Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Aktív témák
-
macko20
őstag
válasz
_bazsi_ #43583 üzenetére
Kérnék pirosat _bazsi_ részére ezért az üzletért.
Köszönettel: M20
-
Lt. Szabó
csendes tag
cxseries részére egy HATALMAS PIROS PONT! Korrekt és megbízható eladó!
-
Atesz4
csendes tag
Egy nagy pirosat szeretnék bandi0000 -nak ezért az üzletért: a Galaxy9600Gt -ért!
-
Soucaller
tag
Hatalmas pirospont kjann.s kollégának ezért DDR2/2x2Gb/800Mhz Geil-Value belé fektetett bizalmam meg hozta gyümölcsét, tökéletesen működőd ramokkal lepett meg
-
Zolee.Ha
tag
Ismét csak jár egy pirospont Judek kollégának eme üzletért
Ajánlom mindenkinek!
-
tomi31
csendes tag
Piros pontot kérek bevésni http://hardverapro.hu/tag/arty.html ,ezért http://hardverapro.hu/apro/asus_a6m_7/hsz_1-50.html
-
RootRulez
félisten
Sziasztok! killer1203 kollégának kérnék piros pontot, telefont vásárolt tőlem. Azért késtünk meg vele, mert 3 hó garit vállaltam, ha elromlik én viszem vissza és most jutottam ide
Korrekt emberke, nem az első üzletünk és gyanítom nem is az utolsó.
-
_bazsi_
csendes tag
Piros pontot kérnék ezekért a cuccokért mt_mark kollégának . A találkozási helyszin választásban nagyon rugalmas volt, megbeszélt idő előtt érkezett, igy biztos nem fog senkit sem megváratni, valamint nagyon segitőkész. Ajánlom mindenkinek.
-
ed019
tag
Kérnék egy piros pontot hapless
-nek ilyet vett gyors lényegre törő jó üzletfél! Remélem még üzletelünk
-
_bazsi_
csendes tag
válasz
macko20 #43399 üzenetére
Hatalmas piros pont macko20 fórum társnak, segitségéért, valamint elcseréltük ezt a portékámat és bár ingyen hirdettem mégis kaptam cserébe egy zsir új dvi kábelt. Bátran üzleteljetek vele, nagyon korrekt, segitőkész, pontos... Piros pontos
-
törölt tag
Szeretnék elismerésként dárenbézer-nek PIROSPONT-ot kérni ezért! Ajánlom mindenkinek! Kifogástalan munkát végez és látszik, hogy igencsak ért a dologhoz. Bátran bízzátok rá a gépetek javítását!
-
Gomi_Wilde
csendes tag
Zjanika-nak szeretnék egy pirosat kérni a bizalomért, és a gyors bizniszért!
-
hapless
csendes tag
Jár a megérdemelt piros ed019 kollégának,EZÉRT A JÓÁRASÍTOTT VILLANYCIGI SZETTÉRT
,és persze mert KORREKT és GYORS volt!!!
-
zjanika
csendes tag
Szeretnék egy pirosat kérni Gomi_Wilde kollégának, ezért.
Köszönöm a gyors és korrekt lebonyolítást! -
GRomeo
tag
Nagy Piros
tommjee kollégának, a gamer egér-ért
-
sNORh
addikt
SzlobiG kolegának kérnék egy pirosat, ezért az üzletért. Korrekt megbízható. -
aLstaR
tag
Piros ponttal szeretném jutalmazni Zsozsooooo kollégát!
Korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom!
Üzletünk: Logitech G510 -
manchester85
veterán
Egy nagy nagy pirospontot Mihail88-nak!
Sajnos a biznisz csak félig-meddig jött össze, mert hiánycikkre is kellett vadásznom, de minden a megbeszéltek szerint zajlott, a másik termék, ami beszerezhető volt, tökéletesen rendjén ment, megbízható, korrekt üzletfél volt. Csak ajánlani tudom!
-
lukulusz
csendes tag
válasz
msgt.fubar #43560 üzenetére
Viszont is jár a pirospont BiG G3ry kollega korrekt vásárló volt.
Köszönöm.
-
Eupalaestrus
csendes tag
dagobertpoci felhasználónak piros pontot kérnék!Üzletünk
Megbízható és pontos eladó!
Pirosat neki! -
joe38
csendes tag
Egy óriási piros pont jár [titkár01] fórumtársunknak
ezért [Samsung Galaxy S] az extra gyors és a szokásosnál is rugalmasabb üzlet megkötéséért
Mindenkinek ajánlom,rendkívül segítőkész úriember!! -
msgt.fubar
senior tag
Pirospontot érdemel Lukulusz kolléga, az OCZ ramokért. Korrekt, gyors üzlet!
-
Geller72
veterán
Kérnék egy pirosat ezért a Turion X2-ért, mégpedig coulthard fórumtársnak. Kifogástalan a proci, ma megjött, beraktam, minden ok. Köszönöm.
Geller
-
vedeneyev
újonc
Kérnék egy pirosat Pete87
fórumtársnak a korrekt gyors üzletért [link]! Mint mindíg!
-
xxxthrief
aktív tag
Sziasztok!
kérnék 1 piros pontot gerzson6875 kollégának [link] 1 csere üzletért! -
PeL
addikt
Kérnék egy piros pontot [N-vidi-A] részére a korrektül lebonyolított [Üzletért]
Hibátlan gépet küldött, rendben ideért, bátran üzleteljetek vele
-
Gerzson6875
tag
Sziasztok
Pirospontot érdemel xxxthrief egy cseréért
-
KSparrow
őstag
Eupalaestrus kollégának jár egy nagy piros pont, Cseréltük az én Nokia 6600-ámat az ő 2 Gigás MicroSD kártyájára. Minden rendben volt, időben postázott, végig tartottuk a kapcsolatot.
-
törölt tag
piros pont Penndragon kollégának ezért az üzletért! Csak ajánlani tudom!
-
zotyi85
tag
Szeretnék fagyalllo -nak adni egy piros pontot. Egy samsung s5230-hoz vettem tőle érintőpanelt. Előreutaltam, ő gondosan becsomagolta és postára is dobta még aznap! Azóta már be is szereltem, és végre tökéletesen működik a telóm
Bátran vegyetek tőle, megbízható! -
BiP
nagyúr
Kérnék egy pirosat SUNIHungary fórumtársnak ezért az üzletért. Gyors, pontos, korrekt vevő.
-
endreee
csendes tag
válasz
nightmare13 #43536 üzenetére
Pirospont nightmare13 kollégának, ebben az ügyben.
Minden rendben zajlott, nagyon ajánlott partner és köszönöm a kapott bizalmat. -
szszk34
csendes tag
Üdv pirospont ezért stb kollégának a gyors üzletért
-
nukemasterrr
csendes tag
http://prohardver.hu/tag/venusz_2.html tagnak jár a piros pont, egy Sempron 140-es cpu bizniszért.Korrekt ügyfél, gyors lebonyolítás.Ajánlom.
-
baalberith
csendes tag
Nagy Piros Pont jár rocco021 fórumtársnak a vásárlásért!
-
rocco021
tag
Kérnék egy pirosat ezért az üzletért baalberith-nek mert pontos gyors megbizható partner volt!
-
Kaiser
csendes tag
Piros ponttal szeretném jutalmazni danomiki partnert!
korrekt, megbízható, csak ajánlani tudom!
Üzletünk: Canon IP4300-as CD tálca. -
kem
addikt
nem megy a kiskerárak link a honlapon.
ui: ezt a hsz-t nyugodtan törölhetitek amint valaki illetékes láttamozta.
-
aszti93
aktív tag
M1k133: Megbízható, korrekt eladó. Egy Revoltec nentit vettem tőle és az áru 2 nap múlva meg is érkezett hibátlanul. Jár neki ezért egy hatalma PIROS pont.
-
MrTwister
őstag
szoki007-nek jár egy nagy piros ponty! SanDisk 4GB Cruzer Contour pendrive-ot vett tőlem, pontos és megbízható, mindenkinek ajánlom !
-
molka
csendes tag
Kérek egy piros pontot essexboy kollégának a sikeres üzletért. Pár procit vettem ezek közül.
-
tarti19
senior tag
Óriási piros pontot kérnék [emerico2004]-nak aki volt olyan kedves, a megrendelés után bő 1órára házhoz szállította [VGA-t] Köszönet érte
-
M1k133
tag
Piros pontok:
1. megema : Megbízható üzletfél volt , gyorsan és szépen csomagolva küldte az árut.
2. sirály69 : Szép állapotú , garanciális írót kaptam , jó áron ,garanciával. Tökéletes csomagolás és gyors feladás.
3. aszti93 : Megbízható betartotta amit ígért. 1db Rev venti innen (ennek nem volt hirdetése, de olyan mint a linkelt hirdetésben is van).
Köszönöm Nekik!
-
endreee
csendes tag
válasz
dangerzone #43499 üzenetére
Pirospont dangerzone fórumtársnak, erre csapott le
Minden rendben ment, ajánlott partner.
-
Nagytalp
senior tag
Ééééés! LalaApo részére kérnék bevésni egy nagy piros pontot!Az újabb alaplap bizniszért
-
Nagytalp
senior tag
GyaLo részére kérnék egy szép nagy pirosat bevésni a tápegyység bizniszért.
-
papusz
csendes tag
Randras kolegának piros pont,korrekt eladó és az sd kártya is amit vettem tőle,teljesen tökéletes.[link]
-
dr.hard
csendes tag
Hatalmas piros pont Edei88 [link] kollégának.
Ezt vettem tőle: Gigabyte GTX 460 OC2 1GB (sajnos nem találom a hirdetést, így nem tudom belinkelni)
Előre utaltam a pénz ő pedig becsülettel elküldte nekem, annak ellenére, hogy sajnos a postaköltség nem a tervezettek szerint alakult. Mindenkinek ilyen eladót kívánok!
Köszi a jó ki vga-t -
szoki007
aktív tag
MrTwister-nek jár egy nagy piros ! SanDisk 4GB Cruzer Contour pendrive-ot vettem töle, gyors és megbizható !
-
vzm
újonc
Kollégának szeretnék egy nagy piros pontot amiért félretett nekem innen egy játékot és meg is vettem tőle fillérekért!
Megbízható fickó! -
Mihail88
csendes tag
Akkor tehát Big Big Respect manchester85 kolleganak!!! Legmegbizhatobb Legjofejebb Legtisztessegesebb Legsegitokeszebb Legtisztessegtudobb Legkorrektebb Ember akivel eddig talalkoztam itt a hardverapron! Akkora pirospontot kerek neki beiratni mint a haz
ezert az uzletert : iPad. Sajnos a business nem (teljesen) jott letre (egyonk hibaja sem volt) de megegyszer kihangsulyozom Benne Bárki megbizhat nyugodt szivvel !!!
Aktív témák
- Programozás topic
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Formula-1
- Vélemény: más cég lenne az Intel, ha korábban nevezik ki Lip-Bu Tant
- Politika
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elektromos autók - motorok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AKCIÓ Strix G614JVR/16.0"(2560x1600) 240 Hz/i9-14900HX/1TB SSD/16GB/4060 8GB/Wi11/Garanciális még
- Gigabyte GA-H87M-HD3 rev: 1.0 LGA 1150 alaplap
- ACER SWIFT 5 970 gramm,Érintős FullHD IPS,core i5 (8X3,4Ghz)Vil.bill,16GB RAM,256-512GB SSD,jó akku
- HP játékra is,corei5 7200u,R5 2GB videokártya,8-16GB RAM,120GB-1TB SSD,jó állapot
- Sapphire Radeon HD 5670 1GB GDDR5 PCI-E VGA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Xiaomi Redmi 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest