- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A nagy BOR topic
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360 #4836 üzenetére
Az elején írtam, hogy TV box - bár azt nem, hogy Telekom: egy nagy frissítéssel valóban sikerült jól agyoncsapniuk pár (?) hónapja
(Nekünk időnként áramtalanítani kell és újraindítani, mert használhatatlanná lassul.)
Mint kiderült nálam a bitmélységgel volt gond: ugyanúgy x264 -el és ~6700kb/s mellett, de a 10 helyett 8 bittel már hasít.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360 #4831 üzenetére
Beállításoknál alapból nem találtam ilyet - a videó forrásoknál a sorozatok esetén a szolgáltatásnak (TMDb TV Shows) van olyan beállítása, hogy "Enable Trailer", de az be van kapcsolva és sehol máshol nem volt ilyen gondom.
Most ezt megoldottam úgy, hogy másik release -t használok - így viszont a TV -n szaggatSorozatot nem szoktam FHD -ban leszedni FLAC hanggal, de csak bírnia kellene (Telekom Androidos box), filmekkel nem volt még ilyen probléma.
-
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Kodival (20.2 verzió talán) van egy olyan gondom TV boxon és gépen is, hogy az egyik sorozatnál az egyébként mkv -ban lévő részeknél a főcímet valamiért automatikusan átugorja. Gépen KMPlayer és MPCHC is rendesen mutatja mettől meddig van és nem is hagyják ki, de a Kodinál csak 1 jelölés van az idővonalon a főcím kezdetének idején és nem játsza le.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest