Hirdetés
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
walter70
tag
Nem tudom,azt hol látom?
-
walter70
tag
Próbáltam,azzal sem működik.
-
walter70
tag
Sziasztok,
CE-ben tallózni szeretném a megosztott mappákat és smb alatt folyamatosan az "Operation not permitted" felirat fogad.A laptopon elvileg minden be van állítva,látja a megosztott mappákat és a lejátszót is.Egészen tegnapig semmi gond nem volt vele,aztán egyszer csak ez a felirat fogadott.
Tudatosan nem állítottam át semmit.A megosztott mappák egy Synology nason vannak.
Tudna valaki segíteni? -
walter70
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Szóval:a videód alapján csináltam.A windows szolg. be-kikapcsolása megvan (eddig is megvolt).A hálózati hely kiválasztásánál beírom az ip-t,meg is találja,kiválasztom a mappát,átnevezem,enter és akkor kéri a nas jelszót.
A filmeket nasról nézem GT Kinggel,amúgy semmi gond upnp alatt megy minden,csak tartalommegadás nincs,ezért kellene a samba.
A corelec beállításokban nincs bekapcsolva a jelszó. -
walter70
tag
válasz
junkpod
üzenetére
Oké,csak most éppen lefagyott.Szerintem délután újra telepítem az egészet.
Amúgy szerintem a leírás szerint csináltam:videók hozzáadása,betallóztam a mappát (úgy is próbáltam,hogy beírtam az ip címét és úgy is,hogy megtalálta a gép),átneveztem,de volt,hogy meghagytam az eredeti mappa nevet,okéztam,és szépen beletette a listába.Nem dobta fel a tartalommegadást és úgy láttam,hogy egyebet nem is lehet vele tenni.
Magával a film lejátszással semmi gond,minden működik,csak ezt az egy funkciót nem tudom használni. -
walter70
tag
Sziasztok,
a médiatár kialakításánál képtelen vagyok előhozni a tartalommegadás ablakot.Próbáltam már mappát,filmeket egyenként,illetve az egész NAS-t is,deegyszerűen nem dobja fel.Beelink GT King és upnp megosztást használok.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Xbox tulajok OFF topicja
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Jövedelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
.