- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- sh4d0w: Az Oracle hack
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
-Deluxe-
csendes tag
cinkoxid-nak is jár a piros.
-
NeoExDeath
aktív tag
Kérek egy pirosat freelanced-nek ezért az üzletért, igazán korrekt vásárló, minden rendben ment!
-
wacsati
csendes tag
Egy nagy piros pontot Tripleseven-nek
Köszönöm!
-
romero28
senior tag
Roni2011 fórumtársnak kérnék egy piros pontot ezért az üzletért . a tőle vásárolt termék kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban van . megbízható , rugalmas emberke . bátran üzleteljetek vele .
-
kmisi99
addikt
Piros pont jár crazi nek ezért a kiváló processzorért. Minden rendben és gyorsan zajlott kiváló eladó ajánlom másnak is.
-
Csyppa
senior tag
LeCnek piros pont a SAMSUNG 830 SSD-ért, ami tökéletesen működik.
-
Mkpapa
csendes tag
Indy69 nek küldenék egy pirospontot ezért a sikeres üzletért Videokártya.
-
lajbii
tag
válasz
Adam Beyer #15367 üzenetére
-
jacsi96
csendes tag
Pirosat szeretnék kérni tmark27-nak,az iPhone 5-és 4S fóliákért,
Gyors és megbízható -
Jár a piros pont a következő kollégáknak:
Brumi˘ fórumtársnak, aki ezt a procit vásárolta tőlem, ajánlott vele üzletelni.
tibcsi0407-nek, aki ezt vásárolta tőlem, korrekt üzletfél, és rugalmas.
-
vlcsko82
senior tag
Kérnék egy nagy pirosat Borokafa kollégának ezért a remek HDD-ért
Korrekt,megbízható és gyors
-
crus90
tag
Üdv szeretnék piros pontot kérni Prof kolléga részére, sikeresen vettem tőle egy WD 1 TB Black SATA3, 64 MB vincsesztert! Teljesen korrekt és rendkívül gyors eladó!
-
alaphang
csendes tag
Kérnék piros pontot a következő üzlettársaknak külön-külön:
Teebee1981
baloghsolt
Guffy
Rómeó
Ventillátorok, HDD-k cseréltek gazdát postai és személyes úton. A felmerült gondok zökkenő mentesen intéződtek, tehát korrekt üzleti partnerekkel volt dolgom. Várom a következő lehetőséget a jövőbeni üzletre. -
mindfreak
őstag
Piros pontot adnék Brav3T fórumtársnak. Nagyon jó árban vásároltam tőle.
-
válasz
Lavidaloka #15461 üzenetére
Piros pontot kérnék Lavidaloka kollégának Ezért!
-
Dave1984
őstag
ezért az üzletért nagy piros pont Domperkenek
-
Tripleseven
csendes tag
Szeretnék egy piros pontot kérni wacsati kollegának, Winchestert vásárolt tőlem. Megbízható, gyors partner, csak ajánlani tudom!
-
Attila8006
aktív tag
egy pirosat szeretnék kérni synthattik-nak ezért a házikóért!
Minden a megbeszéltek szerint ment!
A vele való üzletelést csak ajánlani tudom!!
köszönöm -
Tomate
veterán
válasz
runner 125 #15063 üzenetére
runner 125 kollégának kérnék egy pirosat. Minden rendben ment vele, korrekt partner! [link]
-
cer
tag
Nagy pirosat kérnék Sumi -nak, ezért az üzletért. Öröm volt vele üzletelni! Mindenkinek csakis ajánlom!
-
verybigboy
senior tag
csilisz kollégának megy vissza a piros pötty, köszönöm én is az üzletet!!!
-
fox64
tag
Piros pont jár oranos kollégának a monitor bizniszért!Korrekt partner!
-
kj0
tag
Sziasztok!
Egy piros pontot kérnék hernor02 kollégának,egy MSI laptop billentyűzetet vettem tőle,minden rendben volt.
-
iHeszi
csendes tag
Egy jókora piros pontot kérnék beírni zeeahangya fórumtársunknak. Alaplapot vettem tőle. Szavatartó, villámgyors, és nagyon korrekt partner!
Vele bátran üzletelhettek, nem fogtok csalódni. -
ssj4vegita
csendes tag
Piros pontot adnék pocok1970 üzlettársnak a szép állapotban megérkezett PS3-as Civilization: Revolution-ért. Bátran üzleteljetek vele!
-
fox64
tag
Nagy pirosat érdemel hvb kolléga egy modem/routert vásároltam tőle,minden rendben ment!
-
Feriikee
csendes tag
Egy nagy piros pontot kérnek mobilis78-nak, korrekt, kedves eladó volt. Csak ajánlani tudom!
-
jaky90
csendes tag
bojkaaa211 kollégának ismét szeretnék kérni egy piros pontot a kingston rampár megvásárlásáért, minden rendben ment (a hirdetés azóta törölve lett így ezt nem tudom sajnos linkelni)
-
jaky90
csendes tag
bojkaaa211 kollégának szeretnék kérni egy piros pontot a corsair dominator rampár vásárlásáért,minden rendben ment (a hirdetés azóta törölve lett így azt nem tudom linkelni)
-
kmisi99
addikt
Piros pont jár ray blu nak ezért a kiváló Galaxy S3 telóért. Minden rendben és nagyon gyorsan zajlott korrekt eladó. Ajánlom másnak is.
-
Bojkaaa211
csendes tag
jaky90 kollégának ismét szeretnék kérni egy piros pontot a kingston rampár eladásáért. (a hirdetés azóta törölve lett így ezt nem tudom sajnos linkelni)
-
Bojkaaa211
csendes tag
jaky90 kollégának szeretnék kérni egy piros pontot a corsair dominator rampár eladásáért. (a hirdetés azóta törölve lett így azt nem tudom linkelni)
-
csilisz
tag
Jár a piros verybigboy fórumtársnak, ezért az üzletért. Megbízható, korrekten ott volt, és működik amit vettem köszönöm!
-
speed471
aktív tag
szeretnék kérni egy pirosat mrxtothaz88 fórumtársnak ezért:
gtx 460
Nagyon korrekt vevő és pontos! -
TomiLi
addikt
engusz-nak kérnék szépen egy piros pontot, ezért a gyönyörű kis ékszer dobozért!
Ezúton is köszönöm a szép házat!
-
janati
őstag
Megy a piros pont xstyle kollégának!
Előre utalásom után korrekten küldte a procit. -
simonlaci55
tag
Pirosat kérnék [3ristol] kollegának, egy laptopot vásároltam tőle, gyors volt és megbízható, korrekt nagyon, csak ajánlani tudom
-
gpking
csendes tag
Pirosat kérnék hdd-k eladásáért pj0tr kollégának.
-
gpking
csendes tag
Kéretik egy piros pont 8GB memória eladásáért Lavor14 kollégának.
-
Szotyi25
tag
Piros pontot kérnék Hebehebe fórumtársnak ezért az üzletért: [link] De főleg a korrekt hozzáállásért, és segítségért!
-
DA3MON
tag
Nagy piros pont jár Overlocker kollégának ezért az üzletért!
Korrekt, megbízható, veterán PH!-s, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom
-
Piros pötty az ebben a hírdetésben szereplő MX revolution egér megvételéért attis_radeon fórumtársnak. Gyors, pontos vevő!
-
SzlobiG
félisten
Piros Templomegere kollégának egy zotac 9800GT VGA miatt.
-
huszi.gyb
senior tag
narasim nak kérnék piros pontot ezért az üzletért. Előre utalt, minden gyorsan ment. Nagyon korrekt, kompromisszum kész
Maximálisan ajánlom mindenkinek!
-
freelanced
addikt
Nagy köszönet NeoExDeath kollégának az E-Book olvasóért ami eddig korrektül működik. pirosat kérnék neki! Nagyon ajánlom megbízható eladó, türelmes, rugalmas és segítőkész az árak is nagyon kedvezőek nála! Csak ajánlani tudom ezt vettem tőle: [link]
Köszönet!Másrészt köszönet ladislao80 kollégának aki szabadidejét is feláldozta és nagyon segítőkész módon elhozta a tokot egy nekem megfelelő találkozási pontra ráadásul még egy kis ajándékot is kaptam tőle egy fólia személyében! Mit mondjak ilyen eladók kellenek ennél rosszabbal sose találkozzatok nagy piros neki bátran vásároljatok tőle, tényleg nem fogtok csalódni! Ezt vettem: [link] Köszönet neki!
Mindkettőjüknek köszönet és
Bátran üzleteljetek velük! -
hobbiletolto
tag
válasz
geotigris9 #15502 üzenetére
Pirospont geotigris9 kollégának. Házat vett tőlem.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256-1TBHDD,Makulátlan!
- ThinkPad 14,1"FullHd IPS,core i5(4x2,4Ghz)8-16GB RAM,256GB-512GB SSD,Dupla akku,nagyon szép állapot
- HP 15,6"FULLHD,i5 8265(8X3,9Ghz)IntelUHD VGA,8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép állapot
- Figyelem Figyelem! Itt a prémium Olcsó Pénzért! Lian Li LANCOOL 215 White! Ingyé MPL!
- Igényesen felépített gamer PC, i7, RTX3080 EVGA, 64GB ram, ASUS Z390, Raijintek vízhűtés,
- Eladó számítógép (Core i5, 16gb RAM, 2GB VGA, SSD+HDD)
- Meta Oculus Quest 2 - 256Gb
- Apple MacBook Pro 13" 2019 (i5 2,4GHz, 16GB RAM, 256GB SSD, 91% akku) 2 ÉV GARANCIA, SZÁMLA
- HP 840 G2 / i5 5300u / 8Gb / 256Gb SSD / kamera / szép állapot
- ID-COOLING SE-207-XT SLIM SNOW / DUPLA TORONY KÖZÉPEN 120MM VENTIVEL / - FEHÉR TDP : 220W - CSERE !!
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen1 - i7-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest