Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin Eden
tag
Webos előtti LG-nél nekem az "Eredeti" képarány volt a nyerő, még ha elméletben a 16:9 is jó kellett volna legyen, de az nem volt az. Oledre még nem futotta, de régebbi vagy (nekem) újabb LG-kel (3, 3.5 Webos) sem volt képarány gondom, illetve projektorral is okés volt nálam eddig minden, bár csak s905x boxszokkal megtapasztalva...
-
Martin Eden
tag
-
Martin Eden
tag
válasz
Beni2360
üzenetére
Ha nálunk lenne digi, akkor én tvheadend szerver-dvb-c tunerrel oldanám meg a felvételek rögzítését. Bármilyen Kodi-t futtatni képes eszközön be lehet programozni a felvételt, meg persze visszanézni is lehet (még Kodi sem kell feltétlenül egyik funkcióhoz sem). Nekem már többször szóltak barátok, hogy vegyék már fel ezt vagy azt és küldjem el nekik a felvételt, semmi akadálya nem volt. Akár otthon akár a nagyvilágban vagyok, bármilyen eszközről be lehet állítani a felvételt, meg persze az élő adást is lehet nézni bárhol. Vagy a felvétel alatt álló adást timeshift-ben nézni...
Nálunk nem digi és nem is Telekom van, de most így belegondolva szerintem több hónapja még csak be se kapcsoltam a rögzítős settopbox-ot, nemhogy felvegyek vele valamit is. Vissza is kellene adjam, csak fölöslegesen fizetem a havi díját. Helyette egy Kodi-s box van a tv alatt (minden szobában minden tv alatt), azon nézhetem az élő adást vagy a felvételeket. És az élő adás tényleg élő adást jelent, még ha nem is otthon nézem, nem egy szolgáltatói szervertől függő fél-egy perccel későbbi adást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android felhasználók OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Drón topik
- Az Intel korábbi vezére szerint a kvantumforradalom gyorsan elsöpri a GPU-kat
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max Gold Dynamic Island, 120 Hz ProMotion, 48 MP kamera-128 GB-100%
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- LED Happy Birthday felirat USB áramforrás / 12 hó jótállás
- Netatmo Presence okos kültéri kamera / 12 hó jótállás
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi