuga-val mint egy Pacific Drive-val (ami azért hozzátenném teljesen játszható Ryzen 5 3400-vel a Vega 11-en)
Mindenki egyénileg épít magának asztali PC-t a saját igényeire.
Nekem nincs igényem az AAA címekre. Vagy ha van is nekem bőven jó 1080p vagy az alatt is kicsivel. Nem fontos az elsimítás meg a 4K.
Dolgozom. Nem érek rá állandóan gamelni. És ha ráérek, olyannal szeretek játszani ami szórakoztat.
Jók ezek a APU-k.
Nagyon keveset esznek, beton stabilak, csendesek és oda pakolják magukat amikor kell.Attól hogy 20 év alatt nálad nem járt driver válogatós kártya még létezik.
GAI kérdezd meg szerintem ebben az ügyben.Dragon3000 : 80 fokos APU. Na jól van. Ez már tényleg vicc.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- NVIDIA® driverek topikja
- Linux Mint
- Az Enermax tényleg nem viccel, ha az új tápjának garanciaidejéről van szó
- Kábel nélkül a Sapphire VGA-val
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 3
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Dell asztali gépek
- További aktív témák...
- Új, Aktiválatlan, iPhone 15 (128 GB) (rendelhető)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest