Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1bu

tag

Válaszolva mindenre:

Azért az hogy én nyitok egy Klnsulit az durva, az ötlet nem rossz de falco te ismersz neked Gyökeres a helyed a csapatban a balázzsal együtt....ti ketten olyan csapatot alkottok (pláne ha összeállunk 3man) hogy a csillagokat leszedjük az égröl!!! RETTEGJEN AZ XDK!!!!
    Amugy a kétklános ötlet nem elvetendö amolyan Utánpotlás csapaz mint a hokiban vagy a fociban.... a Lanparty sem rossz ötlet csak kéne egy hely és idö...a hely adott az idö nem...helyet vagy a ''KLÁN'' bérel vagy Ákoshoz megyünk a Fütött Pincébe :D
    Mig nem játszottam én is ''profik'' ellen én is kis csacsi bénya voltam...most sem vagyok sokkal jobb...de már nem ugy lövök hogy körbelövön az áldozatot és utána vezsem észre hogy az csapattárs.. :) akkor talán vágjunk is bele... mint klánvezér feldobom az elsö néhány kérdést: MI legyen a csapat neve?? illetve Prefix-je? Ki hol lakik??? (a miheztartás és a talákozás végett) és mikor tudunk leülni gémelni 1-2 orácskát vagy akár 1-2 napocskát???
    Amugy a Offoloknak köszönjük a hozzászolást DE NEM KÉRJÜK!!!

Nem a név teszi az embert naggyá hanem a cselekedetei!!!
    nem elefelejtendö!!! és a csapatban nincs egyén!!! Nincs olyan hogy Én jobb vagyok mint xy ezért én akarok a vezérklánba játszani!!! Nem ilyet nem kérek!!! Ha a csapatra azt mondják hogy jo...akkor az az utánpotlásra is tartozik... az utánpotlás klánnak is lesz egy vezére... aki ugyanugy jöhet majd a versenyekre és ha valaki nem birja vagy nem megy neki...akkor csere lesz... (bár ezt hivatalos versenyeken nem tudom hogy lehet megoldani!!!)

Summa Summárum, egy mindekiért s mégtöbben a Klánért!!!

amugy a sponsorokat már gyüjtöm, megprobálom megfüzni a fönököm arrol hogy támogasson minket, s akkor nagy business lesz mert ez egy számtech bolt!!!
    Havio jövedelmezést kérek majd.. :) és akkor jo lesz mert felesztjük majd a gpeket, és persze abbol is félrerakunk.. :) mert miböl is kéne majd leutazni.. :D:D:D

Márcsak a honlap készités vár rám, és valami Találo Klánnév, továbbá Prefix :)

Új hozzászólás Aktív témák