Hirdetés
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Garasoskodás
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cybertruck Taipeiben
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
Aktív témák
-
macko20
őstag
válasz _bazsi_ #43583 üzenetére
Kérnék pirosat _bazsi_ részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
Villanyszerelés is ! Üdv.:m20
-
Lt. Szabó
csendes tag
cxseries részére egy HATALMAS PIROS PONT! Korrekt és megbízható eladó!
-
Atesz4
csendes tag
Egy nagy pirosat szeretnék bandi0000 -nak ezért az üzletért: a Galaxy9600Gt -ért!
-
Soucaller
tag
Hatalmas pirospont kjann.s kollégának ezért DDR2/2x2Gb/800Mhz Geil-Value belé fektetett bizalmam meg hozta gyümölcsét, tökéletesen működőd ramokkal lepett meg
-
Zolee.Ha
tag
Ismét csak jár egy pirospont Judek kollégának eme üzletért Ajánlom mindenkinek!
Zoli
-
tomi31
csendes tag
Piros pontot kérek bevésni http://hardverapro.hu/tag/arty.html ,ezért http://hardverapro.hu/apro/asus_a6m_7/hsz_1-50.html
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! killer1203 kollégának kérnék piros pontot, telefont vásárolt tőlem. Azért késtünk meg vele, mert 3 hó garit vállaltam, ha elromlik én viszem vissza és most jutottam ide
Korrekt emberke, nem az első üzletünk és gyanítom nem is az utolsó.
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
_bazsi_
csendes tag
Piros pontot kérnék ezekért a cuccokért mt_mark kollégának . A találkozási helyszin választásban nagyon rugalmas volt, megbeszélt idő előtt érkezett, igy biztos nem fog senkit sem megváratni, valamint nagyon segitőkész. Ajánlom mindenkinek.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bazsi_2/index.html
-
ed019
tag
Kérnék egy piros pontot hapless -nek ilyet vett gyors lényegre törő jó üzletfél! Remélem még üzletelünk
-
_bazsi_
csendes tag
válasz macko20 #43399 üzenetére
Hatalmas piros pont macko20 fórum társnak, segitségéért, valamint elcseréltük ezt a portékámat és bár ingyen hirdettem mégis kaptam cserébe egy zsir új dvi kábelt. Bátran üzleteljetek vele, nagyon korrekt, segitőkész, pontos... Piros pontos
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/bazsi_2/index.html
-
törölt tag
Szeretnék elismerésként dárenbézer-nek PIROSPONT-ot kérni ezért! Ajánlom mindenkinek! Kifogástalan munkát végez és látszik, hogy igencsak ért a dologhoz. Bátran bízzátok rá a gépetek javítását!
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Zjanika-nak szeretnék egy pirosat kérni a bizalomért, és a gyors bizniszért!
-
hapless
csendes tag
Jár a megérdemelt piros ed019 kollégának,EZÉRT A JÓÁRASÍTOTT VILLANYCIGI SZETTÉRT ,és persze mert KORREKT és GYORS volt!!!
"Három féle ember él a földön...az egyik aki tud számolni,a másik aki nem..."
-
zjanika
csendes tag
Szeretnék egy pirosat kérni Gomi_Wilde kollégának, ezért.
Köszönöm a gyors és korrekt lebonyolítást!Szeretem a korrekt üzletet!
-
GRomeo
tag
Nagy Piros tommjee kollégának, a gamer egér-ért
Az élet attól szép,hogy bármi megtörténhet,de attól sz.r,hogy meg is történik!
-
sNORh
addikt
SzlobiG kolegának kérnék egy pirosat, ezért az üzletért. Korrekt megbízható.Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
aLstaR
tag
Piros ponttal szeretném jutalmazni Zsozsooooo kollégát!
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom!
Üzletünk: Logitech G510 -
manchester85
veterán
Egy nagy nagy pirospontot Mihail88-nak! Sajnos a biznisz csak félig-meddig jött össze, mert hiánycikkre is kellett vadásznom, de minden a megbeszéltek szerint zajlott, a másik termék, ami beszerezhető volt, tökéletesen rendjén ment, megbízható, korrekt üzletfél volt. Csak ajánlani tudom!
[ Szerkesztve ]
i6 Silver
-
lukulusz
csendes tag
válasz msgt.fubar #43560 üzenetére
Viszont is jár a pirospont BiG G3ry kollega korrekt vásárló volt.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Eupalaestrus
csendes tag
dagobertpoci felhasználónak piros pontot kérnék!Üzletünk
Megbízható és pontos eladó!
Pirosat neki!A hangya egész nyáron dolgozott. A tücsök pedig egész nyáron hegedült. Télen mindketten megdöglöttek. Megbízhatóságomat itt és vaterán is ezzel a névvel ellenőrizhetitek! http://phmegbizhatosag.atw.hu/
-
joe38
csendes tag
Egy óriási piros pont jár [titkár01] fórumtársunknak
ezért [Samsung Galaxy S] az extra gyors és a szokásosnál is rugalmasabb üzlet megkötéséért
Mindenkinek ajánlom,rendkívül segítőkész úriember!![ Szerkesztve ]
Üdv.: Józsi
-
msgt.fubar
senior tag
Pirospontot érdemel Lukulusz kolléga, az OCZ ramokért. Korrekt, gyors üzlet!
gottagofast
-
Geller72
veterán
Kérnék egy pirosat ezért a Turion X2-ért, mégpedig coulthard fórumtársnak. Kifogástalan a proci, ma megjött, beraktam, minden ok. Köszönöm.
Geller
-
vedeneyev
újonc
Kérnék egy pirosat Pete87
fórumtársnak a korrekt gyors üzletért [link]! Mint mindíg!
[ Szerkesztve ]
-
xxxthrief
aktív tag
Sziasztok!
kérnék 1 piros pontot gerzson6875 kollégának [link] 1 csere üzletért!Megszálltak az idegenek?És nem tudod mit tegyél???--->Küldd a "NO UFO" szót a 1783-ra!
-
PeL
addikt
Kérnék egy piros pontot [N-vidi-A] részére a korrektül lebonyolított [Üzletért] Hibátlan gépet küldött, rendben ideért, bátran üzleteljetek vele
-
Gerzson6875
tag
Sziasztok
Pirospontot érdemel xxxthrief egy cseréért
[ Szerkesztve ]
-
KSparrow
őstag
Eupalaestrus kollégának jár egy nagy piros pont, Cseréltük az én Nokia 6600-ámat az ő 2 Gigás MicroSD kártyájára. Minden rendben volt, időben postázott, végig tartottuk a kapcsolatot.
Nokia kérdéssel forduljatok hozzám nyugodtan! S22u, Mobilmementók
-
törölt tag
piros pont Penndragon kollégának ezért az üzletért! Csak ajánlani tudom!
-
zotyi85
tag
Szeretnék fagyalllo -nak adni egy piros pontot. Egy samsung s5230-hoz vettem tőle érintőpanelt. Előreutaltam, ő gondosan becsomagolta és postára is dobta még aznap! Azóta már be is szereltem, és végre tökéletesen működik a telóm
Bátran vegyetek tőle, megbízható!ASUS TUF GAMING B760M PLUS D4, INTEL i5 12400F, BE QUIET PURE ROCK, SAMSUNG 970 EVO PLUS 500GB M.2, 2x16GB KINGSTON 3200, XFX RX 6700XT 12GB, LIAN LI O11 AIR, ASUS ROG STRIX 650G, REDRAGON KUMARA, A4TECH BLOODY, Acer Nitro XV322QUP 31,5" IPS 165Hz 1440p
-
lyoczy
csendes tag
Hatalmas piros pontot szeretnék kérni joky72-nek ezért. Végtelenül korrekt. Végigizgultuk a 7 napot, mire a posta hajlandó volt kiszállítani a pakkot. Felajánlotta h visszautalja az árát. Végtelenül korrekt. Köszönöm...
Csak komoly érdeklődők írjanak - ha lehet. Aki csak unatkozik, vagy ígérget, inkább kerüljön el !!! Köszi
-
BiP
nagyúr
Kérnék egy pirosat SUNIHungary fórumtársnak ezért az üzletért. Gyors, pontos, korrekt vevő.
-
endreee
csendes tag
válasz nightmare13 #43536 üzenetére
Pirospont nightmare13 kollégának, ebben az ügyben.
Minden rendben zajlott, nagyon ajánlott partner és köszönöm a kapott bizalmat.[ Szerkesztve ]
-
szszk34
csendes tag
Üdv pirospont ezért stb kollégának a gyors üzletért
-
nukemasterrr
csendes tag
http://prohardver.hu/tag/venusz_2.html tagnak jár a piros pont, egy Sempron 140-es cpu bizniszért.Korrekt ügyfél, gyors lebonyolítás.Ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Az igazság odaát van...most már csak azt kellene tudni, hol van az odaát...esetleg a szomszédban?:)
-
baalberith
csendes tag
Nagy Piros Pont jár rocco021 fórumtársnak a vásárlásért!
-
rocco021
tag
Kérnék egy pirosat ezért az üzletért baalberith-nek mert pontos gyors megbizható partner volt!
-
Kaiser
csendes tag
Piros ponttal szeretném jutalmazni danomiki partnert!
korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom!
Üzletünk: Canon IP4300-as CD tálca. -
kem
addikt
nem megy a kiskerárak link a honlapon.
ui: ezt a hsz-t nyugodtan törölhetitek amint valaki illetékes láttamozta.
Köszi!
-
aszti93
aktív tag
M1k133: Megbízható, korrekt eladó. Egy Revoltec nentit vettem tőle és az áru 2 nap múlva meg is érkezett hibátlanul. Jár neki ezért egy hatalma PIROS pont.
Üdv.: Aszti
-
MrTwister
őstag
szoki007-nek jár egy nagy piros ponty! SanDisk 4GB Cruzer Contour pendrive-ot vett tőlem, pontos és megbízható, mindenkinek ajánlom !
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S20 Ultra@128GB Cosmic Grey##HP Elitebook 8540W@SSD@1TB HDD##ALPENFÖHN WING BOOST 2 PLUS 14cm PWM Blue * 4 db(2*front&1*rear&1*bottom)##RoS gém'tag:MrTuuist3r#2966
-
molka
csendes tag
Kérek egy piros pontot essexboy kollégának a sikeres üzletért. Pár procit vettem ezek közül.
Régi processzorokat, co-procikat (386, 486, korai Pentium) keresek gyüjteménybe. >>>>> http://molka.x86-guide.com/en/collection.html
-
tarti19
senior tag
Óriási piros pontot kérnék [emerico2004]-nak aki volt olyan kedves, a megrendelés után bő 1órára házhoz szállította [VGA-t] Köszönet érte
[ Szerkesztve ]
PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
M1k133
tag
Piros pontok:
1. megema : Megbízható üzletfél volt , gyorsan és szépen csomagolva küldte az árut.
2. sirály69 : Szép állapotú , garanciális írót kaptam , jó áron ,garanciával. Tökéletes csomagolás és gyors feladás.
3. aszti93 : Megbízható betartotta amit ígért. 1db Rev venti innen (ennek nem volt hirdetése, de olyan mint a linkelt hirdetésben is van).
Köszönöm Nekik!
--== M1k133® ==--
-
endreee
csendes tag
válasz dangerzone #43499 üzenetére
Pirospont dangerzone fórumtársnak, erre csapott le Minden rendben ment, ajánlott partner.
-
Nagytalp
senior tag
Ééééés! LalaApo részére kérnék bevésni egy nagy piros pontot!Az újabb alaplap bizniszért
Nvidia RTX és AMD RX videókártyák raktárról!
-
Nagytalp
senior tag
GyaLo részére kérnék egy szép nagy pirosat bevésni a tápegyység bizniszért.
Nvidia RTX és AMD RX videókártyák raktárról!
-
papusz
csendes tag
Randras kolegának piros pont,korrekt eladó és az sd kártya is amit vettem tőle,teljesen tökéletes.[link]
[ Szerkesztve ]
-
dr.hard
csendes tag
Hatalmas piros pont Edei88 [link] kollégának.
Ezt vettem tőle: Gigabyte GTX 460 OC2 1GB (sajnos nem találom a hirdetést, így nem tudom belinkelni)
Előre utaltam a pénz ő pedig becsülettel elküldte nekem, annak ellenére, hogy sajnos a postaköltség nem a tervezettek szerint alakult. Mindenkinek ilyen eladót kívánok!
Köszi a jó ki vga-t -
szoki007
aktív tag
MrTwister-nek jár egy nagy piros ! SanDisk 4GB Cruzer Contour pendrive-ot vettem töle, gyors és megbizható !
-
vzm
újonc
Kollégának szeretnék egy nagy piros pontot amiért félretett nekem innen egy játékot és meg is vettem tőle fillérekért!
Megbízható fickó! -
Mihail88
csendes tag
Akkor tehát Big Big Respect manchester85 kolleganak!!! Legmegbizhatobb Legjofejebb Legtisztessegesebb Legsegitokeszebb Legtisztessegtudobb Legkorrektebb Ember akivel eddig talalkoztam itt a hardverapron! Akkora pirospontot kerek neki beiratni mint a haz
ezert az uzletert : iPad. Sajnos a business nem (teljesen) jott letre (egyonk hibaja sem volt) de megegyszer kihangsulyozom Benne Bárki megbizhat nyugodt szivvel !!![ Szerkesztve ]
Clara pacta, boni amici.
Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest