Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- juhi11: Karácsony esély, hogy észrevegyük: mások is valakik - még Isten is
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
Nos:
1. .iso egy képmás a cd/dvd-ről. Gyakorlatilag az összes adat átvéve bitenként. Csak kiírod és minden onnan készült lemez egyforma tartalmú.
Megoldható, hogy egyéb adatot is tegyél rá, de nem egyszerű. Jobban jársz, ha 1 .iso-t egy lemezre írsz. Ha 200 megás akkor annyit, ha 600 annyit.2. Nem vész kárba. Mivel megvan az iso fájl, az újra kiírhatod.
3. Na most vesszek meg, ha értem...
A windowsodat akarod klónozni lemerzre? Ezt passzolom, nem tudom a menetét. Kérdezd egy wines topikban.4. Igen. A nevében is benne: adat. Annyi, hogy az mp3-at lehet audióba is írni, akkor mezei lejátszók is lejátszák. Meg van ugye több menetes lemez, akkor lehet a formátumokat keverni, de nem akarlak bekeverni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Battlefield 6
- Autós topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kritikát kapott a Nintendo konzolgyilkos felhasználói szerződése
- Windows 10
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin A15 B7VE Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4050 6GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A windowsodat akarod klónozni lemerzre? Ezt passzolom, nem tudom a menetét. Kérdezd egy wines topikban.