- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew801
tag
válasz
tomigonzo #3488 üzenetére
"Persze tudom, most jon az, hogy de akkor nem erted, meg magyarul ismered meg tolmacsot kerek, de ne menjunk bele ekes anyanyelvunk vilagon elfoglalt helyzetebe."
Nem nem jön, tudok angolul.
Meg lett a hiba. Nekem a sorozatnál a könyvtár neve is az volt, ahogy leszedtem neten. Pl. House of Cards.S06.2160.NF.Webrip ….
És ezt nem bírja a KODI, az összesnél ki kellett törölnöm a cím utáni részt. Így már felismerte.
Ami érdekes, mert filmnél meg nincs ilyen problémája.
Na mindegy ezzel így kell együtt élni.Illetve, ami nekem nagyon furcsa, hogy külön könyvtárba kell raknom a filmeket és sorozatokat. Ez Torrent NAS-nál egy kis kavart azért okoz, szét kellett szednem a torrenteket és külön könyvtárba rakni Őket. Egy könyvtárt vagy filmnek vagy sorozatnak lehet felismertetni. Vagy erre van más megoldás?
-
Andrew801
tag
válasz
Beni2360 #3482 üzenetére
Sziasztok!
Vettem egy Beelink GT-King boxot. Megnéztem Beni által linkelt videót. Hasonló problémám van, mint a videó végén a készítőnek. 15 sorozatból 3db-ot felismert... Filmeket felismerte mind.
Ez a "beolvasás" ennyire rosszul működik Kodin?
(Éjjel találtam még egy NOVA Playert, ott nem kellett beállítani a könyvtárakat, meg hogy milyen tartalom van benne, film vagy sorozat, meg külön beállítani, hogy melyik scrapert használja. Simán elindítottam automatikusan minden a megfelelő helyre rakott és mindent megtalált.)
Nálam van valami gond KODI beállításnál vagy ez kicsit "beteges" rész Kodinál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Nem lesz Xiaomi 16
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Apple MacBook
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest