Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5499 üzenetére
Realtime.
Ez egy MMo nagyon erős sztorival.Eternal sztoritól a küldetések full singleplayer-ek.
De az alap sztori és a két kiegészítő,hutt és a revan tolható partyban.Utána viszont kőkeményen szingli.
Persze bármikor ki mehetsz a sztoriból többi játékos közé együtt játszani.
Az alap játék és a két első kieg nyílt világú sztori,vagyis közben találkozhatsz másokkal,az eternal viszont zárt instában egyedül repkedsz ide oda vagy harcolsz vagy egyéb francot művelsz,amit a küldi kér.
Az alap játékban ha köztársasági karid van a sztoriban coruscant után saját űrhajót kapsz,amivel oadmész ahova akarsz.Az a hajó örökre megmarad. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5497 üzenetére
Max egy óra hosszabbítás.
Egyébként ha szereted a játékokat amiben komoly sztori van akkor az SW ToR kötelező.
Minden kaszt egyedi sztorival rendelkezik,a sztori attól függően változik hogy jó fiú vagy vagy genyó állat.
De bizonyos kaszt sztorijában az is változtat a párbeszéden hogy milyen fajú a karaktered.
Mert a birodalmiak rasszista tahók.
Minden kaszt alap sztorija isteni jó.
De a játék teljes sztorija is jó,bár hogy nem egy két nap alatt tolod le az biztos. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5495 üzenetére
A kardja alapból sárga,csak én raktam bele vörös követ.
A flottán van valami pvp vendor nála vettem vörös követ.
Úgy tűnik meg hosszabbították a leállást.
A bánatba. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5493 üzenetére
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5491 üzenetére
Tudod már hogy mi leszel?
Melyik oldalon?
Milyen faj milyen kaszt satubbi?
Sima karit kezdesz vagy valami keresztezett hibridet?
Nekem a kedvencem például egy Sith pureblood Jedi knight,aki igazából sith sorceress.
Jedi knight eredettel de sith sorci speccel.
Ami nekem nagyon be jött.Jól el vagyok vele.
De kinek mi tetszik.
-
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5489 üzenetére
Olyan hogy egész napos leállás nincs.
Jó pár MMO-val szoktam játszani,de egésznapos leállás sosincs.
De a játék ki is írja nálam hogy peccs van ma.
Hey everyone,
We will be taking the servers offline on October 18, 2022 to deploy Game Update 7.1.1.
Details:
DATE: October 18, 2022
TIME: 7:00 AM - 12:00 PM CT (12:00 PM - 5:00 PM UTC)
VERSION: 7.1.1
Patch notes will be available on Monday.
Thank you for your patience as we maintain Star Wars™: The Old Republic™!Fölötte pedig magyarul hogy most zajlik és 5 perc múlva vége.
Én is alig várom hogy feljussak.
Végre season 3.
Megyek tolom ezerrel,megint lesz legalább hetente egy két napig mit csinálni,amíg a heti küldiket le tolom.
Ha nagyon be kockulok 1-2 óra alatt kivégzem a heti küldiket.
Imádom a köztársasági sith sorcimat és szeretek vele játszani. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5487 üzenetére
Nem,ez nem igaz.
Nézd meg jobban.
Nekem kiírja percre pontosan mikor lesz szeró.
Karbantartás:Most zajlik.14 perc múlva véget ér.
Jah és igen magyarul írja.
Mivel a steam nálam magyar.
Mert az Sw ToR is steam-es már.
Nekem legalább is.#5489Hegyirabló
Nekem ott van a játék könyvtárban hogy meddig tart a leállás. -
Plata
félisten
válasz
Hegyirabló #5485 üzenetére
Ne tojj be,csak hét óráig van leállás,itt az új szezon.
Lehet örülni.
Félórát tudsz várni nem? -
Hegyirabló
veterán
Ezt komolyan írom, hogy nem hiszem el!
Életemben először játszanék MMORPG játékkal, ma kezdtem volna, erre áll az összes szerver egy frissítés miatt.
-
Plata
félisten
Hú de rég nem írt ide senki.
Mondjuk én sem néztem fel már rég.
Bár egy ideje elég aktívan játszom,az új kieg nekem eddig nagyon be jön.
Főleg mert végre lehetek sith karival köztársasági oldalon,mindig is vágytam rá hogy sith karival toljam,csak ne birodalmi oldalon.
Nagyon poén volt sith karival jedi sztorit tolni,rakás vicces hibával találkoztam,például ajtó nem akart be engedni mert nem vagyok köztársasági meg hasonlók.
De találkoztam testnélküli társakkal is.
-
Phobion
őstag
Megtaláltam: Cartel Market ikon / Pack explorer.
-
Phobion
őstag
Sziasztok!
Cartel Market-ből vásároltam saber kristályokat, de nem találom sehol. Hol vannak ezek és hogyan tudom alkalmazni?
-
Phobion
őstag
Sziasztok! Tegnap ismét beléptem nagyon sok év kihagyás után, de új karaktert indítottam. Összegyűlt, a security token miatt, ~9100 cartel coin. Mit érdemes ebből venni?
-
BogyóBP
addikt
Sziasztok. Ha free 2 play en elmentem 60 as szintig de szeretnék tovább haladni XP-t gyűjteni felfelé lépni akkor mit kell tennem?
-
Geresics
addikt
-
Plata
félisten
válasz
Mooka-Miki #5468 üzenetére
Nem rossz.
Én is kedveltem,de a sith sorci jobban be jött.
Szerintem irtó mókás jó sith sorcival végig vinni.
Főleg hogy mi a vége.Nem akarom el spoilerezni,de élveztem a végét.
Van vagy 4 sith sorcim.
Sith sorcival vittem legtovább a sztorit és sith sorci karinak van legjobban kifejlesztve minden.Társak és egyéb vackok. -
Mooka-Miki
senior tag
Sziasztok!
Én annyit tennék hozzá az eszmecseréhez, hogy személyes véleményem szerint az imperial agent sztorija a legjobban megírt.
-
Geresics
addikt
válasz
Jack Oneill #5463 üzenetére
Hát, én anno letoltam Jedi Shadow-val is, meg Sage-el is (meg amúgy az összes kaszttal LS és DS oldalon is), de ez még a megjelenést követő 1 évben volt, azóta nyilván tök más már a balance, szóval véleményt hiába is mondanék. Ha szeretsz lopakodni, akkor jó, ha meg távolról varázsolgatni, akkor a Sage. A sztorin semmit nem változtat. Én Light Side sztorit a Sage-el, a Dark Side sztorit pedig a Shadow-val csináltam (szerintem így passzolt).
Amúgy sztori szempontjából a legjobban a DS kasztok tetszettek, ott hatalmas beszólások voltak időnként, pláne, ha valaki mindig pimaszkodott is! -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5463 üzenetére
Hát én nem nagyon játszottam vele.
Jedi shadow karim van de kicsi.
Inkább jedi sage a kedveltebb nekem,a Jedi Knight meg nekem személy szerint nem tetszett,jedi knight volt az utolsó amivel sikerült végig tolni a sztorit.Személy szerint inkább sith sorci a kedvencem.Utána smuggler vagy bounty hunter és agent. -
Jack Oneill
veterán
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5461 üzenetére
Úgy tudom Darth Malgus-on vannak a magyarok.
-
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5458 üzenetére
Nem tudom,attól függ hol keresel.
De én Sw ToR-ban legendary player vagyok,szóval van benne pár percem.
Még annyi,subscriberként ha végig bulizod a napot akkor is pénzt keresel és jutsz előre,míg F2P-ként ha egész nap gürizel akkor sem sokra.
Köztes megoldás ha kettő közti vagy.Vagyis egyszer előfizetsz,de ha lejár akkor nem F2P leszel hanem,nem jut eszembe mi.
De jobb mint F2P.
De jelenleg én is az vagyok,október óta nem fizettem elő,mert azóta keveset játszom,csak néha napján. -
Plata
félisten
válasz
Jack Oneill #5456 üzenetére
Szint van.Free max 50 lehet.
Max az alapjáték sztoriját tolhatja.
Kevés pénze lehet,kevesebb pénzt kap boltostól,többet fizet,kevesebb xp-t kap,nem tud futni csak 15-ös szinttől.Az is pénzbe kerül.
Nem tud mountot tanulni csak magasabb szinten és többe kerül.Kevesebb mount skillt tud meg tanulni.Nincs rest xp,kevesebb xp-t kap.Bizonyos küldi jutalmakat nem kap meg,bizonyos küldi jutalmakat a hajára kenhet mert 60+ szint kell hozzájuk.
Azt hozzá tenném hogy az alapjáték sztorija messze a leges legjobb,az összes többi kieg sztorija szerintem szár ahhoz képest.Bár megvan minden kieg,de jelentem még egyiket sem csináltam meg az alapon kívül,azt már minden class-al,jó és rossz oldalon női és férfi karival,emberrel és nem emberrel.Jah és mivel 50 fölé nem mehet free bizonyos dolgokhoz hozzá sem szagolhat.Mert van olyan dolog amihez 75-ös szint kell.
Ha előfizetsz a játékra meg kapod az összes kieget és talán kapsz 1 darab 70-es karakter boost-ot is.Ez nem biztos,de én már kétszer is kaptam ilyen ingyen boost-ot,hogy mire azt passz.Rövid a memóriám. -
Jack Oneill
veterán
Sziasztok!
Milyen korlatozasok vannak a free es a fizetos account kozott? Szintkorlat, teruletkorlat, kiegeszito korlat stb, ilyenekre gondolok. -
Karibaba
aktív tag
Úgy nézem ez a topik is kihalt!
-
detre
csendes tag
Sziasztok! Hosszu ido ota szeretnek magamnak egy PCt amit KIZAROLAG swtorra hasznalnek. Nincs nagy igenyem, highon szeretnek jatszani lehetoleg akadasmentesen. Tudnatok segiteni, hogy mire figyeljek a specifikaciok teren? Koszonom elore is.
-
jNk
senior tag
válasz
Telehessy #5449 üzenetére
Vannak magyar guildek a játékban, mindkét oldalon találkoztam magyar játékosokkal. Az egyik ha jól emlékszem a Birodalmi Betyárok volt. Ha több időt töltesz a Fleeten (Carrick Station / Vaiken Spacedock) és a chatet figyeled lehet hogy bele fogsz futni magyar guild toborzásba.
-
jNk
senior tag
válasz
Peter_06 #5448 üzenetére
Belépsz az swtor.com-on és az Account / Cartel Coins menüben látható hogy mikor kaptal/költöttél Cartel Coint.
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Suzuki topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800XT 16GB Pure Base 500 White 1000W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Black & Decker töltőt keresek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest