Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DPD tapasztalatok
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Aktív témák
-
senior tag
Elérkezett az idő, hogy kérjek két piros pontot.
(1) FoBCRaistlin
fórumtársnak, akivel másodszor üzleteltem, most is gyors és pontos volt és megbízott bennem akárcsak először, teljesen ismeretlenként:ezt és ezt üzleteltük most.
(2) mrcrnl, aki az elvárhatón túl odafigyelt az igényeimre, ebben az üzletben.
Üdv, --ka."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
safiadmin fórumtársnak szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot ezért az üzletért; a pontos és gyors kiszolgálás, a gondos csomagolás, általános odafigyelés, a fuvarozás és a türelem okán. Köszönöm!
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
Merlinclub nevű fórumtárs egy korrekt üzletfél, privátban kerestem meg egy dologgal kapcsolatban és gyorsan, pontosan kiszolgált; apróhirdetései. Ájánlom mindenkinek, és a piros is jár Neki, szerintem.
"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
Bull Boss fórumtárs igazán rászolgált már egy piros pontra; legutóbbi üzletünk.
Korrekt, pontos üzletember, mindenkinek ajánlom!"... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
-
senior tag
Pirosat kérnék Oti86 fórumtársnak, mert a Hardverapró ajánlásának megfelelően előre elpostázta az árut, amit én átvétel és rövid teszt után, banki befizetéssel aznap rendeztem. Köszönöm!
-
senior tag
Szeretnék piros pontot kérni lujó55 fórumtársnak a rendkívül korrekt üzletért és tisztességes hozzáállásáért; olcsón tette ki az árut és rámígértek árban, mégsem csábult el, nem keresett kifogást.
-
-
senior tag
Szeretném viszonozni a megbízható, korrekt hozzáállását a legutóbbi ad hoc üzletünkhöz lujó55 kollégának - egy pirossal. Mindenkinek bátran ajánlom! Üdv, --ka.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Szeretnék pirosat kérni hocico fórumtársnak a memóriáért és a prociért. Korrekt, gyors mindenkinek ajánlom!
Üdv, --ka."... test, lélek, szellem - anyag, energia, információ - tudás, bátorság, becsület - tény, igazság, valóság - belőle, benne, általa..."
-
senior tag
Köszönöm zola0601 kollégának a gyors és pontos teljesítést. Pirosat érdemel, természetesen!
-
senior tag
Szeretnék pirosat kérni teglasz kollégának, ezért a remek kis masináért! Külön szeretném megköszönni Neki itt is, hogy munka után késő este is kiszolgált - korrekt üzletember, mindenkinek ajánlom!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest