- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Új hozzászólás Aktív témák
-
128bit
tag
Sziasztok
venz v10 boxomon mindent sikerült beállítani ,LibreElec Kodi sd kátyárol ,telefonnal irányitás,youtube kirakás telefonrol,pc röl filmek lejátszása wifinMár csak egy dolog lenne és 100% a boldogság !
Barátnőm böngészőből szokta nézni a sorozatokat ,létezik valami megoldás LibreElecKodi alá ,h tudja nézni tovább is?Köszii
-
128bit
tag
Ezek közül melyiket vegyem ,kérem a segitséget ,nem keresgélek tovább :
Emtec Movie Cube médialejátszó S800H - 15k
MX-Q PRO Android média box - 12 k
WeTek Play (OpenELEC kiadás) DVB-C/T/T2 tunerrel - 20k -
128bit
tag
válasz
dugynok #2464 üzenetére
Laptopot vittem a tv hez és össze dugtam hdmi-n .
Most már nincsen laptop ,csak a másik szobában az asztali pc.
Az asztalit is oda vittem párszor ,de nincs kedvem többször széthuzogatniMennyiért lehet a legolcsobban megvenni egy androidos megoldást?
Ui: a tv -n nincs usb ,meg wifi ,meg nem is akarok nagyon hálozaton szorakozni.
(Ahogy régebben olvastam nem a legjobb minőséget adja át a a wifi) -
128bit
tag
Helloka
Segítsetek kicsitEddig csak úgy néztem filmet tv-n,h pc röl hdmi-n rádugtam és kész ,de most messze ,kb 8m re,másik szobába szeretném átjuttatni a filmet a tv-re .
Na most vegyek simán egy 10m es hdmi-t, vagy vegyek egy tíz párezres andoidos kütyüt?
Vagy milyen megoldás lehet még?Nem akarok semmi extrát,csak sima full hd ,még az 5.1 sem érdekel .
köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest