- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- potyautas: Norvég nyár
- Kókuszdió: Tápegység – hova jutottunk 5 év alatt?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micka21
tag
válasz
sebgutkopf
üzenetére
Pont a probléma felmerülése előtt zongoráztam át a leképzési beállításokat, hogy a 1080p filmek is le tudjam játszani.
De valóban ha másikat választok (VMR7 leképzés nélkül HQ felirat) akkor nincs kivilágosodó alsó sáv ha be van kapcsolva a felirat. Tehát ez megoldás. Csak most a HD videók szaggatnak erősen. Majd még próbálkozom a beállításokkal, hátha találok valamit ami minden videónak megfelel.
Mivel a feliratok bekapcsolásánál jött elő a hiba tegnap csak a felirat beállításokban gondolkodtam...offtopik: win 32 bit ,miért, nem tudom, ezt szoktam meg még az xp óta és nem vagyok szg puru, nekem még az van a fejemben hogy a 64 bitnek több hardware kell , az én laptopom 8 éves, szóval nem gondoltam jó ötletnek
de ha a mostani új konfig nem válik be akkor utánaolvasok, hogy miben másabb a 64 bit
Új hozzászólás Aktív témák
- Logitech Mx mechanical master series magyar keyboardlabor gmail.com
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4472
- Dell Latitude 3420 - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., számla, 6 hó gar
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus 128GB Black használt szép állapot 90% akku 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest