Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- gerner1
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ejelhar
senior tag
válasz
Andrew801 #3514 üzenetére
Egy lehetséges megoldás, ha a NAS-on csinálsz egy mappát, mondjuk "Torrentek" néven.
Ezt megosztod a hálózaton a Kodinak és egyúttal ez lesz a torrent kliens alapértelmezett mappája.Alatta pedig csinálsz még "Filmek", Sorozatok", "Zene" stb. almappát.
A Kodiban pedig -úgyis rekurzívan veszi- a scrappereket elég beállítani az adott mappákra.Tehát például így:
Torrentek
Sorozatok
House of Cards
House of Cards.S06.2160.NF.Webrip
House of Cards.S05.BluRay.REMUX.1080
House of Cards.S04.HDVT-1080i- a "Sorozatok" mappa scrappere a TVDB
- alatta érdemes csinálni egy sorozat_neve mappát és alája bepakolni külön-külön az évadokat külön könyvtárba.Nekem így minden cafrang nélkül felismeri a sorozatokat, a fentivel is ez a helyzet.
Ha éppen futó, még nem teljes évadról van szó, annak érdemes csinálni egy külön mappát S0x néven (az x az évadszám), majd ez alá bepakolni az epizódokat. -
tomigonzo
aktív tag
-
Beni2360
félisten
válasz
Andrew801 #3514 üzenetére
Érdekes mivel nekem a House of Cards-t szépen beolvasta minden évadot peig két HDD volt. A média tárban egybe rakta. Nemv változtattam rajta semmit. csak a beolvasásnál törőltem ki a sallangot amíg megcsinálta.
A Torrent NAS-nál oedig eleve a nas megosztásnál van Video és Sorozat, Zene stb mappa engedélyezve.
Na most amikor video után sorozatot tőltesz le a felugró ablakban tőrlöd az utosó nevet (Video) és beírod a megosztott mappa (Sorozatok) nevét Legközelebb már lenyíló lehetőség fogad és választhatsz. Ha a zenét írod be akkor már 3 lehetőséged van. És így tovább.
Az ideglenes mappát j(félkész fájlok mappája) előld be ez segíti a HDD élettartamát.
Itt egy alap példa képe.
Mivel a kereső is vagy videó vagy sorozatokat talál szét kell választani őket.
Ui: Ha netán nem érted összedobok a videó gyorsan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- IPhone SE(2022) 64GB Aktiválatlan! ÚJ! Független! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest