Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 12 – Ecetek és zsiradékok
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- hcl: ReaR backup
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
junkpod
üzenetére
Eddig legfőképpen a notebook-om integrált hangkártyájával hallgattam ugyan ezen típusú hangfalaklat és ez a viszonyítási alapom. Ahhoz képest mondom, hogy a KODI és a Box saját lejátszójához képest a Poweramp szól a notim hangképéhez a legközelebb. (Tudom, a noti integráltja sem egy csoda, de ezeknek relatíve kiegyensúlyozott, normális hangképe van, nincs túldarálva/vezérelve benne semmi, tehát egy viszonyítási alapnak megfelel.) De ez nem csak ennyi, mert határozottan "idegennek" érzem a KODI és a Box lejátszójának a hangját. Túl sok a mély, az elektromos gitárok zümmögnek, elvesznek a részletek, csak "dönget" a sound. Lehet hogy még soha nem volt valami csúcs hangcuccom, de szerintem vagyok annyira kifinomul hallású, hogy ezt meg tudjam állapítani. A részletek, finomságok hiánya pl. már első hallásra feltűnt. Szóval ez annyira objektív vélemény, amennyire csak lehet tőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 2025 - A Steam legnépszerűbb és legkelendőbb játékai
- Apple MacBook
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gitáros topic
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- TCL LCD és LED TV-k
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exkluzív órák
- További aktív témák...
- Huawei P30 Lite / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest