- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- weiss: Pant* rant
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- hcl: Vízóra :D (okosóra számlap)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sb
veterán
Mármint a desktop APU piac... nem tudom milyen konfiggal vetted a 1340p-t ennyiért, de 200-ért ram/SSD nélkül 7840HS miniPC is van ami jóval gyorsabb. Akkor most merre megy az APU piac? (Nem inkább az árazással és a desktop megoldásokkal (és AM5-tel) van a gond?
)
@Francia91
Nekem is hasonló van (4650G és gondolkodom a fejlesztésen... de minek), de kicsit általánosabb célokra. NAS/HTPC (média, játék nélkül) igazából brutálisan erős egy ilyen konfig. És még feature set-re sem biztos, hogy a legjobb. Lehet, hogy egy 10-20k-s lejátszó HTPC-ként vagy egy kisebb gép NAS-ként elég/jobb lehet.
@Dragon3000
Több dolog is van amit nem néztek, fentebb írtam egy regényt - talán ezért nem olvasta senki. Nem mindig az a prioritás amit leegyszerűsítve néz mindenki: legyen több gpu kraft és máris nyertünk. Vannak más szempontok is, lehet, hogy a +15%-ot a hajadra kenheted mert mondjuk kisebb gépet akartál, egyszerűbb hűtést (olcsóbb is lehet...). Ami elég a kisebb APU-ban azt kisebb fogyasztásból hozza. Esetleg AV1-et.Szerintem bármelyiknek van létjogosultsága, ha jó az ár/érték. Az egyik drágább és közben 15%-al jobb valamiben. A másik meg másban előnyösebb, vagy gyengébb ugyan de olcsóbb. Választási lehetőség van ahelyett szvsz, hogy az egyik megoldás szar és cska a másik lehet mindent ütő.
Ár:
A 8700G túlárazott, a 8600G alig lassabb, 85-90k vs 60-65k-s 1650 és akkor még nincs cpu-d... Ráadásul viszonylag erős és új (NPU).A sokszor bedobott ultimate RX 6600 is 80-90k boltban. Egy általános, játék nélküli vagy kocajátékos gépre én furcsán néznék, ha ilyen áron kéne indítanom csak a gpu-val kezdve a sort.
Új hozzászólás Aktív témák
- Trollok komolyan
- Mégsem búcsúznak a DDR4-es memóriák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen légkondit a lakásba?
- World of Tanks - MMO
- Ford topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Építő/felújító topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- AMD Ryzen R5 2600 / 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel I5-8500 / Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest