Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mzx

senior tag

válasz Vladi #111 üzenetére

kösziii :) rendicsek vagy! :) bízom a tapasztalatodban, valszeg meg van a megoldás, általad. :)
    :R

Nagyon örülök! :)
    Még nem probaltam ki, most fogom csak, de rögvest meg szerettem volna köszönni a választ, és hogy ilyen hamar segitettél :)
    (Doc-nak is köszike ;) )

ÚJ KÉRDÉSEIMet is akkor már leírom:

1)
    a többi tényező, melyek felvetődtek bennem (az előző hsz-emre gondolok) _ :
    nem okoznak gondot? Pl. hogy TXT -t is irok? Persze most képfile-ként ,vagy micsodaként írnám az iso-t is, meg txt file-okat is:
    az baj lenne? Akkor sem boot-olna a linux?
    Hallottam már olyasmiről, hogy image file (kép file),
    de nem tudom , mi az. El fogom olvasni az általad megadott linket, gondolom ott erről is van szó :)
    Mindenesetre egy köv. cd-re KIZÁRÓLAG az iso-t irom fel (kép file-ként ;) ),
    az a biztos. :)

2)
    Amit adatlemezként irtam fel, az sem veszik kárba, ugye? :) Tehát szukség esetén (ha neadjistem a leendő image-ként megirt iso tönkremenne a jövőben),
    ha kimásolnám vinyóra az adatlemezként megírt iso-t, majd onnan image file-ként cd-re, akkor minden tovabbi nélkul haszanálható lenne, ugye? :)

3)
    Kicsit más , de paralell az előzővel: korábban készítettem másolatot egy os -ről, hadd
    ne irjam le ,melyikről (asszem nem szabad ;) ) . De tudni fogod , ha azt mondom: különösen széles körben alkalmazott os. :U
    Nos, CLONECD-vel klónoztam egy cd-re,
    de még nem volt szükségem rá, mert még egyben van a másik O.S.
    Tehát nem tudom, ha clonecd-vel klónoztam operating systemet (nekem ezt ajánlotta valaki), avval fel lehet majd azt intallálni?
    A clonecd totál egy-az-egyben klónozza a forrás cd-t? :) Azaz: ha működő os install
    a forrás cd, akkor a clonecd-vel megírt cd (másolat) is épp ugyanolyan működő os install lesz ? :)
    Ha igen: azert, mert a clonecd is kép-file-t készit?

4) ha szabad pici off-ot ;) : ha mp3-akat és jpg-ket irok ki EGYÜTT , cd-re, akkor melyik írásmód a legcélszerűbb? Azt mindig adatlemeként szoktam írni , Nero-val.

Mégegyszer nagyon szépen köszi a segitséget !! :) Nagyon jól jött!

Mzx

Új hozzászólás Aktív témák