- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
Aktív témák
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudom hogy jó helyen járok e problémával ha nem kérlek privátba irányítsatok át egy megfelelő topicba vagy személyhez. szóval az a sejtésem hogy a http://phmegbizhatosag.atw.hu/ oldalon a frissítés elcsúszott. tudom hogy nem akkora gáz de én mégis örülnék ha pontos lenne.
a másik gondom hogy egy félre értés miatt 2 piros pont van beírva egy üzletért. abból szeretném az egyiket töröltetni. Ez a kett--> 1,2
bocs ha valakit zavartam az üzenetemmel
üdv
-
marec1122
senior tag
üdv!
szeretnék piros pontot adni dagobertpoci kollégának, 4 ilyen kébelt rendeltem tőle a csomag hip-hop megérkezett. csak ajánlani tudom mint eladó.
-
marec1122
senior tag
Szeretnék piros pontot adni Geller_1972 kollégának.Ezt a memóriát vette tőlem. Korrekt,gyors és megbízható vásárlóm volt.
-
marec1122
senior tag
Szeretnék egy brutálisan hatalmas PIROS PONTOT adni kaszas19 kollégának mert teljesen ingyen visszaküldte nekem azt a jótállást ami neki már nem kellett de nekem még nagyon is hasznos.
-
marec1122
senior tag
szeretnék piros pontot adni LaLo01 kollégának ezt a videókártyát vette tőlem. Korrekt vásárlóm volt.
-
marec1122
senior tag
piros pontot szeretnék kérni kirkri kollégának. egy asus dvd írót vettem tőle gyors volt,korrekt volt és a csomag szépen és jól volt becsomagolva.
-
marec1122
senior tag
Szeretnék piros pontot kérni portologus kollégának.Ezt vette tőlem. Korrekt üzletfél.
-
marec1122
senior tag
sziasztok!
volt egy üzletfelem aki sajnos nem tudta leírni a nevem és csak most vettem észre. lenne arra mód hogy átírjátok a hsz-t az én nevemre? a link ami rám mutat jó.
erről lenne szóelőre is köszi
-
marec1122
senior tag
szeretnék adni egy piros pontot Hencso kollégának aki személyesen leugrott venni hozzám egy tx3 hűtő tartót.korrekt üzletfél volt minden rendben zajlott.
-
marec1122
senior tag
Szeretnék piros pontot adni WolfheartGR kollégának. ezt vette tőlem pontosan a megbeszéltek szerint utalt előre.
-
marec1122
senior tag
Szeretnék pirosat adni Zimmi91 kollégának, egy logitech g500 egeret vettem tőle személyesen, miden pontosan és rendben ment.
-
marec1122
senior tag
Szeretnék piros pontot adni [moonguru] kollégának ezért az üzletért. Korrekt vásárló.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256GB SSD + 1TB HDD
- Bezámítás! Fujitsu Lifebook A3510 notebook - i3 1005G1 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD WIN11
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Használt, karcmentes állapotban - 2026. 05. 27.-ig garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest