- Doky586: Egyszerű boot
- ricshard444: IPAD 2025 - Első tabletem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Candy: Okosvilágítás konyhai módon Shelly plus 1 relével
- Snowy_owl: Házi vízmű másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- lezso6: Dasu Auto
Aktív témák
-
sziku69
őstag
Nagy piros pontot kérek NYAllah fórumtársamnak ezért az üzletért. Korrekt, rugalmas, és becsületes eladó!!
-
sziku69
őstag
Nagy piros pontot kérek fickó75 fórumtársamnak ezért az üzletért
-
sziku69
őstag
Egy nagy piros pontot kérek fickó75 fórumtársamnak, aki maximális korrektségről tett tanúbizonyságot ezzel az üzlettel kapcsolatban
Ezúton is köszönöm az új gazdája nevében is!! -
sziku69
őstag
Malonee fórumtársamnak kérnék egy nagy PIROS PONTOT, az eladásnál tanúsított gyorsaságáért, és rugalmasságáért. Mindenkinek csak ajánlani tudom!!! Egy ddr2 kit-et vettem tőle.
-
sziku69
őstag
Georg! fórumtársamnak kérnék egy nagy PIROS PONTOT, a vásárlásnál nyújtott pozitív hozzáállásért, ebben az üzletben
-
sziku69
őstag
kardipapa - nak kérek egy nagy PIROS PONTOT. a remek vásárlói hozzáállásához, ebben az üzletben.
-
sziku69
őstag
lip06 fórumtársamnak kérnék egy PIROS PONTOT a remek vásárlói hozzáállásáért.
-
sziku69
őstag
Chaser fórumtársnak kérek egy NAGY PIROS PONTOT ezért az üzletért. Végtelenül korrekt, és becsületes.
-
sziku69
őstag
Egy nagy PIROS pontot kérek xboxmod fórumtársamnak, egy zsír új winyóért. Korrekt megbízható eladó, csak ajánlani tudom.
Aktív témák
Hirdetés
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- TCL LCD és LED TV-k
- Sweet.tv - internetes TV
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Videószerkesztés
- E-roller topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- MSI X570 Gaming Pro Carbon Wifi + Ryzen 7 5800X + AIO, RAM, SSD opcionalisan
- MSI B450 Gaming Plus Max + Ryzen 2700X + Wraith Prism + memoria, ssd, tap opcionalisan
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i7-5GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest