Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Digitális Állampolgárság Program
Aktív témák
-
zsolti1902
aktív tag
-
Lasy
veterán
sebo fórumtársunknak szeretnék egy szép piros pontot kérni a korrekt üzletért.
Köszönöm szépen.+36702778032
-
Arcolyte
újonc
Kéretik mabocockpit úrnak bevésetni egy veres pöttyöt, ezt boltoltuk el..
-
tildy
nagyúr
Sokan az én piros pontos topikomra hiszik, hogy az ez a topik, már átítam a címét, de lehet érdemes lenne ennek a címébe is belerakni a piros pont szót.
"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
furesz4
csendes tag
Szeretnék egy pirosat kérni sz0tyi-nak ezekért a RAM-okért, korrekt eladó!
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=furesz4
-
horiza1
csendes tag
Pirospont Tsiga001nek a vásárlásért.Korrekt,megbizható partner.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=horiza1
-
David93Pecs
tag
Pirospontot kérnék Skillet01 kollégának.
2db turbosimet vásárolt tőlem előreutalással. Megbízható,korrekt vevő.
Ajánlom mindenkinek. -
Charlie Gordon
aktív tag
Pirospontot szeretnék kérni [Thrawn] kollégának.
Sajnos a hirdetését már leszedte, linkelni nem tudom, egy VGA-hűtés volt. -
h0o2a7j6
tag
2 piros pont PöpecHolmik!-nak a két üzletért.
link
link
Gyors, pontos partner, köszönöm a vásárlást.[ Szerkesztve ]
-
donbos12
tag
2 darab Piros Pontot szeretnék kérni karakpecze21 nevű fórumtársnak.PS3 játékokat cseréltünk Itt.
Semmi probléma nem volt szimpatikus,megbízható partner.Mindenkinek csak ajánlani tudom.
[ Szerkesztve ]
PSN ID : bosco111
-
PöpecHolmik!
csendes tag
benceecneb kollégának szeretnék kérni egy pirosat, ezért! Korrekt és gyors üzletet bonyolítottam le vele.
Ha valamit jól, és biztosra akarsz, csináld MAGAD! ▀ RÉGI 30db PIROSOK ITT>> https://tinyurl.hu/HXMG ▀ https://tinyurl.hu/v6da ▀ https://tinyurl.hu/jrCv
-
Zaja2
senior tag
Sziasztok!
Pirospont neki,mert jól működő alaplapot vásáróltam tőle !
Megbízhatóságom: http://users.atw.hu/phmegbizhatosag/phtabla.php?nev=Zaja2 /Valamint adatlapon
-
bremere
csendes tag
[ Szerkesztve ]
-
bremere
csendes tag
Helló,s3cr3t3d kolléga is érdemel 1 pirosat,
ezért az üzletért jó az árú,utalás után küldte.[ Szerkesztve ]
-
ke_ni
csendes tag
Szeretnék pirosat adni, pár fórumtársnak:
Laraxior
Cybertrone
Foxmulder89
Ayg0
tarczaliMegbízhatóak, és korrekt üzlet felek, csak ajánlani tudom őket..
-
horush
addikt
Nagy piros pont jár ps.clint-nek, aki egy Cooler Master Elite 430 házat vásárolt tőlem
-
Egy nagy piros pontot szeretnék kérni mr.kocka -nak, egy Nokia dobozt vásároltam tőle. Pontos, korrekt, rugalmas: maximálisan ajánlom!
-
olasz159
csendes tag
Piros pont. To Drater.
Zsír a cucc!!!!!!!
Uiocs nem írtam még senkinek pirosat
[ Szerkesztve ]
IN GOD WE TRUST
-
kilincs89
tag
Nagy piros pont hyperman25 nek, ezért a tápért!
gergely.kovacs43215@gmail.com vagy 30/5541313.
-
robikAhh
csendes tag
Pirospontot kérnék csigabor007 kollégának, ezért az üzletért.Rugalmas,megbízható eladó.
[ Szerkesztve ]
swing life away...
-
anulu
félisten
nem sűrűn írok ide, azonban Nesztovidis fórumtárs hatalmas piros pontot érdemes a hírdetésében árult Assassin's Creed 1 és 2 játékokért (a hírdetésből azóta ezek kikerültek, mondván, hogy elkeltek). ezúton is köszönet neki! megbeszélt időpontban és helyen találkoztunk, a lemezek és a tokok is tökéletes állapotban voltak/vannak.
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
*Szájber*
tag
válasz Rottweiler89 #40943 üzenetére
És megy a Piros pont Rottweiler89 kollegának, Ezért az üzletért...Korrekt,gyors,megbízható!!!UPP
*Szajber* felhasználónak 51 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
anvigh84
csendes tag
-
BandiT
őstag
válasz Tothgera30 #40771 üzenetére
Köszönöm, Tothgera30-nak is jár a piros a korrekt bizniszért!
-
BandiT
őstag
válasz Kozma Janos #40960 üzenetére
Köszönöm, Kozma Janos-nak is jár a pötty a zökkenőmentes bizniszért!
[ Szerkesztve ]
-
balintosh
csendes tag
A gyors, korrekt lebonyolításáért piros pont jár easy...rider-nek az alábbi üzlet kapcsán. Bátran ajánlom mindenkinek!
-
zolynet
veterán
válasz cucci30 #40941 üzenetére
kérek visszapirosat a jóljárt vevőnek , ez az üzlet köttetett
Life is too short to stay stock!
-
MDanny
senior tag
Piros pontot kérek joker1220 társunknak a jó kis üzletünkért.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
geogabcsi
tag
Sziasztok!
Nagy piros pont jár widerstand fórum társamnak, egy HP billentyűzetet vásároltam tőle. Gyorsan válaszolt kérdéseimre, s nem fellengzősen, amit nagyon tudtam értékelni. Az üzletet gyorsan, precízen bonyolította le.
Ezúton is köszönöm!
-
Evgenii
tag
trickyy-nek jár tételenként 1 db piros pont!
Ezért egy piros
valamint
ezért egy piros
és
ezért! -
Viktor77
titán
-
molochtomika
tag
Sajnos egy fekete pontot szeretnék kérni coco1974 nevű felhasználónak ezért a beígért notebook bizniszért. Megbeszéltük telefonon a személyes találkozót és előtte este csak egy sms-ben jelezte, hogy elkelt! Holott, megmondtam neki, hogy biztosra kell a notebook. Ez szerintem nem fer és semmiképpen sem megbízható hozzáállás. Így sajnos senkinek sem javaslom.Sajnálom!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=molochtomika
-
olasz159
csendes tag
Piros pont.
Pontos,minden zsír volt.
Üdv
IN GOD WE TRUST
-
Pete87
tag
PöpecHolmik! kollégának szeretnék egy pirosat kérni. Korrekt és gyors vásárló. Ezt vette tőlem!
-
kexksz
addikt
válasz Black Dragon #40930 üzenetére
Black Dragonnak jár egy piros, bátran ajánlom, mint vásárlót.
Az üzlet: [link]
-
pockhome
senior tag
Kérnék egy pirospontot mediaplayer-nek ezt a VGA-t vette meg tőlem. korrekt, gyors, megbízható. csak ajánlani tudom!!
Girls call me ugly, 'till they find out how much money I make. Then they call me ugly and poor.
-
Rottweiler89
senior tag
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
qamu74
őstag
Kérek egy pirosat HERR Z-nek a megkötött üzletünk miatt!
-
petivagyok
tag
Szeretnék egy pirosat kérni Szabi790612 kollégának, ezért a prociért.
STEAM: https://bit.ly/2Ds4727
-
mitkov77
aktív tag
Szeretnék kérni http://hardverapro.hu/tag/miszimaszi.html -nak 4 nagy pirospontot az alábbi üzletekért.
VGA , CPU és hűtő , Alaplap , Memóriár készben.
Ajánlom mindenkinek
CPU-VGA-SSD összehasonlító teszteket itt találsz http://www.anandtech.com/bench . Ezért feleslege újabb hozzászólást írni. Engem úgy tanítottak, hogy ha hozzám szólnak - kérdeznek, válaszolok. Ha írok egy privát üzenetet te is tedd meg ugyan ezt.
-
venom123
tag
Winner-hun-nak jár a pirospont, ebben az üzletben való korrekt, precíz közreműködéséért! Ajánlom mindenkinek!
"emlékszel még, mikor fiatalok voltunk és úgy hittük valami lesz majd belőlünk? emlékszel még, milyen fiatalok voltunk, látod mégis senkivé lettünk"
-
nagyúr
SajtosKuszob kollégának szeretnék egy pirosat kérni a szuper rágcsálóért! KöszönömTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Lenry
félisten
nagy piros pont SymbianOS kollégának a PH logóért
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Foy
csendes tag
Szeretnnék adni 1 pirosat kicsitrash kollegának a korrekt üzletért erről van szó
-
rizso
addikt
Kérnék egy pirosat bevésni Lamassu fórumtársunknak ezért az üzletért! A megbeszélt időben előreutalta a pénzt, gyors, pontos, megbízható vevő, nem szórakozik ("kell...mégsem...de majd ekkor...inkább hagyjuk....mégis kell...stbstb"), csak ajánlani tudom! Köszönöm az üzletet!
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
homan123
csendes tag
donjohnson kollégának szeretnék egy pirosat iratni a számlájára!! Korrekt üzletember. A cucc hamar itt volt... stb... Nagy a piros
Hóember. Azt tanították, hogy ha kérdeznek illik válaszolni!!!! Ez Vonatkozik A PM-re is!!!!!!!!!!
-
ThaBoss
senior tag
Pirospontot kérek M_o_g_y_i fórumtársnak a kiváló ventilátorokért! Gyorsan, korrektül zajlott minden! Megbízható eladó, ajánlott vele az üzletelés!
-
besthuni
csendes tag
Szeretnék kérni egy hatalmas piros pontot Csaszykj kollegának ezért az[Üzletért]
[ Szerkesztve ]
besthuni besthuni felhasználónak 12 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
mobileman
senior tag
válasz Stukker1987 #40334 üzenetére
Piros pontot Stukker1987 tagtársunknak ezért a bizniszért!
BMW navigáció szerviz-» https://www.bmwmodulszerviz.hu
-
manworkss
csendes tag
Kérnék egy Pirosat Seithennin-nek a gyors lebonyolításért.
-
eee88
csendes tag
Piros pont kicsitrash -nak ebből vett tőlem
-
zsoca929
aktív tag
válasz CoolBoy323 #40898 üzenetére
Jár a piros [CoolBoy323nak][ezért a tatyóért]
-
Ironskin
csendes tag
Kérnék egy Pirosat ezért az üzletést Seduction3 kollegának.
SA Nata A NA.....
-
enginev3.0
félisten
Figyelem, bárkinek hiányzik valamilyen pontja, bármilyen okból, nyugodtan jelentkezzen Privátban!
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
klac
aktív tag
Pirospont jóváírását kérem HWSW fórumtárs részére, akitől egy Flexibilis Riser Card Cable vásároltam.
Egyik nap megbeszéltük,megegyeztünk, másnap postára adta, harmadnap pont délben csengetett a postás, és a kezembe adta.
Ilyen egyszerű, bár mindig mindenkinek így menne.!
A lényeg pedig, hogy ezzel sikerült az elképzelésem megvalósítása, ami ez.
Aktív témák
Hirdetés
- Path of Exile (ARPG)
- Nintendo Switch
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Fallout 4
- Super jelzővel turbózza fel az Orint az NVIDIA
- Nyomtató topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- További aktív témák...
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
- Minőségi GARANCIÁS Gamer PC! Ryzen 7 5700X/RX 6700XT/16GB RAM/1,25TB SSD
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- G.SKILL Trident Z DDR4-4400 CL19-19-19-39 1.40V 32GB (4x8GB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest