Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mardel
őstag
Sziasztok!
Magyar nyelvvel használva a beállításokban már elég régóta több Teljesképernyő opció jelenik meg az Általános fül Lejátszásnál. A teljesképernyő (Normal) az valamelyik Teljesképernyő (Overscan). A Teljesképernyő (Normal) meg nem csinál semmit.
Ezt csak akkor vettem észre, mikro angol nyelvre állítottam, hogy ez nem program hiba, hanem valami nyelvifájl hiba lehet.
-
BenJoe80
senior tag
Sziasztok!
Újratelepítettem a Win7-t és a KMPlayer valahogy furán jeleníti meg a filmeket. Olyan durva, mintha csíkos lenne, pedig telepítés előtt szépen jelenítette meg.
Korábban is volt ilyen problémám és itt segített valaki, csak sajnos elfejtettem, hogy mit is kellett beállítani.
A segítségeket előre is köszönöm!
-
taki_rulZ
csendes tag
Sziasztok!
Az új KMP-ben (3.3) hol tudom azt beállítani, hogy ha egy mappát behúzok akkor betöltse a filmet a lejátszólistába? Mert most ha a kedvenc sorozatokat szeretném nézni nem megy a mappabehúzás ...
Előre is köszi a segítséget!
-
Mikiller
aktív tag
válasz
default. #844 üzenetére
Van a mappában baloldalt egy Rendezés gomb, arra katt, utána Mappa és keresés beállításai,majd a megjelenő kisebb ablakon fennt középen Nézet fül, ezután szedd ki a pipát a "Mindig ikonok jelenjenek meg(miniatűrok soha)" elől.
Ha pedig egyáltalán nem szeretnél ikont látni a kisképen, akkor a "Fájlikonok megjelenítése a miniatűrökön" elől is szedd ki a pipát.Szerkesztés: Ez Windows7-re tipp.
-
default.
őstag
Sziasztok!
Hogy lehet beállítani, hogy sajátgépben "extra nagy ikonok"-at használva megjelenjenek a video fájlok elölnézeti képei? KMPlayer-t használok, és eddig látszottak a képek, de most minden video fáljnak csak a kmplayer logo az ikonja.
remélem értitek a kérdést
köszi előre is ! üdv -
Qasam
aktív tag
Sziasztok! A 3.3-as KMP MP4 formátumoknál nem játssza le a hangot. Nem támogatja, vagy rosszak a beállításaim?
-
tknof1871
őstag
Üdv!
wmv videóról akartam filmtörténetet csinálni, de nem lehet. Azt írja:
Ez a funkció nem működik szupergyors módban vagy ez nem KMP transzformációs szűrő.A Szuper sebességű mód és a Nagy sebességű mód sincs bekapcsolva.
-
dokee78
félisten
Hogyan tudom visszaállítani,hogy a KMPlayer mindig a többi ablak előtt legyen?
-
Mark21
tag
Sziasztok!
Az a problémám lenne, hogy a Kmplayerrel elég gyatrán adja magát az 5.1 es rendszerem. Realtek driverrel állitottam be, + kmplayerben telepítés után az 5.1 es csatornát. Viszont youtuberól zenét hallgatva annyira jól szól hogy a mélynyomó szétszedi az asztalt. A kmplayernél meg éppen csak dübörög... WInamppal próbáltam még, de ott normális plugin hiányában nem lehet beállítani... Mit lehetne tenni? van valami más beállítási/kódek frissítési lehetőség?
-
aleister
veterán
Sziasztok!
A görényem néha átrohan a laptop billentyűzeten filmnézés közben, és valamiféle színes betűkből álló információkat varázsol lejátszás közben a képernyőre. Bemeneti bitráta, normalizálás, cpu kihasználás, stb.
Eddig csak a film újraindításával tudtam eltüntetni. Mivel lehet ezt kikapcsolni?
-
Bali27
addikt
Sziasztok... Évek óta Kmplayert használok.. Igaz beletekeréseknél néha fekete csík kiséretében kifagy meg ilyesmi. Ezért érdekelne hogy amikor a 3Ghz-re van rakva, tényleg gyönyörű a kép, és hogy olyankor milyen beálításokat használ.. Codec, stb.. mert más lejátszón is be kéne állítani, mert ég lenne 1-2 ígéretes, de azoknak a képminősége meg sem közelíti az itteni 3Ghz-es beálítást..
-
Reno7
senior tag
Sziasztok
Hol tudom beállítani azt hogy elinduljon a videó amikor megnyitom?
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75 #826 üzenetére
Hibás esetleg az az egy videó?
Vagy úgy értsük, hogy egyiknek sincs hangja?
Viszont egy tippem van.Mivel új a rendszer lehet, hogy alul az óra mellett be kell állítani valamit a hangszóró ikonnál, hogy mi legyen alapértelmezett hangszóró. De ez csak tipp.
Youtube videóknak van hangja? -
bluobluo75
őstag
Üdv!
1 videót nem hallok sem VLC-vel sem KMPlayerrel....
lehet audiosáv probléma?
Mit kell beállítanom, hogy halljam az adott videót?
Kép tökéletes, de hangot egyáltalán nem hallok.
Tegnap lett újratéve a win7 64 bit és nem szeretném teleszemetelni a gépet ha lehet ily korán
Köszönöm előre is! -
Hege1234
addikt
-
-
Mikiller
aktív tag
válasz
bluobluo75 #822 üzenetére
Opciók-beállítás-általános-lejátszás-legördülő menüben álítsd be eredeti méretet, alatta videó ablak elhelyezés a képernyő közepére pipa (ha szeretnéd, hogy középen legyen)
-
bluobluo75
őstag
-
bluobluo75
őstag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy az új KMPlayer lejátszón hol kell beállítani azt, hogy automatán rááljon a megfelelő felbontásra, ne mindig ugyanazt a méretet mutassa azaz ha 640 x 352 felbontású akkor a legkisebbet, ha 1280×720 akkor növeljen a képméreten a megfelelőre, ha meg 1920×1080 akkor teljes képernyőt adjon
Köszönöm előre is! -
Mikiller
aktív tag
Ezt a legújabbat próbáltad már aminek a verziószáma: KMPlayer_EN_3.3.0.30?
Itt a leírás és link hozzá
Azt írja, hogy - Fixed MKV source filter(Improved performance)
hátha javul -
Hege1234
addikt
km playernél én is tapasztaltam
nekem kockásodás nincs de megállások hangtorzulások vannak
ilyenkor nyomok egy szünetet 4-5 mp és semmi gond 20-30 perc múlva megint
igaz én egy másik gépről néztem így fullhd-t és így volt kilőve a tv-re
azt hittem az adatátvitellel van a gondde kössz a vlc jó tipp majd kipróbálom
bár nálam is km player a favorit -
v.attis
őstag
Az hogy van, hogy hálózatról kockásodik, akadozik a film, VLC playerrel, meg megy simán? Nas-ról nyomnám, de KM-el nem megy.
-
v.attis
őstag
A főképernyőn nem lehet kikpcsolni azt a szart? A sok csempe, a menük, vagy mik, nagyon idegesítenek.
-
Henker2
addikt
Üdv! A legújabb 3.2-es KMPlayer-re frissitettem le a régit. Az miért van, hogy a filmek "becikcakkosodtak", mintha rosszabb lenne a felbontás, vagy minőség. Hol lehet ezen javitani változtatni? Köszi
-
Hege1234
addikt
sziasztok!
esetleg tudok állítani csak piros színt ?
mert a tv-re van rákötve (crt)
és ha színtelítettséget állítok a többi színhez képest világít
nemtudom máshogy írni de sztem tudjátok mire gondolok
Új hozzászólás Aktív témák
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest