Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andrew801
tag
válasz
tomigonzo
üzenetére
"Persze tudom, most jon az, hogy de akkor nem erted, meg magyarul ismered meg tolmacsot kerek, de ne menjunk bele ekes anyanyelvunk vilagon elfoglalt helyzetebe."
Nem nem jön, tudok angolul.

Meg lett a hiba. Nekem a sorozatnál a könyvtár neve is az volt, ahogy leszedtem neten. Pl. House of Cards.S06.2160.NF.Webrip ….
És ezt nem bírja a KODI, az összesnél ki kellett törölnöm a cím utáni részt. Így már felismerte.
Ami érdekes, mert filmnél meg nincs ilyen problémája.
Na mindegy ezzel így kell együtt élni.Illetve, ami nekem nagyon furcsa, hogy külön könyvtárba kell raknom a filmeket és sorozatokat. Ez Torrent NAS-nál egy kis kavart azért okoz, szét kellett szednem a torrenteket és külön könyvtárba rakni Őket. Egy könyvtárt vagy filmnek vagy sorozatnak lehet felismertetni. Vagy erre van más megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Google Pixel topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3121, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3818, 100% Akksi
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest