Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
<Soulfulfan>
csendes tag
Tisztelt Thanator társunknak egy nagy PIROSat ajánlok a korrekt,gyors és rugalmas üzletért.
Tisztelettel! -
Trabby
aktív tag
Piros pontot szeretnék kérni woofias -nak, ezért az üzletért: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Vigilante
őstag
Szeretnék adni egy nagy pirosat A.Zsolt kollégának a nagyon jó árban lévő és tökéletesen működő i7 920-as prociért!
△ Asrock X570M Pro4 △ AMD Ryzen 9 5950X ~ 4.4GHz - 1.248V +Corsair H115i PRO XT △ EVGA RTX 3090 FTW3 ULTRA GAMING 24GB (1965 MHz/20000MHz) - 0.950V △ G.SKILL 32GB KIT DDR4 3600MHz CL16 - 3600MHz △ Samsung EVO 970 M.2(500GB) +Samsung 980 PRO M.2(1TB) △ Samsung Odyssey G7 C27G75T ívelt 240Hz (27") △
-
horush
addikt
Gianni27-nek jár egy pirospont, egy Sparkle GTX465 1Gb videókártyát vettem tőle.
-
orkester
őstag
Ph! megbízhatósági oldal idáig frissítve!
Megbízhatatlanokat továbbra is IDE.
Ha szeretnétek, hogy felkerüljön a pont a listára, linkeljétek a hirdetést is, ne csak a felhasználót!
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
őstag
-
conanabarbár
aktív tag
piros pontot érdemel szitu 19 a mai üzletért!
köszönömIstenem adj türelmet a hülye emberekhez,mert ha erőt adsz,megölöm őket!!!!Sok csicska aki válaszolni sem tud...
-
madmaxxx
senior tag
Kéretik bevésni a áradatot Zugárus barátomnak ezekért az üzletekért:
1- AMD Athlon 3400+ s754
2- ASUS p4s800-mx lap+ proci+ ram
3- AsRock K7VT2 lap+ proci
4- ECS K7S5A lap+ proci
Megbízható és korrekt ezért}}}-----> " A szalonna DIABETIKUS, mivel nem tartalmaz cukrot ..." by H.Lali }}}----->
-
szitu19
csendes tag
Piros pontot conabarbár kollégának a mai csere-beréért!
Isten hozott!,Ördög vigyen!
-
Hell Angel
csendes tag
Piros pöttyike a kollégának!Gyors , korrekt üzlettárs! IBAG-gal jól jársz!Üdv!
06706030361 A komoly vásárló telefonálni szokott:)
-
hapless
csendes tag
Kegyetlenül NAGY piros pont jár krecso kollégának,EZÉRT A PS1-ÉRT,és a LELKIISMERETES ELADÓI HOZZÁÁLLÁSÉRT,valamint a GYORS LEBONYOLÍTÁSÉRT!!!
MAX RESPECT!!!"Három féle ember él a földön...az egyik aki tud számolni,a másik aki nem..."
-
callo
tag
Kérek egy piros pontot zolynetnek ezért az üzletért
[ Szerkesztve ]
-
kkeeppeekk
csendes tag
Kérnék 1 nagy pirosat a korrekt vevőnek Kiss70 ezért az Üzletért.
-
maszi99
őstag
Nagy piros pont illeti gyzsoltee fórumtársat a proci hűtőért[/L, ajánlom másnak is szíves figyelmébe !
Köszönöm, és szebb jövőt:http://gamepod.hu/teszt/nadirim/mult.html
-
D@reeo
aktív tag
Szép nagy piros karakpecze21 kollégának aki egy Wii Mote-ot vásárolt tőlem. Kommunikatív, kedves, pontos partner, ajánlom bárkinek!
-
Auroras21
csendes tag
Sziasztok!
A minap elromlott a HP laptop töltöm, szóltam is SeniorTilla-nak aki rögtön intézkedett, segített és már az új laptop töltőmet használom! Nagy piros pont neki a segítőkészségéért. Mindenkinek csak ajánlom !! -
Tothgera30
Ármester
BandiT elvtárs megérdemel egy csili-vili pirosat a tőle rendelt Noctua NT-H1 pasztákért . Hihetetlen korrekt, gyors megbízható és előre postázott is, mindenkinek nyugodt szívvel ajánlom ahogy mások is . Tehát venni kel tőle, nincs mese .
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
gohi
tag
Piros pont jár Robbie__ kollégának . Ezért a 450esért. Gyors , megbízható mindenkinek csak ajánlani tudom!
Pirosaim(8): http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_2/keres.php?type=-&stext=gohi&submit= http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?type=-&stext=gohi&submit=
-
Zooka
tag
-
kukinyo
addikt
Nagy pirosat kérnék RabloTapyr fórumtársnak ezért az üzletért.
Megbízható,pontos,türelmes -
karakpecze21
senior tag
Tiszteletem!
Egy nagy pirosat szeretnék kérni D@reeo fórumtársnak ezért az üzletünkért.
Egy WII Mote-t vettem tőle.
Személyesen intéztük az üzletet.Sajnos a termékkel gondok adódtak otthoni próba után, de ő készségesen kicserélte egy újra, ami már hibátlanul működik.
Tehát korrekt és becsületes eladó, aki valóban garanciát vállal a termékeire.[ Szerkesztve ]
-
benceecneb
tag
Kérek egy pirosat PöpecHolmik! felhasználónak a sikeres üzletért.
-
Elusive
csendes tag
Kérnék egy piros pontot netseft nek a ZTE bőrtokért !
-
Zsolt_974
tag
Szeretnék kérni dvdbackuper fórumtársunknak egy nagy piros pontot korrekt vevő!!!
Üdv Zsolt.
-
daninet
veterán
Kérnék bgy0422-nek egy piros pontot a korrekt üzletért.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
BDominik
csendes tag
Hatalmas piros pontot kérnék [Gerzson6875]
kollégának [ezért az üzletért]
Nagyon korrekt partner...The World Is Yours...
-
RuLeZz007
tag
Szeretnék egy nagy piros pontot kérni Devid_81-nek.
Üdv.: Patrik
-
MadBlade
tag
Jár a pirospont mcsp-nek a megvásárolt Nokia 7360-as mellé. Megbízható, korrekt vevő, bátran ajánlom mindenkinek!
Ha azért vagyunk hogy segítsünk másokon , akkor minek vannak mások?! :0 )
-
tomi0405
csendes tag
Piros pont [szektamokus]-nak [link]
Laptopot vásároltam tőle, nála meg lehetett nézni, adásvételivel mindennel együtt kaptam meg. Korrekt eladó, rugalmas. -
matiaszg
csendes tag
Nagy piros pont Laross-nak http://hardverapro.hu/apro/samsung_omnia_2_feher_fuggetlen_garis_i800/hsz_1-50.html ezért a telefonért
i7-860,Asus p7p55d PRO,GTX260 212sp XFX,Samu 2450h,2x2 GB Gskill Eco cl7
-
Serrano
csendes tag
1 db piros pont rendel voodoo98-nak a DVD íróért
Serrano
-
bacsis
Közösségépítő
Ismét piros pöttyért folyamodnék, ezúttal polo493 fórumtársunknak igényelnék mert ezt vásároltam tőle! az üzlet rendbe lezajlott, előre elutaltam a pénzt ő pedig küldte a terméket
-
Rotor82
aktív tag
Nagy pirosat kernek Christians -nak, korrekt vevo!
-
Gjani68
csendes tag
Kérek egy hatalmas piros pontot DrLEEi-nek a kiváló cuccért!!!
-
BRIKLY
veterán
Zsolti1987 fórumtársnak kérnék hatalmas PIROS pontot a hűtő bordáért! korrekt,gyors megbízható! ajánlom mindenkinek!
-
Aduasz
csendes tag
válasz david2k6 #40723 üzenetére
Szeretnék én is NAGY PIROSAT adni david2k6-nak adni ezért a termékért és BIZALMÁÉRT, mert vele is bővült azok köre akik tapasztalatból is tudják, hogy én mindig tartom a szavam!
"Előre elküldte a terméket és fizettem amint rendben megkaptam és kipróbálhattam a terméket!!!"
Korrekt,gyors és megbízható eladó![ Szerkesztve ]
-
NitrousB
csendes tag
Ajánlanék egy piros pontot S.Ferinek ezért az üzletért: Lenovo Ultraslim AC/DC töltő
Korrekt eladó, időben ideért a termék, jó áron."If you question too much, you will end up in a situation where the reasons guiding your actions lose their power to guide."
-
zoltanz
nagyúr
Piros pontot kérek dexter1987 PH tagnak ezért: Radeon X1650, korrekt, világos, gördülékeny üzletért.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz enginev3.0 #40542 üzenetére
Kész
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Nus
tag
Piros pontot kérnék [penndragon] -nak ezen üzletért [Asrock N68C-S-UCC]
The sky was pink...
-
zeusx
csendes tag
Kérnék 1 piros pontot Łuc!@n0 fórum társnak a tökéletes videókártyáért ati 4870x2 szépen be csomagolta ahogy kell.Korrekt volt nagyon.Amit megbeszéltünk az úgy is volt
http://hardverapro.hu/tag/luc_n0.htmlA termék amit tőle vettem:http://hardverapro.hu/apro/his_4870_x2_vga_elado_alku_szerint/hsz_1-200.html
His 4870x2 -
gYaLo
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat Szabolcs90 kollégának, akitől egy Palit GTX275ös kártyát vásároltam.
Nagyon korrekt volt, szinte házhoz hozta még este, a kártya tökéletesen működik.
Bizalommal ajánlom bárkinek!
Köszönök mindentiPhone 4S White 6.0.0 ☆ Logitech G500 zjeeeeee!!!!
-
Bloodrayne2
tag
-
ViTaZi
aktív tag
Pirospont m4rt1n kollégának a Kingmax 1 Gb ddr1 400mhz-es RAM-okért! Megbízható, korrekt eladó!
[ Szerkesztve ]
braner00 kerüljétek!
-
lanrob
csendes tag
Kérnék egy pirosat
Bloodrayne2 kollégának ezért az üzletért. Köszönöm. -
szem-y
csendes tag
Szeretnék egy pirosat numan pajtinak ezért a memóriáért.
A funkció a Prohardver szervereinek kommunikációs hibája miatt átmenetileg nem elérhető!
-
f27
senior tag
pirospont jár lizRRR nek ezért az üzletért
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest