- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
lujó55
addikt
Szpaty részére kérek egy pirosat amiért megvette a Samu memóriákat! Lefoglalta, minden a megbeszéltek szerint zajlott!
-
keke69
őstag
Piros pontot szeretnék kérni zsolti1902-nek ezért az üzletért!
-
ricogsm
őstag
Egy nagy piros pont Tom-e kollégának Ezért az üzletért
-
aseknuss
csendes tag
Dicséret és egy nagy Piros pont jár chopKollégának a rendkívül gyors és korrekt üzletért!
Erről az E72ről lenne szóamit vettem tőle! Köszönöm és további sok sikert az üzletedhez itt a PH-n! -
kircipeti
senior tag
Egy pirosat kernek r.o.b.e.r.t. forumtarsnak ezert az uzletert: [link] Egy esata hatlapot es egy sli osszekotot vettem tole.
-
Piros pont peterke135 kollégának.
Üzlet: Logitech MX620
Státusza: eladó -
jonner
tag
Piros pont themebuilder-nek egy Xears TD 100 II vásárlása kapcsán. Gyors, profi, korrekt és teljes körű szervezés és szállítás.
-
Airbus2
csendes tag
gytallian-nak kérnék egy piros pontot Ezért az üzletért
Köszi. -
Tipli66
csendes tag
Kérek egy nagy pirosat w.daywalkernek ezért és a gyors korrekt kiszolgálásért
-
derapo
tag
Egy piros Pöttyöt igényelnék csakcsere
Fórumelvtársnak. Postán küldtem neki egy VGA-t a csere cucc pontosan megérkezett.
-
MadThrasher
csendes tag
Bazsa74-nek úgyszintén egy szép nagy piros pont jár, pontos és megbízható eladó!
-
mukiyou
csendes tag
Sziszka_88 - nak jár a piros ezért. Elsősorban mert MEGBÍZHATÓ!!! Nagy szó! Lehet vele bátran üzletelni.
-
Rómeó
aktív tag
válasz
Diablo18 #36638 üzenetére
Köszi,de sok értelme nincs az értékelésednek!
Én a rám eső részt mindig próbálom 100%-osan teljesíteni!
Nem csak állítom,hogy rosszak,ez 1000%!
A másokkal kötött sikeres/sikertelen bizniszeid,engem sajna nem vigasztalnak!
Habár vettem ramokat,most ismét kajtathatok utánuk!
Becsületedre legyen mondva,hogy a kezdeti elzárkózás után úgy tűnik vissza veszed a ramokat, ez mindenképp meg ér egy fél piros pontot! -
szasanyi
félisten
Egy nagyon nagy piros pont jár adorjant PH!órumtársak, akitől egy új, Sapphire HD6870 1GB VGA-t vettem. Sajnos a kártya gyárilag hibás volt de 2 nap múlva hozta helyette a másik új, és már hibátlan kártyát. Nagyon korrekt, megbízható srác!
-
colos@@
csendes tag
Piros pont [darkling] -nak ezért az [üzletért! (Stalker)]
Kiváló, megbízható eladó -
mrlt
tag
Piros pontot kérnék zsolt19900 kollégának, egy Scythe Himuro-t vettem tőle. Korrekt megbízható partner!
-
Attis Radeon
tag
Kérek pirosat korion felhasználónak a sikeres üzletmenetért.Microsoft Sidewinder X6 bill
-
ricogsm
őstag
Egy nagy pirosat tyielow kollégának , ezértaz üzletért és a korrekt hozzáállás miatt!
-
morght
csendes tag
Nagy pirospont jár ricsi833 fórumtársnak.
Korrekt gyors üzleti partner.
Mindenkinak ajánlom.
Erről az üzletről lenne szó:GALAXY 8800GT -
csakcsere
csendes tag
derapo számára kérnék egy nagy piros pontot,mert üzleteltünk egy vidokártyát.Nagyon produkál,leirtaknak megfeleő állapotban.Csak ajánlani tudom a tölle való vásárlást.Pirosat neki
-
balu72
tag
dagobertpoci-nak kérnék egy pirosat ezért az üzletért.Pontos,megbízható.
-
zsolti1902
aktív tag
Egy pirosat kérnék keke69 fórumtársnak ezért az üzletért.
Tökéletesen becsomagolta és a megbeszéltek szerint postázta. Csak ajánlani tudom más vásárlónak is. -
MadBlade
tag
dvdbackupernek jár a pirospont a Szilikonos kerékpár világításért !
Korrekt és megbízható eladó, minden rendben volt, mind a termékkel, mind annak csomagolásával -
furumc
csendes tag
Köszönet Themebuilder-nek a xears fülesért!
Pirospont, az ügyintézésért! Nagyon gyorsan hozzám került a kívánt eszköz!Köszönöm mégegyszer!
-
Bazsa74
tag
Adok egy nagy piros pontot MadThrasher-nek a korrekt gyors vásárlásért.
Az üzlet ezen termék miatt jöhetett létre. -
dovit
csendes tag
http://hardverapro.hu/tag/shrekass.html -től vettem Intel Atom DDR 512 MB konfigot,minden rendben ment piros pont érte!
maximálisan ajánlom -
RROD360
tag
Egy HATALMAS PIROS PÖTTY jár gyuri2008 fórumtársnak a kiemelkedő korrektségéért a rugalmasságáért és nem utolsó sorban a segítőkészségéért. Bátran ajánlom mindenkinek a vele való üzletelést.
Jah igen ami lemaradt AZ ÜZLET TÁRGYA.
-
zsiguli1201
csendes tag
Korrekt,Mebizható,Pontos vevö.Bár azért sajnálom hogy nem lett jó az access point.
-
Cadal
őstag
HERR Z kollégának kérnék pirosat a már sokadik proci bizniszünkért. Mint mindig most is rendkívül gyors volt, és remek portékát kaptam a pénzemért.
Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszi. -
Diablo18
senior tag
Rómeó-nak jár 1 piros pont
geil 2x1 gb ddr2 ramot vett tőlem
előre utalt pontos volt
és gyors
ajánlom mindenkinek(bár váltig állítja rossz ramokat kapott tőlem
kaptam 1 fekete pontot tőle de miért küldtem volna rossz ramokat mikor én tudom milyen az mikor be húzzák az embert
pl xbox360
40 k
ps 2
20 k ( KAPTAM 1 FÉL ROZSDÁS VIDEO MAGNÓT) -
puttputt
őstag
Köszönöm ezeket a "remekramokat" razermazer kollégának.
Kellemes beszélgetőpartnert, korrekt, segítőkész üzlettársat ismertem meg a személyében. Csillagos pirospont. Ajánlom mindenkinek! -
west
őstag
Szeretnék kérni eg Piros pöttyöst az itt bonyolított üzletért, Ész Ventura kollégának. Pontos rugalmas megbízható fórumtárs.
Köszönöm Szépen. -
west
őstag
Szeretnék kérni egy pirosat az itt bonyolított üzletért Puma K fórumtársunknak!
-
Rómeó
aktív tag
K1LLMy53Lf kollégának kérnék egy piros pontot,ezért a tápért egy proci cserét ajánlott,a postán történő csere korrekt módon lezajlott,köszönet érte!
-
Rómeó
aktív tag
sliderzolo kollégának kérnék egy piros pontot,korrekt üzletfél! az üzlet tárgya egy proci hűtő volt. Thx!
-
gytallian
tag
Airbus2nek kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
Köszönöm. -
04ahgy
nagyúr
válasz
gr45zb #36597 üzenetére
HATALMAS pirospötty gr45zb kollégának. Hirtelen jött ötlettől vezérelve írtam neki, hogy megvenném a Microsat kisvakuját (azóta a hirdetést átszerkesztette), mindezt dél körül, és hat óra után nem sokkal nálam volt a szerkezet. Azóta ki is próbáltam, hibátlan, makulátlan.
Csak ajánlani tudom az eladót.HGyu
-
Lestat3
csendes tag
Piros pontot kérnék gabor0628 kollégának egyAcer one D250 -et vettem tőle.
-
speed3456
aktív tag
Jár a pirospont Imperator999-nek ezért az üzletért. Korrekt vevő . Utalt ment a cucc minden úgy ment ahogy elő van írva.
-
Meddu
tag
Pirospontot kérnék sdkarik kartársnak a 16GB-os kártyákért!
Üdv:meddu -
vuk777
aktív tag
Üdv!
Kérnék egy PIROST PH-User-nek G.Skill F2-8000CL5D-4GBPQ RAM-okért! -
Thoty
senior tag
Nagy piros pont flensburg-nek ezért a netbookért
-
Imperator999
aktív tag
speed3456-nek jár egy piros, egy vga-t vettem tőle. Átutalással fizettem, másnap már itt volt a kártya, nagyon gyors korrekt partner!
-
Imperator999
aktív tag
Fücsök007-nek jár egy piros, hibásan megvette az MSI Eclipse Plus alaplapot, gyors, megbízható üzletember, mindenkinek ajánlom!
-
colos890721
tag
Mehet a piros dante05-nek mivel nagyon korrekt üzletfelem volt ebben az üzletben!
-
norbest
aktív tag
Egy újabb PIROSPONT Sorceres kollégának ezért az újabb korrekt üzletért !
-
Simon02
tag
Küldenék egy piros pontot Eddie141 kollégának a remek félkonfigért. Korrekt, pontos, minden a megbeszéltek szerint zajlott, mindenkinek őszintén ajánlom.
-
Jani18
aktív tag
Kérnék egy nagy pirosat Nesztovidis kollégának.Ezt a monitor -t vette tőlem.Gyors,és megbízható vevő.Csak ajánlani tudom.
-
Eddie141
senior tag
Sziasztok!
Piros pontot kérnék Simon02 kollégának aki ezen konfigból igen sokmindent megvásárolt.
Korrekt, megbízható és pontos vevő! Csak ajánlani tudom! Köszönöm! -
gyuri2008
veterán
Egy nagy piros pontot,RROD360 fórum társnak ezért az üzletért,[link]
Megbízható pontos -
K1LLMy53Lf
senior tag
Szeretnék kérni Rómeó kollégának egy nagy pirospontot ezért a tápért, amit postán cseréltünk. Én küldtem előre ő pedig másnap fel is adta a tápot, ahogy ígérte. Teljesen korrekt, megbízható.
Zorma kollégának is jár a pirospont ezért az üzletért. Gyors, korrekt vevő.
-
Gyok2
senior tag
Egy nagy pirospontot kérek gyzsoltee-nak, a topikját már levette, de egy G7-es egérről van szó.
-
Eddie141
senior tag
Kérnék szépen egy piros pontot V.Dave - kollégának aki ezeket a ventilátorokat vásárolta tőlem.
Előre utalt, postáztam. Minden rendben ment. Csak ajánlani tudom!
Köszönöm! -
picur220
veterán
Jár a pirospont clio9 kollégának a kijelzőfóliáért! Rendes, korrekt üzletfél, és nem utolsó sorban gyors!
-
dante05
csendes tag
Kérnék egy piros pontot colos890721 kollégának ezért az üzletért
-
vashal
tag
piros pont Judgement -nek és barátjának,korrekt üzletemberek
Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest