Keresés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!

Aktív témák

• Zenty

őstag

válasz _Petya_ #14 üzenetére

Igen a kocka 3 szépen szolva sírva elszurták az egészet ahogyan illeni szokott egy jó filmü sorozatnál.
    Kb ilyen csillagközi invazio 2 szintü film lett!
    A kockába nem illik bele a morbid horror vigjáték szerüség stilus(sőt semmilyen vicc ne legyen benne :) + szerintem ebben részben voltak a legpocsékab szinészek is! Viszont a kép és a látvány elmegy!
    De sokkal jobban is meglehetett volna forgatni én is jobban tudtam volna nem kell nagy ész hozzá! :D
    Ha valaki megnézte majd elmondom mire gondoltam máshogy!

Az 1 részben az a lényeg ,hogy hosszan bemutatják a kockát és hogy milyen szar lehet bent lenni is kilodni stb ott még alig lehet valamit megtudni! 2 -be a hiper kocka az uj fajta játékszer mutatják be! Itt annyi azért kiderül ,hogy hadsereg vagy a kormány áll a háttérbe és ,hogy kiket alkmaznak épités ügyileg!
    3-ba végül kiderül miért csinálják mind ezt és ki csinálja. Igaz értelmetlen az egész mert össze vissza a írhaták forgatökönyvet és ilyen hülyeség lett belöle pláne a vége! Ha már 3-dik rész akkor valszeg befejező rész is(legalábis annak tünik)és akkor már ugy is csinálják már meg vazzeg!

Tegnap láttam 3 madik részét ,de nagyon felhuzott ,hogy lehet igy elszurni.....
    Még uwe ball is jobban megcsinálná komolyan :D

Aktív témák