- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- GoodSpeed: Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz
Ejelhar #2749 üzenetére
Igen, a főmenü beállításainál lehet ikont is hozzárendelni adott szekciókhoz
Ez hol van, mert én nem látom
Gondolom itt arra utalsz, hogy egy gombnyomással a főmenübe térsz vissza.
Nem, ez megvan.
Én arra gondoltam, hogy a főmenün belül, vagy bárhol máshol egyből ugorhatna arra a menüre, amiben a leállítás van. A mostani állapot miatt elég sokat kell "scrolloznom". A gyári skinnél, bármelyik menüponton "álltam", ott csak lefelé kellett lépkedni és máris ott volt a kikapcs.Még egy jutott eszembe.
A háttér, most automatikusan változik. Sorozatoknál, filmeknél. De elég gyors. Ha jól számoltam 7 másodpercenként. Néztem a neten, hogy elvileg ezen lehet változtatni, csak eléggé ellentmondásosak az infók és az nem derül ki, hogy működik-e.Léteznek Aeon Nox változatok (Spin, Silvio, Madnox), ahol szinezhetőek ezek a sávok, bár -szvsz- nem néznek ki olyan jól mint az eredeti.
Akkor ezt inkább hagyom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3410, 94% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- Akik a Fehéret szeretik! Itt a WHITE Setup! Akár kamatmentes rèszletre is!
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest