Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Az elején írtam, hogy TV box - bár azt nem, hogy Telekom: egy nagy frissítéssel valóban sikerült jól agyoncsapniuk pár (?) hónapja
(Nekünk időnként áramtalanítani kell és újraindítani, mert használhatatlanná lassul.)Mint kiderült nálam a bitmélységgel volt gond: ugyanúgy x264 -el és ~6700kb/s mellett, de a 10 helyett 8 bittel már hasít.
-
Szancsó
aktív tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Beállításoknál alapból nem találtam ilyet - a videó forrásoknál a sorozatok esetén a szolgáltatásnak (TMDb TV Shows) van olyan beállítása, hogy "Enable Trailer", de az be van kapcsolva és sehol máshol nem volt ilyen gondom.
Most ezt megoldottam úgy, hogy másik release -t használok - így viszont a TV -n szaggat
Sorozatot nem szoktam FHD -ban leszedni FLAC hanggal, de csak bírnia kellene (Telekom Androidos box), filmekkel nem volt még ilyen probléma. -
Szancsó
aktív tag
Sziasztok!
Kodival (20.2 verzió talán) van egy olyan gondom TV boxon és gépen is, hogy az egyik sorozatnál az egyébként mkv -ban lévő részeknél a főcímet valamiért automatikusan átugorja. Gépen KMPlayer és MPCHC is rendesen mutatja mettől meddig van és nem is hagyják ki, de a Kodinál csak 1 jelölés van az idővonalon a főcím kezdetének idején és nem játsza le.
Mit lehet ezzel kezdeni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Suzuki topik
- Apple Watch
- Elektromos autók - motorok
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Spórolós topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Projektor topic
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3849
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad X13 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
(Nekünk időnként áramtalanítani kell és újraindítani, mert használhatatlanná lassul.)
Sorozatot nem szoktam FHD -ban leszedni FLAC hanggal, de csak bírnia kellene (Telekom Androidos box), filmekkel nem volt még ilyen probléma.