Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
pro70
senior tag
borsi haveromnak küldöm a beígért -ját , a sajnos már a linkből eltűnt Giga GTX275-ösért
u.i.: ugye hogy jobban láttál hazafelé?
-
pro70
senior tag
borsi-nak küldeném már megint a-ot, ezért + ezt bizniszeltük ill. 4 giga hyperX ramot is kiharcoltam Tőle . Link nincs, mert a gépéből szereztem meg, ideje se volt hirdetni, gyorsan ráugrottam Ha mindig lenne mindene, nem is bizniszelnék itt nagyon mással, maximálisan meg vagyok elégedve Csak ajánlani tudom!!!!
-
pro70
senior tag
Akárhova lapozol az oldalon, láthatod hogy óvakodj és ne utalj, de ez a naív ember anélkül hogy beszéltünk volna egy szót is, utalalta a lekvárt sőt még többet is mint ami járt volna! Igazsághoz tartozik, ahogy írtam kitől van a kártya, azt írta mehet a biznisz, mert már vásárolt tőle! Illesse hát bazi armor72 homlokát, ezért a bizniszért, de mivel különösen ajánlom mindenkinek a vele való bizniszelést, hát küldenék neki egy kisebb -ot is!
u.i.: akitől pedig az előző karit vette és talán velem is miatta bizniszelt, az má megin borsi, de ő nem kap most semmit
[ Szerkesztve ]
-
pro70
senior tag
maxrad1580 haveromnak küldöm viszont a pirosat ezér-e
Előreutalt amiről tudjuk hogy életveszélyes és tilos... ...de mondjuk ezt is meg tudom érteni mivel rólam volt szó...
-
pro70
senior tag
Pirosat neki de azonnal!!! Nick: meni.peter.........Biznisz!
[ Szerkesztve ]
-
pro70
senior tag
Pirosat neki! Nick: izebizeeee Ez meg itt az üzletünk
-
pro70
senior tag
Hatalmas pirosat neki Krisztian101 ...Ezt vettem....pontosabban nem azt, mert hirdetésben Fat szerepelt, ez pedig egy 2004-es Slim Szóval maximálisan elégedettek vagyunk a fiammal
-
pro70
senior tag
Ement kishaveromnak adnék egy tényleg óriási pirospontot!!!! Ezt bizniszeltük!
Ezt még muszáj...
Előre utalt a kissrác, de nem is ez a lényeg....Nem kérdezett semmit, elolvasta a hirdetést, kért egy számlaszámot és 2 napig nem is hallottam róla semmit...na mondom akkor ennyi volt..Lényeg, azt se tudta ki vagyok, mi vagyok + a telóról se semmit, telefonon se beszéltünk ma reggelig (felhívtam megkapta- e) Nagyon naív és ha így folytatja nagyon csúnyán be fogják itt (vagy esetleg máshol) húzni Szerencséje hogy belém botlott, nem másba Ezúton üzenem hogy soha többet NE csinálj ilyet!!!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
- Honor 200 Lite 256GB, 1 Év Garanciával, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával,
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest