- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Mr Dini: Ebook okosítás: kijelző kalandok
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tobias40
veterán
Tehát tisztázva a tegnapi filmcím és könyvtár gondomat:
Ha a file kezelővel nézem meg a könyvtárakat akkor a dir neve és a film címe is angol!
De ha a Rendszer/média beállítások/médiatár/videók/ és itt a felcsatolt könyvtárakban nézem akkor a könyvtár angol(eredeti ahogyan letöltöttem) de benne a film címe magyar!!
Ezt nem tudtam elmondani tegnap normálisan mert már bele voltam kavarodva!
Ez mindenkinél így van és így helyes?Na most ha csinálok új keresést megtartva az eredeti film cím beállítással akkor nálam magyarul lesznek a filmek a fő oldalon böngészve!
Nem tudom érthetően írtam-e le?A skin most az "Estuary" nálam mert ezzel kezdtem és ezt már jobban átlátom de megnézem majd az Aeon Nox-al is!
Ezalatt a skin alatt viszont nem dolgozik az extended info(vmi hibát ír ki),ellenben az Aeon Nox-al,ott szépen hozza a plusz info-kat!
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i3-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 14" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF F15 FX506 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 32GB - 1TB - RTX 3050 Ti - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest