- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
oxide83 #2485 üzenetére
A Sony tévék android rendszerét nem lehet visszafelé léptetni, ez nem járható út. Az enyémet nem is frissítettem az 5-ről, mert most használható, 1-2 apróságtól eltekintve. Csak azért írtam, mert neked valószínű már 6-os vagy 7-es van rajta, és ott lehet, hogy nem működik a trükk. Passz, nem tudom. Túl sokan nem használják a tévére telepített Kodival, inkább külső lejátszót favorizálnak az emberek, vagy ha igen, nem zoomolnak.
Kodiból a Play áruházban mindig a legfrissebb van, a régebbi verziókat fel lehet tenni egy fájlkezelő (pl. Total Commander) segítségével apk-ból.
Ha ezt bonyolultnak érzed, akkor próbáld ki az spmc-t (ez egy Kodi változat), még a régi, 16-os Kodira épül.junkpod: írtam a másik topikban, hogy MediaTek fw bug, a Kodi vagy tévé képarány beállításokkal nem lehet megoldani. Pl. ha fut a Kodi, a tévé képarány beállításai nem érhetők el. A Kodi fekete sávok csökkentése funkció szintén vertikálisan nyújtja a képet.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- BestBuy topik
- Feketelista, avagy a rossz boltok topicja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrotik routerek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest