Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sanya: Jellyfin kliens telepítése samsung tizen rendszerű tévére
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsit
tag
válasz
DoItYourself
üzenetére
Köszi,
elolvastam a másik topic bevezetőjét- jó hosszú..:-))
Már az AC3 is elég lenne, de nekem egyelőre csak stereo jön ki belőle, már mindent végigpróbáltam az android alatt is. (PCM, HDMI RAW)A kodiban az az alapvető gondom, hogy a hang szekciónál inaktív a "hanglejátszás eszköze" menüpont, ez most fixen "android , auiotrack"-on van. Minden más állítható, ez fix.... Lehet, hogy itt kellene valami másra állítani?
Minden kodek funkciót rábíznék az Onkyora, ezért be is állítottam a hangtovábbítás engedélyezését, és azt, hogy a készülék alkalmas AC3-ra. illetve kikapcoltam a a hang DSP feldolgozásának engedélyezését. (gondolom ez a lokális, boxban történő kódolás lenne)A csatornák száma is állítható, most 5.1-en van, de csak 2.0 jön .
Tudnál segítei abban, hogy - ami a másik topic 30-33-as pontja körül van leírva - mi lenne a jó beállítás ahhoz, hogy -ha döcögősen is - de menjen a hang 5.1-ben?
Köszi:
Kovacsit
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo 16 Ideapad Slim3 WUXGA IPS Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- iPhone 13 128GB 100% (1év Garancia)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- LG NanoCell 43NANO763QA csere is érdekel (dobozával minden tarozéka meg van)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest