Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbivideós
újonc
válasz
tomigonzo
üzenetére
Egyrészt nyilván igazad van az ismeretek hiányáról (ezért kérdezek a tapasztaltabbaktól, mert magamtól ennyire voltam képes)

Másrészt talán félreértetted, amit a törlésről írtam: fájlt tudok törölni, még a Kodiban is, a Q10 főmenüjében meg főleg. Ami a Kodiban nem megy, az a hozzáadott videóforrás törlése. Ha egyszer megadtam neki az elérési utat, hogy onnan olvasson be, utána azt az elérési utat nem tudom törölni.
Először gépen néztem meg a Kodit, jónak tűnt, többek között ezért döntöttem a Q10 mellett, merthogy az ottani fórumban mondták, hogy ez a lejátszó van a gépen (fogalmam sem volt, hogy nyílt, magam is leszedhettem volna)

Csakhogy amit a gépen a billentyű parancsokkal/egérrel megoldottam pikk-pakk, az a távirányítóval nem megy. Nem is tudom, hogy az androidos felületen lehet-e, vagy érdemes-e mondjuk egy blutoothos billentyűzettel próbálkoznom, mit enged meg az androidos verzió?
Egyébként a netes ismertetőket átrágtam nagyjából, de a videós anyagok 2013-as Kodiról szólnak, ráadásul azt írja pl: borító letöltéshez nyomjam meg az i gombot, beadja az infokat, onnan tudok továbblépni. Ugyan nem mondja ki pontosan, de gondolom a billentyűzeten kell ezt keresni, merthogy a távirányítón ilyen nincs. Szóval innen merre tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Honda topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Battlefield 6
- Videó stream letöltése
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Villanyszerelés
- iPhone topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő