- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
DoItYourself
addikt
válasz
samupapa #1091 üzenetére
Biztos, hogy ezt nekem akartad címezni? Blakey volt az, aki megkavarta a dolgokat az optikai kimenettel (nem hinném, hogy rossz szándékkal), de a kérdező is kissé szétszórtan adta elő a kérdését. Nem szokványos dolog, hogy 3,5mm-es jack-en vezetik ki a koaxiális S/PDIF-et, sokakat már ez összezavar, téged is, ahogy írtad (feleslegesen vettél egy 3,5mm/toslink átalakítót).
Az MXR képét azért tettem be, mert már kezdtem kételkedni benne, hogy a kérdező gépén van-e egyáltalán 3,5mm-es jack S/PDIF felirattal.Visszaolvastam miről volt szó itt május végén, nem látok semmiféle találgatást, max. annyit, hogy Beni is rácsodálkozott a 3,5mm-es jacken történt S/PDIF kivezetésre.
#823Ahogy nézem, most is ugyanazt írtam.
#1070A Kodi hang beállításánál ha passthrough-t akarsz a filmekhez, akkor Android/S905 alatt nem szabad átállítani a hangszórók számát (Number of channels) 2.0-tól eltérőre, mert lefagy a Kodi. A PT ettől még működik, tehát többcsatornás kimeneted lesz az S/PDIF-en keresztül. Kodi audio quick start guide (már vagy 100× linkeltem).
Remélem én is segítettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 835 G7 AMD Ryzen 5 4650U
- Új MSI 17 Raider GE78 QHD 240Hz i9-13980HX 24mag 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W W11 Garancia
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest