- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
orkester
őstag
Ha szucsatira gondolsz, Ő utánad 2-vel linkelte a hirdetésed. Az egésznek a lényege, hogy látni lehessen miért is jár a piros pont, ezzel elkerülve a valótlan pontozásokat. Ha csak privátban üzleteltek azért nem tudunk pirosat beírni. Ez így működik régóta pl. licitálós oldalakon is.
-
Realradical
őstag
Az a helyzet, hogy volt róla szó sokszor még régebben, hogy a PH-n kéne egy értékelő rendszer, mint pl. ebayen, de nem szerették volna a házigazdák ha az oldalnak a biznisz lenne a fő arculata.
Ez a barter rész, mint mellékes dolog van itt jelen, a fő téma ugye a szakmai rész. (mint pl. a hozzászólás alapon kapható rang, ott is osztja 10-zel a piaci hszek számát a PH)
Ezért én azt gondolom, hogy az első hsz-be bekerülhetne az oldal címe a két topicban, mint segítség, de sztem központi helyre nem tennék ki. (a desing amúgy sem tenné lehetővé elvégre én csak kontárkodok)
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
Fogok csinálni egy linket a találat oldalra ahol kidobja majd a kereső a commenteket, ha vki a storys vezióra kiváncsi.
A vevő/eladó részt sztem nem kell szétszedni, egyrészt mert ugye ott lesznek a commentek, másrészt a vevő is lehet korrekt, pl postázásoknál, vagy bankkártyás előreutalásnál, tehát járhat ott is ''jópont''.
Nomeg ugye lényeg az egyszerűség...
[Szerkesztve] -
Realradical
őstag
Örülök...kisebb hibák vannak még benne, hétfőn korrigálok még rajta, de pénteken épphogy kész lettem. Rlazol segített kiszúrni a hibákat, sőt még javította is szóval hétfőn updateelek. Nomeg találjátok ki hogy legyen az update...nyilvánosan ip rögzítés mellett lehessen esetleg hozzáadni neveket, vagy pár vállalkozó jómagammal együtt csinálja, ilyesmi. Valami megbízható és egyszerű módszer kéne ami nem úszik el.
[Szerkesztve] -
DigitXT
félisten
Akkor most mi van?????
Az, hogy valóban nem teljesen logikus a kereső működése. Alapból a kereső csak szóeleji egyezést nézett, aminek viszont káros következménye volt (azonkívűl, hogy szórészletre, ha az egy hosszabb szó közepén volt nem - ill. csak trükkel - lehetett keresni), hogy a formázott szavakat nem találta meg, mivel ezek tárolás szempontjából úgy néznek ki, hogy a szó előtt megjelenik annak formázást jelző karaktersorozat (a végén meg a lezáró, de ez most nem releváns), tehát a szóeleji keresés erre nem ad találatot. Ha viszont rávesszük a keresőt, hogy tetszőleges szóközepi egyezést is nézzen, adott keresőszóra egy csomó értelmetlen találatot kaphatunk. Kompromisszumként kitalálták, hogy szóközepi egyezést csak hosszabb szavak esetén nézzen, a te neved viszont ezexerint még nem esik ebbe a kategóriába, így az omiózus HSZ-t nem adja ki (ld. formázás/szóeleji egyezés kérdése), a tiedet viszont igen, mivel ott nincs formázva a neved, tehát szóeleji egyezéssel megkapható.De meglehet, hogy most mégjobban összekuszáltalak.
Van benne rendszer, de sajnos nem tökéletes. Trükknek tudom javasolni, hogy rakj egy % jelet a keresett szó elé, amivel szóvégi egyezést érsz el (a % tetszőleges karaktersorozat helyett állhat), végső soron pedig mögé is tehetsz egy % jelet, így tetszőleges részszóként megtalálod az adott tetszőleges hosszúságú kifejezést.
Egy teszt:
gban
Szerk: a teszt eredménye az, hogy ezt a HSZ-t sem találja a kereső a nevedre (gban)keresve, mivel új sorba írtam azt (tettem egy entert), ami szintén egy plusz karaktersorozatot jelent a szó előtt. Na az ilyenekre mondom, hogy nem túl logikus, és lehet, hogy ''hekkelés'' lett volna anno úgy megcsinálni, hogy inkább csak ezeket a speciális eseteket lekezelni, de talán mégsem nem ártott volna.
teszt2:
fűnyírógép
Szerk2: ezt meg megtalálja.
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest