Hirdetés
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- 🖥️⛅
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
sshr3kk
tag
Piros pontot kérek Bluesummers részére, korrekt vásárló, mindenkinek csak ajánlani tudom!
Live your life, like it's your last day!
-
sshr3kk
tag
Piros pontot kérek Gulyopapa részére, korrekt, gyors vásárló, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Piros pontot kérek cowboy_bebop részére, korrekt, rugalmas vásárló, mindenkinek csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Kérek szépen 3 piros pontot Bluesummers részére ezért az üzletért (2-t vett), valamint egy harmadik pendrive-ért, aminek a hirdetését már nem találom :S
Csak ajánlani tudom, nagyon korrekt vásárló!
[ Szerkesztve ]
-
sshr3kk
tag
Livius -nak egy piros pontot kérek, sajnos a hirdetésből már kivettem pár nappal ezelőtt, amit vett tőlem (eee pc töltő).
Nagyon korrekt vásárló, csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Kérek egy nagy piros pontot mikike17 részére ezt kaptam és ezt adtam. Korrekt eladó és vevő, csak ajánlani tudom!
-
sshr3kk
tag
Kérek egy nagy piros pontot phanfantom részére, egy Dell LatitudeD630-at vettem tőle.
Korrekt, rugalmas eladó, csak ajánlani tudom![ Szerkesztve ]
-
sshr3kk
tag
Nagy piros pontot kérek anjan kollégának, ezt a robogót adtam, és ezt a gépet meg némi kp-t kaptam. Korrekt, rugalmas, csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LOQ (i5 12th, 16 GB, 512 M.2, 4050 RTX 6 GB) gamer noti 1 év garanciával!
- Apple Watch Series 5 44 mm GPS+Cell
- PANASONIC TOUGHBOOK CF-54 7. gen. I5 katonai laptop (4X2710 Mhz, 8 GB DDR4, 256 GB SSD, WIN10)
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
- ÚJ / MINI PC / HP EliteDesk 800 G6 - I5-10500T, 16 DDR4 / 256 NVMe SSD / INTELUHD +SZLA! +GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest