Hirdetés
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Asszociációs játék. :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- leslieke
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- W11 pls
-
LOGOUT.hu
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brazos
senior tag
válasz Somatom #23398 üzenetére
Úgy látom, neked sem jött le a lényeg, inkább beállsz Te is a sorba, de mielőtt az erős(és jogos) kritikát firtatnád, nézz utána, miért is lett az megírva.
Ami pedig a fogalmazásod szerinti,
..akkor legfeljebb tényként megírhatjuk és ennyi ...
nos, pont ez történt, leírtam ott a tényt, erre törölték a beírást, erre választ kértem, a mai napig nem jött.
Erre a hozzáállásra kapták a jogos kritikát, és nem csak kritikát kaptak, hanem felajánlott segítséget is, de nem éltek vele. Hát tudom sajnálni őket, és emiatt mentem oda, ahol szintén ingyen elérhettem a kérdéses tartalmat, naprakészen.
És, hogy ne legyen ez a sokat emlegetett ingyen kell minden dolog, fizetnék én érte, ha volna olyan normális szolgáltató, ahol én magam összeválogathatnám az engem érdeklő csatornákat, sorozatokat, filmeket, és csak arra fizetnék, de ilyen itthon sajnos még nincs, viszont engem meg nem érdekelnek a töltelék csatornák, műsorok, amiket rám akarnak tukmálni az előre összeállított csomagjaikkal. Patthelyzet...[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
A stílus alapján az merült fel bennem, hogy félreértek valamit, mert ez egy fizetős szolgáltatás, és azért reklamál, mert a pénzéért nem kapta meg az általa elvárt színvonalat. De, ezek szerint nem tévedtem, ez emberek önkéntes munkáján alapul. Ahhoz képest valóban erős volt a kritikája. Ha működik és nézhetünk filmet, akkor örülünk, ha nem, akkor legfeljebb tényként megírhatjuk és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
blakey
titán
válasz Black Gobbo #23393 üzenetére
Mivel a 4K-s anyagok HDR-ek így lehet, hogy HDR 10 bit-re vált a Kodi, ezt ki kéne kapcsolni ha van ilyen lehetőség. Neked elég a 4K SDR 8 bit is.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
divan
őstag
válasz Black Gobbo #23393 üzenetére
Én boxon nap mint nap x265-ös sorozatokat nézek. Nem tapasztaltam semmi ilyen problémát. Most pc-n is direkt frissítettem Leiara, ott is mennek rendesen.
-
dhcodoki
senior tag
Kodit használok "szárazon".
MKV esetében nem tudom a feliratot pozicionálni. Kiszeretném rakni a fekete sávba. Ilyenkor mi a teendő?? Töltsek le hozzá külső feliratot, vagy az MKV-ba ágyazottat is meg lehet bűvölni?
-
Black Gobbo
csendes tag
válasz hemond2 #23392 üzenetére
A cél az lenne, hogy az aktuális verzión tudjam használni. Ki tudja mit akarok még, egyenlőre HBO GO nem játszik, de későbbiekben lehet. Ha semmi esetre sem megy, akkor vissza teszem az előző verziót. Előtte azonban mindenképpen várnék még ötleteket hozzá, hátha lenne valakinek valami tapasztalata a problémával és a megoldással. Minden esetre felfrissítem a 18.1-et. Hátha javítja a problémát.
Egyébként PC-n fut. Viszonylag új előző generációs konfigon.
[ Szerkesztve ]
-
hemond2
csendes tag
válasz Black Gobbo #23391 üzenetére
A tv-n van a kodi vagy külön eszközön?Tv-t nem tudom biztosan de más eszközökön nem kötelező a 18-at használni vissza lehet rakni a 17.6-ot ami egy stabil verzió a 18 meg ugyan ki lett adva hivatalosan de már megjelent a 18.1 szóval kitudja hol a vége ezért ha nem szükséges mert nem akarsz pl.: HBO GO-t vagy más olyan kiegészítőt használni amihez muszály akkor használd szerintem a 17.6-ot.
[ Szerkesztve ]
-
Black Gobbo
csendes tag
válasz hemond2 #23338 üzenetére
Nem igazán jött rá reagálás ezt leszámítva, így újra megpróbálom felvetni a problémát.
Sziasztok!
A problémán, hogy az eddig simán futó h265-ős tartalomaknál Leia frissítés óta kép nincs csak hang. Ez nem minden 4K-t érint. Ami h264-es kódolású ott nem produkálja ezt. A tv egy 1080p Samsung. A frissítésig simán ette ezeket a tartalmakat is (miért 4K, ha 1080p-n nézem? Mert a kép még úgy is szebb, ha nem 4k a tv, mert egy idelye tv-t szeretnék váltani és már amit tudok nagyobb felbontásban szerzek be. stb..) Valakinek van valamilyen ötlete, mit lehetne csinálni, hogy ismét képet is lássak ne csak halljam a filmjeimet? Van akinek esetleg hasonló hibát generál?
Köszönöm segítségeteketVálaszolva pedig, nem nem mindenképpen a Leiat akarom használni, de az lenne a cél, hogy azzal is működjön. Főleg, hogy autömatán frissítette.
-
brazos
senior tag
Egy megoldás még elképzelhető, hogy nálad is működne, ez pedig a zip fájlból történő telepítés, ha a klf. boxoknál bevált, akkor elvileg nálad is működhet. Usb kulcsra felmásol a kérdéses alkalmazás zipje, Kodi elindít, és telepítés zip fájlból részt használva elvileg feltelepíthető a kívánt alkalmazás.(ha nincs függőség igénye) Például az M4 addonnak nincs, az még egy Kodi Frodó-12.2-12.3-ra és a Kodi Gotham-13.2-re is simán feltehető így, és rendben működik.Legalább is nálam a kisebbik Linuxos gépemen így megy régóta.Három Linux van rajta, mindegyiken más-más verziószámú Kodi van, és zipből telepítettem az M4-et, működik.
-
consono
nagyúr
válasz brazos #23388 üzenetére
Nem, nem lehetne. Az MS célzottan annak az oldalnak a feldolgozására készült, nem univerzális valami. Persze nyilván lehetne forkolni és megcsinálni minden egyes oldalhoz, de az addonok frissítése is macerás néha, nem pedig az újrahasznosítás... Persze én csak a partvonalról bekiabáló, valaki meg lehet, hogy holnapra megcsinálja De. Ahogy tudom az Exo-hoz sem írt még senki új modult, pedig ott dokumentáltan megvan hogyan lehet új forrást belekötni...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Janos46
tag
Sziasztok!
Kérdésem az lenne, hogy Debiánra fel lehet-e rakni a KODI 18-at? Mikor felraktam alá, akkor csak a 17.1 ment fel. A szerkezet Tinker Board.
Köszi a választ.Artillery, lelkes újonc vagyok, tanulni akarok!
-
flamario
tag
válasz brazos #23380 üzenetére
Nem nagyon kéne ilyeneket írogatnod mert lehet , hogy a végén ez sem lesz.
Van akinek így is jó az MS.
Egyszer volt hol nem volt egy sorozatbarát addonunk is a hasonló okok miatt ki lett a kodi felhasználás tiltva onnan.
Ha nem tettszik ne használd!
Remélem nem sértődsz meg.[ Szerkesztve ]
-
Röfi1
csendes tag
Sziasztok!
Az alábbiban kérem a segítségeteket vagy tanácsotokat:
Sony Bravia Smart TV
Android 7.0.0A korábban telepített Kodi 17.6 Krypton pár nappal ezelőtt automatikusan frissült Kodi 18.0 Leia változatra. Bizonyos dolgok jobban tetszettek a korábbi változatban, de a fő gondom, hogy új add-on-okat nem sikerül telepítenem a szokásos repo készletekből. Pl az RTL Most 2.2.0 add-on-t telepíteném az MS Repo 2.7.1-ből vagy a Lazarus Repo 0.1-ből, de rögtön megjelenik a válasz, hogy" A telepítés nem sikerült". Hasonlóan nem sikerült a MindigTV add-on-t sem telepítenem. Végig böngésztem a Kodi 18.0 beállításait, de nem találtam semmi opciót, ami akadályozhatná a telepítést. (telepítés külső forrásból engedélyezve). Tudtok valami tanácsot adni?
Vissza tudok térni egyáltalán a Kodi korábbi 17.6-os változatára?
Köszi -
consono
nagyúr
Ez mind nagyszerű, de :
- ne írjuk már ki a forrás oldal címét, mert baj lehet belőle
- hol szólt ez a pár hozzászólás a Kodi magyar addonjairól? Legalább offban lenne...Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
brazos
senior tag
válasz sepsi0 #23381 üzenetére
Amit linkeltél, az még a tavalyi, első széria fájljai, nézd csak meg: S01
Mára már a második -S02- szériánál, és annak -E04- a negyedik epizódjánál tartunk.
Ebből egy kis ízelítő, az SD méret is igencsak nézhető minőségű! (sőt)És már van hozzá angol felirat file is.
Amúgy érdemes a régi, bevált filmes oldalakra rámenni, mert azokban nem lehet még ma sem csalódni, de az is tény, hogy léteznek ún. kamu weboldalak, ahol ugyan van letölthető tartalom, de a csomagban vagy nincs film vagy valami másik film van becsomagolva, netán egy nagyméretű, de öres fájlt tesznek i Ez utóbbi megoldás a jogvédők kedvenc fogása volt, úgy látszik ma sem tudnak erről leszokni.
Amúgy a kínai barátaink is ezen bevált oldalakról gyűjtik be maguknak a mindennapi néznivalót.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
-
brazos
senior tag
Arról nem is beszélve, hogy nem csak torrent létezik, másképp is el lehet érni az új, friss tartalmakat, és az még külhonban sem tiltott. Csak nyitott szemmel kell járni a netet, és nem úgy tenni, mint ahogy pl. az MS teszi, és leragad egyetlen link oldalnál, jelesül a filmezz.eu-nál. Jó példa erre, hogy az igen nagy sikerű Star Trek DiscoveryS02 szériából a filmezz-es társulat képtelen hetek óta kitenni a már meglévő, és elérhető részeket, és csak a sorozatindító első rész érhető el náluk. Ha meg netán beregelsz az oldalra, és megkérdezed őket, hogy mi van, miért nem lehet elérni az újabb részeket, amik már máshol simán letölthetőek, sőt magyar felirat is van hozzá, akkor a kérdésre alapból nem válaszolnak, sőt, kitörlik az ilyen kérdést tartalmazó hozzászólást, meg törlik a regelésed is!. Erre azt kell, hogy mondjam, igen bunkó egy lépés ez a díszes társulattól, és az ilyen húzások miatt megérdemelné a társulat, hogy becsődöljön. Innen üzenem az oldalon lévő adminnak, hogy létezik az oldalon privát levélküldés is, ha már nem akar nyilvánosan válaszolni.
(bár azt nem értem, ha a beregelt tagoknak nem válaszolnak, akkor egyáltalán kinek fognak? - ráadásul többen is felajánlották, hogy segítenek beszerezni a hiányzó részeket, de erre sem válaszoltak.)
Holott tegnap, febr.07.-én 7 órakor (gondolom ez este 7-et jelentett) lement a negyedik rész is odakinn, és ma hajnalban már ez elérhető volt a neten, ráadásul háromféle felbontásban! Igaz, még csak angolul, de ez legyen a legkisebb probléma, az ezt a sorozatot fordító srácok amúgy is gyorsan és jól dolgoznak, és nemsokára kinn van hozzá a magyar fordítás is. A háromféle felbontáshoz tartozó méretek:
SD=323 MB
HD=1 GB
FullHG=165GB !!!
szóval aki gyűjtő, annak valóban fog kelleni egy jó nagy, több terás NAS, hiszen ha ebből a második szériából is lesz legalább 12-13 epizód, az FullHD-ben már szép kis helyet foglal el.
De aki csak megnézni akarja, és a Kodi-ban is emiatt az SD-t választja ki(választaná, ha az MS-nél lenne a példaképp említett sorozatnál) megnézésre, az az SD felbontással is jól jár, hiszen a letölthető epizód(ok) minősége is igen jó, legalább is eddig nem volt gond vele, remélem ezután sem lesz.
Szóval az ilyen, említett húzások miatt lesz egyre több embernek elege az MS-ből, meg a filmezz-es társulatból! - és keres más, normálisabb megoldást.
Amúgy az MS-t képviselő illetőt kérdezném itt, ha van egy, vagy több sikeres sorozat, epizód, amit a filmezz oldal képtelen valamiért kihozni, vagy frissíteni, miért nem lehet azokat máshonnan is beszerezni, és beépíteni? Mi oka van, gondolom a büszkeség kérdése itt nem játszik.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Régebben volt olyan lehetőség, hogy 9-12-ig ingyen volt. Most nem látom.
(#23376) consono
Ha lesz szinkronos szolgáltatás az hbg go és filmboxon kívül, akkor az elsők között fogok előfizetni.
De pl előfizetnék a YouTube Redre is, ha lehetne.
Öregszem, szeretem a megbízható és legális dolgokat.
De addig marad a Cápa.[ Szerkesztve ]
-
mexel
veterán
Most olvasok erről az RD-ről. Ennek az ingyenes regje is működik, vagy az csak tesztelésre jó?
-
consono
nagyúr
válasz icemad #23370 üzenetére
Így van, ha már pénzt ad az ember a filmnézésért, miért ne legális forrásból tegye? Netflix, HBO Go, Amazon Prime, stb. Nyilván nem fed le 100%-ban mindent egy szolgáltató, de egy-egy hónap próba alatt kiderül melyik az, ahol azok a filmek, sorozatok vannak, amiket néz az ember...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
tsilver
aktív tag
nálam az exoshark nem megy mutatja hogy elérhető de sehol sincs adatfolyam
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
sepsi0
őstag
válasz sepsi0 #23371 üzenetére
Most nézem, a Tvshark is használja a debrideket, tökéletesen megy ez is.
A változásokban kinek van benne a keze (debridek kiegészítőkben)?
Nagyon köszönöm neki.Viszont most néztem próbábol pár Agymenők részt.
Tvshark 4. 4 rész 6xx X 3xx felbontás
Ugyan ez ExoSharkban 1916X1080Sorozatokra is jobb az ExoShark, ha a minőséget nézzük.
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
Köszönöm a segítséget!
Tényleg máshogy használja az MS az Urlresolvert.
Az MS kiegészítő beállításaiban kellett újracsatolnom az RD-t és megjelentek a linkek.
Az nem volt jó neki, hogy a rendszet-függőségekben megkerestem az Urlresolvert és ott csatlakoztattam az accot, az Exo így megy, de az MS nem.Minden rd link működik, most indítottam kb 10 filmet openload rd linken.
Javaslom azoknak, akiknél nem mennek a linkek, fizessenek elő a Realdebrid szolgáltatásra,6 hónap 5eft. Adnak pontokat is, amit +1 hónapra be lehet váltani.
Másra is lehet használni....[ Szerkesztve ]
-
13 euróért meg van 4k Netflix, amit négy eszközön használhatsz , és nem kell szenvedni... Ha négyen összedobtok rá, akkor 3.25 euró egy hónapra. Kodiban meg lehet hozzá feliratot adni. Ez is egy lehetőség.
Szerk. : bocsánat, rosszul írtam, 14 euró.
[ Szerkesztve ]
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
Noxy
veterán
válasz bensze88 #23360 üzenetére
A torrent oldalak látogatása nem tilos, csak a letöltés. Na most az nCore oldalán a letöltési linket kimásolom, majd a MAGYAROSZÁGON lévő, NAS-n futó Transmisson t.kliensbe meg beillesztem.
Majd a Kodiban WebDAV elérésel megnézem a NAS-ról. (8 TB-n nincs igazán hely probléma.)
Ehez nem kell más mint a DDNS szolgáltatást beállítani a routerban, vagy a NAS-ba.
A VPN-t most nem keverném ide.
Nem akarok ezzel senkit a NAS-ra rábeszélni, csak csupán a tisztánlátás kedvéért írtam le.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
xtend
senior tag
Így van mind a két resolverben be kell állítani a debrid szolgáltatást.
Off: esetleg még egy ötlet azoknak akik nem sajnálnak kis pénzt a szórakozásra. Speciel nekem működik megfelelően az Exoshark, azon szoktam filmeket nézni. MS nem nyilatkozom, mert azt ritkán használom. De szöget vert a fejemben, hogy ha adott a gigabites internet, meg 4K tv akkor miért ne nézzek 4K filmeket. Külföldön élek és mint sok külföldi országokban itt sem díjazzák a torrentezést. Meg azt sem akartam hogy éjjel nappal menjen a gépem mert vissza kell seedelni az anyagot vagy ezért NAS-t sem akartam venni/beruházni rá. Ezért keresgéltem kicsit és találtam egy f@sza, olcsó (7€/hó) seedszervert. Pl 650gb tárhely, 2gbit le-fel sebesség, 3TB forgalom. A torikat beállítom 100% visszatöltésre, majd leállnak. A jó pedig az, hogy a Kodiban megadom az ftp elérést, meg a telefonról is elérhető a szerver torrent webui, így 2 kattintás, a film lentvan pár perc alatt, Kodiban nézés, örülés+popcorn rágcsálás és filmnézés
[ Szerkesztve ]
-
Martin Eden
tag
válasz sepsi0 #23364 üzenetére
Ezek csak ledes fhd projik, az egyik xiaomi logós, a másik meg csak márkaközeli, de azért már más liga, mint az Excelvan...
A network speaker-rel kapcsolatban én is azt gondolom, hogy hazavágták szoftveresen. Bár Kínában biztos hasznosak ezek a színes-szagos playlist-ek, de én örültem régen az egyszerű felületnek meg az MP3 lejátszásnak. Ma már szinte csak szimpla Bluetooth hangszóró lett nekem... -
sepsi0
őstag
válasz hemond2 #23363 üzenetére
Igen, az Exoval megy rendesen.
Nekem az a gondom, hogy az MS nem is hozza fel pluszban a debrides linkeket.
Eddig felhozta a sima linkeket +4-5 db debrides linket.
Mikor újra raktam a rendszert (CE), akkor voltak debrides linkek. De ha egy filmet elindítottam az ment, de több filmet nem játszott le az MS.
Addig rakosgattam a repokat, frissídgettem, töröltem, amígy az MS helyrejött, de a debrides linkek eltüntek.
Hiába csatolom újra a Realdebrides accomat az URl-ben, az Exon megy, de az MS-ben nincsennek plusz linkek...Mindegy, majd csinálok egy mentést és szétbarmolom....
(#23362) Martin
Az a bajom, hogy a Speaker is csak itt áll, alig használom, mióta szétbarmolták a firmjét. De el nem adnám. Szeretjük a kis kínai csaj hagját.
Megnézem miket írtál, mert nem vágom
Azt tudom, hogy egyszer lesz Xiaomi Lézerem.[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz Martin Eden #23359 üzenetére
Huh kapni fogok az offokért.
Excelvan 720d
Megvan már 2 éve, de mostanában nem használjuk. Tavaly nyaraláskor leszereltem és elvittük a boxot, projit meg a Xiaomi Network Speakert. Net a mobilról volt. A szobában volt egy nagy fehér falfelület.
Na a szinten az összes gyerkőc este nálunk nézett mesét, alig akartak "haza" menni a szomszédos gyerekek.
Gyárilag 720p, mehet rá az 1080p. Félhomálytól teljes sötétig nagyon jó, viszont nappal nem helyettesítheti a tvt.
Itthon egy Emagos 2,5x2,5-ös vászon van (15eft).Nem bántam meg, de csak akkor jó, ha behuzzuk a függönyöket a nappaliban.
A terv a Xiaomi valemelyik lézer projektora volt (1400-600$), de még sokallom az árukat, bár 600-ért megérheti.Na most tényleg off-off.
Hogy ON is legyen, nálatok a MovieShark-ban felhozza a Debrides linkeket?
Most váltottam CoreELEC-re, de alig tudtam életet lehelni az MS-be. Voltak debrides linkek, telepítés után egy film elindult, utána semmi.
Addig mókoltam vele, hogy mennek a filmek, de nincsennek debrides linkekItt üzenem azoknak, akik feladták, hogy ne tegyék, menni fog az MS.
Bár nekem nem is kellene az MS, az ExoSharkon fent van minden ami az MS-en, de a feleségemnek kell, hiába mondom neki, hogy ott az Exo (ami hiba nélkül megy).
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz hemond2 #23357 üzenetére
Ez jól hangzik, a minőségre értem.
4K tvt én sem akartam, csak full hd van itthon. Megfogattam, hogy csak projektort veszek, van is itthon egy ajánlott kínai.De az egyik lcd tévénk már 15 éves, bármikor meghalhat.
Egyik este láttam egy bejegyzést a Bestbuy topikban egy akciós Lg 50"-os tv-ről. Egész éjszaka gondolkoztam, hogy kell e nekem ilyen. Reggel felkeltem, beszéltem az asszonyal, elvittük a fiúkat suli/oviba, délben már otthon volt az 55"-os Lg...Mi mobilnetről (korlátlan) toljuk, 5db gép, 3 box.
Nálunk az asszony szinkronos, a fiaimnak és nekem is menne az eredei nyelv. Ez van. -
hemond2
csendes tag
válasz sepsi0 #23354 üzenetére
Én azért is kezdtem el angolul nézni mert sok sorozat meg sem jelenik magyar szinkonnal.Néztem már amúgy prime videon 1-2 részt de mivel kodin nem korlátozom le magam csak a primera.Van pár all in one meg playlist addon amiken főleg az új filmek de néhány sorozat is fent vann 4k-ban mindenféle dolby hangzással de annyit nem is nézek ezért nem látom értelmét 4k tvnek meg nem olyan bivaly a netem,ezért elég nekem a 720 meg 1080.Letölteni csak azt szoktam amit nem találok meg normális minőségben plusz az echte magyar tartalmakból.
-
tag
Exoshark, Kodi 17.6 Krypton alatt filmnézés közben félidőben szinte mindig kapok egy popup felugró hibaüzenetet "lejátszás sikertelen" jelzéssel (gondolom valami korábbi hibát jelez, mert a film más kiszolgálóról elindult). Csak úgy tudom eltüntetni, ha a filmet is leállítom, majd újraindítom. Másnál ez nem gond, van erre valami megoldás? Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
dhcodoki
senior tag
válasz brazos #23348 üzenetére
Köszi! Fel is tettem a Kodi 18-at. Gondoltam kipróbálom milyen madVR nélkül. Jött is a probléma.
Végpontozással van gondom.
Időnként Kodi helyett használom az MPCHC-t is. Eddig közös képbeállítással (madVR) ment a két program. Most, hogy madVR-t menesztettem, azt vettem észre, hogy a két lejátszóprogramnál másképp kell beállítani a fekete/fehér végpontozást (fényerő, kontraszt). Kodi-t szerettem volna az MPCHC-hez fésülni. Az az érdekesség történt, hogy
-x264-es filmek esetében nem tudom változtatni a kontrasztot. Egyszerűen nem reagál az állításra. Fényerővel nincs gond, az megy szépen.
-X265 esetében pedig mindkét tulajdonság rendben megy.X264-nél: videó dekóder: ff-h264-d3d11a(HW)
X265-nél: ff-hevc (SW)Az lehet a gond, hogy az X264 hardveresen dolgozik, míg az X265 szoftveresen?? Mondjuk nem értem ez miért lehet baj. Mi lehet a megoldás?
-
sepsi0
őstag
válasz hemond2 #23353 üzenetére
Sajnos nálunk csak a magyar nyelv "támogatott".
Pedig az Amazon szolgáltatása nagyan jónak tűnik, igaz még nem volt hozzá szerencsém.
Amúgy, ha jó az angol, akkor vannak nagyon jó minőségű linkek az Exoban.Én már jó ideje kutatom az alternatívákat fizetós fronton, mert nem látom itt az alagút végét. Egyszer elvágják és vége. Sajnos, pedig én szívesen fizetnék érte.
Mondjuk igaz, mióta lett 4K tévénk, azóta fontos a minőség is.
Pl tegnap a Gamer-t néztem UHD és DD-ben a Filmboxon.
Igazából sorozatokra kellene valami, elég sokat nézünk. Ezért is maradok Sharkos.[ Szerkesztve ]
-
hemond2
csendes tag
válasz sepsi0 #23352 üzenetére
Nem mostanában néztem rá a letöltés opcióra a rd accountomban de legutóbb még 80 GB írt.Igazából én majdnem mindent angolul nézek ezért más exodus forkot használok többnyire nem az exot,de vannak magyar sorozatok vagy tartalmak azokat kénytelen vagyok a magyar kiegészítőkön nézni.Egyébként angol nyelvű tartalomhoz nagyon sok playlist addon van azokon mindenféle hang és képminőség van szóval egyelőre a real debriddel szerintem bőven használható a kodi.Van prime előfizetésem de soha nem használom video/film nézésre.
-
sepsi0
őstag
válasz hemond2 #23347 üzenetére
Szia!
1. Én már 200GB-ot töltöttem le (H.265). Csak ezt a korlátozást találtam:
"Limits: 2000GB torrent size, 72 hours torrent download duration."2. Ha valami film tetszik, azt én letöltöm jó minőségben mindig.
Lassan meg fog szünni az ingyen ebéd. Én már előfizettem HBO GO-ra és Filmboxra. Másra is elófizetnék, ha lenne magyar nyelvű tartalom, ezért is hiánypótló az ExoSark.
A legjobb az Amazon Prime lenne, talán egyszer.
Viszont nekem Realdebridel minden tartalom megnyílik, igaz most a MovieSharkon nem megy nálam a debrid szolgáltatás.Kicsit olvasgattam az RD fórumán. Sehol nincs szó az általad említett korlátozásról....
[ Szerkesztve ]
-
brazos
senior tag
válasz brazos #23348 üzenetére
Az említett DSPlayeres weboldal linkje meg lemaradt, bocsi.
-
blakey
titán
A Leia alapú LE-t nézd meg, ugyanis a Kodi 18-al megjelent a Whitelist ahol kiválaszthatod, hogy milyen felbontásokat szeretnél használni, egyébként a GUI maradjon 1080p.
BÚÉK! - ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
brazos
senior tag
válasz dhcodoki #23333 üzenetére
Jól látod, a 18-as hivatalos Leila kiadásból még nem készült, és valószínűleg nem is fog készülni DSPlayer-es verzió.
Ezt amúgy olvashatod is ezen a weboldalon, itt a legutolsó DSPlayeres verzió a Krypton Releases:Setup 32bit: DSPlayer 17.6 Krypton - build (20171126-b654205) (pdb)
Setup 64bit: DSPlayer 17.6 Krypton - build (20171126-13194ec) (pdb) (unstable)Az, hogy miért nem lesz, annak egy lehetséges magyarázatát -az utolsó előtti hozzászólásban- meg itt olvashatod el.
[ Szerkesztve ]
-
sepsi0
őstag
válasz hemond2 #23343 üzenetére
A sokszor emlegetett Realdebridnek van torrent funkciója is. Letölti a szerver és, ha készen van, akkor direktbe letöltöd.
Igaz nem seedel, de írják a fórumukon, hogy nem látják ki töltötte le, így nem számolják letöltésnek így nem muszály seedelni. Már próbáltam és működik, tudom nem etikus, nem is használom nagyon....Vagy seedszerver.
HBO GO
Filmbox[ Szerkesztve ]
-
hemond2
csendes tag
-
kmarci25
veterán
válasz hemond2 #23343 üzenetére
De pont ez az, hogy nem egyszerűbb. Persze, ha van Netflix, HBO Go (és persze ezekhez előfizetés), akkor egyszerűbb.
De az MS általában olyan linkeket ad találatnak, amik kb vagy működnek, vagy nem, plusz a minőségük is általában csapnivaló. Engem nem zavar, ha valaki ezt preferálja persze, de én is inkább a NAS-t használom, ha valami nincs fönn a Netflix-en vagy az HBO-n.
Persze ez nem a kiegészítő hibája.[ Szerkesztve ]
"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
hemond2
csendes tag
válasz junkpod #23339 üzenetére
Nem a nézhetőségben hanem a tárhely miatt érdekes.Valamit egyszer nézek meg vagy meg se nézem mert unalmas ugyanúgy fogja a helyet mint amit többször megnéznék csak épp feleslegesen.Nekem egyszerűbb egy kiegészítőben megnézni valamit mint letölteni egy plusz eszközre.
-
hunaqua
addikt
Esetleg a mestereket kérdezném,hogy a MinDig tv alkalmazást nem lehetne bővíteni a mindiGO TV szolgáltatással?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hemond2
csendes tag
válasz Black Gobbo #23337 üzenetére
Mindenképpen a 18-as verziót akarod használni?
-
Black Gobbo
csendes tag
Sziasztok!
A problémán, hogy az eddig simán futó h265-ős tartalomaknál Leia frissítés óta kép nincs csak hang. Ez nem minden 4K-t érint. Ami h264-es kódolású ott nem produkálja ezt. A tv egy 1080p Samsung. A frissítésig simán ette ezeket a tartalmakat is (miért 4K, ha 1080p-n nézem? Mert a kép még úgy is szebb, ha nem 4k a tv, mert egy idelye tv-t szeretnék váltani és már amit tudok nagyobb felbontásban szerzek be. stb..) Valakinek van valamilyen ötlete, mit lehetne csinálni, hogy ismét képet is lássak ne csak halljam a filmjeimet? Van akinek esetleg hasonló hibát generál?
Köszönöm segítségeteket -
dhcodoki
senior tag
Jól látom, hogy a Kodi 18-nak nincs még DSPlayer-es verziója?? Csak a madVR-el való futtatás miatt kérdezem.
-
Noxy
veterán
válasz Somatom #23326 üzenetére
3 éve uan így voltam, de meguntam hogy ezzel b..m el az időmet. Vetem egy NAS-t, amit még ez mellet, más értelmes dologra is tudok használni.
TV-re meg ott a HorizonGo UPC előfizuval. Korlátlan mobilnet-l ott nézem ahol akarom az EU-n belül.[ Szerkesztve ]
''Habár egyszer annyit észrevett, hogy valami megfertőzte magát a Nod-ot is'' Privát üzenetre nem válaszolok. (Kivétel a HardverApró)
-
bensze88
csendes tag
https://youtu.be/qtcaiSdnLLY
Ennyit produkál. Várhatók bármeddig, nem indul el egyik sem -
Vektor77
tag
Nem kell itt hisztizni, lehet DVD-t meg mozijegyet is venni!
-
Teplic
tag
digionline servletet használok második PVR simple clinet-el, szuper az epg és csatornaikon is, minden.
Viszont egy napja a comedy centralon ugyanazt a videot játsza ugyanonnan. mintha valamit becachelt volna. Más csatornánál nincs ilyen és a digionline kiegészítővel is rendesen megy. Valami ötlet?
digionline servletet újraindítottam, újra is raktam. Iptv simple client is letöröltem, újraraktam. Minden más csatorna oké. Hova cachelhette el? M3U file-ban nem látok hibát és újra is generáltattam. -
Móncsa
aktív tag
-
consono
nagyúr
válasz Somatom #23321 üzenetére
Sajnos vannak ilyen filmek... Itt azért illegális filefeltöltések "letöltés"-éről beszélünk, vagy ott van a file még, vagy nincs, vagy kivágja a szolgáltatód az illegeális kontentet, vagy nem (ez itthon nem jellemző)... Sokak szerint pár euróért a debrid szolgáltatók megoldják ezt a problémát, én nem próbáltam.
-
mexel
veterán
Köszönömaz infókat, ezt továbbítom is az illetőnek. Szerintem ezek alapján érdemes kipróbálnia.
-
oroszlan12
tag
Szia én Ausztriában lakom.megy a Horizon Go s912-es boxon próbáltam anno.Mondjuk már nem használom mert rossz volt a minősége.Azóta MyTv Telenorra fizettem elő ez nagyon bejött.Ugye van addon is hozzá de mondjuk mi Chromcasttal használjuk tabletről.A törvény él de 3 havonta magyarországi IP-ről is be kell jelentkezni,én ezt VPN-nel oldottam meg.Mondjuk sztem nem tiltanak le de ki tudja...
-
cof
veterán
Elvileg egész EU területén működik már. S905X box a minimum (Sunvell T95X-en próbáltam, de azt nem néztem, hogy root-olt-e, szerintem nem, mert nem láttam supersu-t), egér kell hozzá mert távirányítóval nem megy. A minőség nem valami jó a böngészős verzióhoz képest (mondjuk digi online-al sem, de tűrhető, nem akad, nagy a csatorna kínálat). Root-olt telefonon sem megy a DRM miatt, de mint ha láttam volna hozzá hack-et, hogy be lehet tenni az appot kivételekhez. Kodi addon sajnos nincs hozzá.
Ezt olvasom mondjuk a Play áruházban:
"A Horizon Go szolgáltatás kizárólag magyarországi IP címről és honos hálózatról üzemeltethető, ezért a felhasználás alapfeltétele a belföldön történő használat. Nem honosított (pl. külföldi) szolgáltató, vagy hálózat (pl. nem azonosítható IP címmel rendelkező hálózat) esetében a szolgáltatás nem üzemeltethető."
Pedig úgy emlékeztem, hogy volt valami EU törvény, de lehet más szolgáltatással keverem.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
mexel
veterán
Sziasztok! Sokat visszaolvastam Horizon Go-ról de sok féle választ is találtam. Most kérdezte tőlem valaki, hogy ausztriában ( osztrák IP-vel) menni fog tv boxon a Horizon Go?
A másik kérdés: rootolt boxon is működik? Ha jól tuodm Kodi addon nincs hozzá csak androidos app. Ez fontos lenne az illetőnek mert csak akkor rendel boxot. -
nagyúr
válasz Flowtation #23306 üzenetére
Openload párosítás: azonos hálózatból pl mobiltelefonról felmész az olpair.com-ra, bepipálod alul a négyzetet és rányomsz a "pair" gombra. Onnantól 4 órát tudod használni. Én ezt szeretem legjobban, mert ez a leggyorsabb és legstabilabb stream kiszolgáló. Reklámblokkoló nem árt a fenti párosító oldal megnyitásához.
[ Szerkesztve ]
-
Flowtation
őstag
válasz Flowtation #23305 üzenetére
Bocs a halmozásért.
Pi1B, 8.2.5 LibreElec, 17.6 KODI. Sorjában, minden addon települt, az exoshark a leglassabban. A telepítések után újraindítottam.MovieShark: települt, belelépve kiválasztottam a filmeket, azon belül pl. az Aquamant, a négy felkínált lehetőségből egyik sem indult el, openload.co párosítást kért, egy csomó plusz addon települt. A fedőneve sólyom elindult a streamcloud.eu sorral.
TV2 player: simán települt, próbára a TV2-ből a 3 testőr egy része, a Prime-on egy Don Matteo, és Humor+-on a Férjek gyöngye 1 része elindult, mindegyik a lehető legnagyobb felbontásban.
TV Shark: Legnézettebbekből, a Pletykafészek 1. évad 1. része se openload-al se vidto sorral nem indult el. A kiemelt szekcióból a Tóth János 1/1 szintén nem. Az openload-nál autorizációt kér mindkettő.
ExoShark: Mikor beléptem kiírta, hogy van frissítés. Nem tudom, hogy kellett frissíteni ezért ebben az állapotában: a Filmek, legnépszerűbbekből egyet sem tudtam kiválasztani, a népszerűek, évszámok listák nem jöttek be.
Dióhéjban ennyi, ha nem erre gondoltál, akkor bocsánat a hosszú kommentért!
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Flowtation
őstag
válasz Móncsa #23304 üzenetére
Megmondom őszintén nem próbáltam. Annyiból indult, hogy lett a konyhába is tv, egy p1-el, először örültem, hogy wifin van médialejátszás, most örülök, hogy van médiaklikk is. Ha gondolod, kipróbálom, ezen ne múljon.
[ Szerkesztve ]
Keresek: D-link covr-1102 2 pack routert.
-
Móncsa
aktív tag
válasz Flowtation #23303 üzenetére
MovieSahark TV2 ExoShark TVShark is megy?
-
divan
őstag
válasz Flowtation #23300 üzenetére
ha felteszed az MsRepot, és abból az OnlineStream addont, abban elég sok tévét lehet találni. De a MinDigTV, és a MédiaKlikk is tud párat, főleg közszolgálati csatornákat.
-
szabieable
aktív tag
válasz zsiga68 #23299 üzenetére
Sajnos ugyanaz
Nem vagyok otthon a CEC lelkivilágában, korábban volt egy AVR beiktatva a tévé és a pi közé, akkor is ment a CEC, AVR nélkül is, most az upgrade és pi3-ra váltás viszont megfektette az egészet, legrosszabb esetben költözés után újra lesz lanom és akkor visszaüzemelem a Pi2-t...
Libreelec 9.0.0 + raspi3 b+ és egy samsung mu6172
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Elektromos cigaretta 🔞
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Windows 11
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest