- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
gothic20-nak jár a pirospont cserébe két ramért
-
Peterson_
addikt
Skuzzy: pirospont mert ő volt az első vevőm
Na meg a korrektségért és türelméért -
plejik
addikt
Nos szeretnék Piros pontot adni Savanya kollégának ,aki kérésemre szerzett rövid időn belül egy MSIGTX295 ös videókártyát ,ami természetesen garos és tökéletesen működik!!!
-
ixtom
tag
Pirospontot éredemel Ad-m fórumtárs ezért az üzletért, ami elég gyorsan ment szerintem. Köszönöm
A garipapírt sajnos elkeverte és erről szólt is. El is állhattam volna az üzlettől de minek
, az előző tulajt már úgyis értesítettük a dologról
Tehát végtelenül korrekt üzletfél, bátran ajánlom mindenkinek. -
C64
őstag
ricsi833-vel mindenképpen. Előre utalással vásárolt. Megbízható!
üdv
-
mezis
félisten
z0d1AK- nak megy a pirospont, egy USB-s Nokia töltőt vettem tőle. Korrekt, gyors pontos.
[ Módosította: philoxenia ]
-
gothic20
aktív tag
Egy piros pont jár ezért BlackPriest -nek nagyon korrekt vásárló
-
RedMan
tag
Nagy piros pont Szneki Bolt-nak a korrekt üzletért és az üzlet utáni segítségnyújtásért. Bátran vehettek tőle TV-t, ha esetleg bármi van rögtön és lelkiismeretsen segít!
-
[w]
őstag
eastmedia - újabb korrekt üzlet
-
Pitu
aktív tag
Nagy piros pontot />HaN</ kollégának a türelméért és a szuper vga-ért! Korrekt!
-
Bagira01
veterán
Pirospont jár jer1cho fórumtársnak ezért az üzletért
-
sagesz93
addikt
Hi!
syC-nek kérnék egy pirospontot. Korrekt vevő.
Üzletünk tárgya. -
z0d1AK
nagyúr
Mezisnek megy a pirospont, egy USB-s Nokia töltőt vett tőlem
-
Undead90
csendes tag
egy nagy piros pontot Maksifül-nek korrekt üzletért az apróhírdetése
-
Csicso01
csendes tag
Egy nagy pirospontot érdemel steam320 ! Nagyon jó volt vele üzletelni ! Mindenkinek csak ajánlani tudom !!!
DD
-
embe
nagyúr
Egy piros pont Bertalanfi fórumtársnak. Korrekt eladó!
-
fkaresz
tag
Zadia fórumtársnak egy nagy pirospont jár, korreket megbízható ügyfél volt.
[link]
-
Peti78
őstag
Piros pontot kérekDaveJr fórumtársnak a megbeszéltek szerint zajlott, korrekt üzletért.
-
MrCsiT
addikt
Szeretnék egy piros pontot kérni salieri. kollégának a Mp3 lejátszó eladásánál tanusított korrekt, gyors, pontos hozzáállásáért
Mr.CsiT
-
JNashville
senior tag
pirospontot érdemlő, korrekt, rugalmas és pontos üzletfelek:
BloodyEddie, az üzlet tárgya egy KS20 volt
illetve basskillav, az üzlet tárgya egy Sennheiser füles vala.
-
dulifiO
aktív tag
Piros pont ravne kollégának a DVD bizniszért!
-
IBAG
csendes tag
kelzsoca hatalmas nagy pirospont!
Gyors, korrekt, megbízható, pontos!!!
-
zcool
aktív tag
Sziasztok!!!
Egy Pirospöttyöt InVino86 kollégának a korrekt Procicseréért. -
attila bá
csendes tag
Piros petty Zsolesz010 kolleganak ezert: WD 500gb Elite White
Minden a legnagyobb rendben azota is a cuccal...[ Módosította: Bordoi ]
-
murlock
csendes tag
Nagyonnagy pirospötty Ad-m -nek aki rugalmas mind az ár mind a hely tekintetében csak ajánlani tudom
ezért az üzletért -
zoleek
tag
Sziasztok.
mope kollegát bátran ajánlom, korrekt ember. A biznisz [ tárgya.] Piros pötty neki.
Köszi, üdv: Zoleek -
Male
nagyúr
Egy pirospont norbi8899-nek!
A személyes átvétel ugyan meghiusult, de időben szólt emiatt, és utána az üzlet simán lezajlott a posta segítségével
-
Six fórumtársnak kérnék egy hatalmas piros pontot.
A legkorrektebb üzletfél akivel eddig találkoztam, pedig szerintem bőven száz üzlet fölött vagyok.Röviden le is írom a történtet:
Meghirdetett egy HD 4850 Toxic kártyát, jelentkeztem érte, megbeszéltük az átvétel módját, majd itt jelezte, hogy utánanézett a megbízhatóságomnak, és átvételkor ne fizessek! Teszteljem 3 napig a karit és utána rendezzem a dolgot a bankszámlájára.
Már itt is le voltam döbbenve.
Megkaptam a videókarit, sajnos a hűtésének a kábele kontakt hibás, jeleztem Six felé a problémát, aki rögtön felajánlotta, hogy az ő költségén postázzam vissza neki a kártyát, vagy segít a garancia intézésében. Mivel én pont aznap adtam el az előző videókártyám nem lett volna működő gépem, ezért felajánlotta, hogy amíg nem rendeződik a dolog használjam nyugodtan. Fel is vette a kapcsolatot a kiskerrel ahonnan származott a kari, sajnos ők kevésbé voltak rugalmasak(nem garanciális a probléma, de megpróbálhatják a nagykerben).
Ezután írt, hogy vagy postázzam neki vissza(az ő költségén), de addig használjam nyugodtan, amíg nem tudok szerezni egy másikat, vagy enged az árból, de akkor nem tud foglalkozni a garanciával. Az utóbbit választottam.Maximálisan korrekt, megbízható üzleti partner, remélem a jövőben még fogok vele üzletet kötni.
-
Tuczika
csendes tag
kérnék egy pirospontot japy felhasználónak a korrekt és gyors üzletért! köszönöm
-
WhiteSkyline
tag
Hatalmas Piros Pont Szaki42-nek megbízható és gyors
ajánlom mindenkinek -
Tájbeszkó
csendes tag
Piros pont Czumy fórumtársnak Galaxy 7600GT videokártyát üzleteltünk privátban. Korrekt megbízható partner.
Mindenkinek tudom ajánlani, ha bizniszre kerül vele a sor!Tibesz
-
RootRulez
félisten
Sziasztok!
Piros pont jár Mz/ts250@300 kollégának, procit vett tőlem. Elküldtem, megkapta, tesztelte és utalta, megbízható vásárló csak ajánlani tudom mindenkinek!
Köszi: RR
-
szakalistvan
senior tag
Nagy-nagy pirospont gery dee ph tagnak az előre utalásért bár még csak most postázom neki az alaplapot.
Az alku tárgya : Asus P5KPL-AM-SE -
madd dogg
senior tag
Pirosat kérek pbujna kartársnak ezért az MSI hűtőért
Minden a legnagyobb rendben zajlott, mindenkinek ajánlom
-
eoawzx
csendes tag
Lejszi kollégának egy nagy piros pont a korrekt üzletért. Egy túlfesz-védelmes elosztót adtam el neki, előre küldtem és amint megkapta postán rendben utalta a pénzt.
-
Yutani
nagyúr
carlo68 fórumtársnak adok egy piros pontot a nagyon korrekt üzletkötésért.
-
törölt tag
kerinagy jó hírnevét szeretném öregbíteni, egy vga-csere postán ügylet korrekt lebonyolításáért! Sajna nekem már nincs meg a hirdetési link, mert elfelejtettem elmenteni, a listában pedig lecsúszott.
-
V8David
tag
Kérnék egy pirosat langward kollégának. CPU-t vettem tőle, 2 nap alatt lezajlott az üzlet postázással együtt!
-
bremere
csendes tag
Piros pont http://hardverapro.hu/tag/kymera.htmlnak ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/asus_a8ne-fm_939-es_lap_elado_garanciasan_5500_ft-ert/hsz_1-50.htmlkorrekt megbizható.
-
bremere
csendes tag
Piros pont http://hardverapro.hu/tag/kymera.html nak ezért az üzletérthttp://hardverapro.hu/apro/asus_a8ne-fm_939-es_lap_elado_garanciasan_5500_ft-ert/hsz_1-50.html és annak lebonyolitásáért,korrekt ,megbizható.
-
7Heads Drago
veterán
Piros pont [bremix] kollégának.
-
Geree1989
csendes tag
Digimokus-nak jár a piros pont egy átalakítóért.
-
nightmare13
őstag
papi20 kollégának jár egy hatalmas pirospont az üzleti feltételek példás teljesítéséért
öröm vele üzletelni [MEMÓRIA]
Az egyik csomag ilyen memómat vette meg -
castiel
aktív tag
tuctuc részére kérnék egy piros pontot! Korrekt, megbízható és pontos!
-
chewbacccca
csendes tag
Pirospont m4rc! kollégának a korrekt üzletért, ajánlom mindenkinek!
-
balintosh
csendes tag
Pirospont multiplikato kollégának a korrekt üzletért. Jó áron, személyes kipróbálás után, a leírtaknak teljes mértékben megfelelő Thinkpadnak lehettem új tulajdonosa.
-
gorcseviván
csendes tag
Calvin20-nak jár a pirospötty az áruért, amit vettem tőle, rendben megérkezett és nem csalódtam se benne, sem az áruban!
-
pisti88+
senior tag
Nagy Pirospont Animatrix11, és Chaplin kollégának a szuper alkatrészekért, gyors korrekt, megbízható partnerek
-
SPC3RUN
tag
ThaBoss
tápot vettem tőle(Gigabyte Superb 460W),
felrakta a hírdetést még aznap (talán elsőként érdeklődtem)
nemvolt éppen pénzem
(elég jó áron adta 8000ft,kábelharisnyázva,2év garival/Újonnan 11körül van/)
félrerakta(pedíg utána írt hogy más is pályázik rá).
Adott mellé Thermaltake A2379(google) kábelharisnyát vagy 20méternyit ingyen.
Rendes, türelmes, pontos eladó.Ajánlom! -
TROG AIR
aktív tag
Piros pont nííííd : "zsolesz010"-nek....kanyar és kavarásmentes üzleti partner......ajánlom mindenkinek....
[ Módosította: bwoay ]
-
atomgolyo
csendes tag
Nagy pirosat kérnék Isee kollégának, rendes, megbízható, korrekt ügyfél, bátran ajánlom mindenkinek.
üzlet: ddr2-es ramok utánvéttel -
Isee
senior tag
Nagy pirosat kérnék atomgolyo kollégának, rendes, megbízható, korrekt ügyfél, bátran ajánlom mindenkinek.
üzlet: ddr2-es ramok utánvéttel -
Blasto
csendes tag
Poros pont Gampa részére !
Korrekt eladó.
Biznisz: http://hardverapro.hu/apro/samsung_cw29z306t_slim_2/hsz_1-200.html
-
Adok egy pirospontot szojka_koli -nak, vett tőlem egy videókarit, minden rendben ment vele!
-
multiplikato
tag
A thinkpadom korrekt vevője volt Balintosh.
-
zsolesz010
senior tag
h_zolII Vinyó-üzlet. Egy korábbi vevőtől hallott a motyóról, megkeresett, elmentem hozzá, próbált és fizetett. Szimpatikus úriember.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 320GB Western Digital My Passport Elite
Kérnék neki egy pirospontot
-
Alister71
nagyúr
Nagy pirosat kérek Yutani kollégának, a gyors és korrekt üzletért!!
-
tuctuc
aktív tag
Mindenkinek tudom ajánlani castielt, ma vettem tőle utcán újonc létére, de nagyon normális és minden rendben működik. AAA+
Ja, ezért: [link]
-
2o1i
senior tag
Pirospont szaki42 kollégának ezért a remek üzletért!!
Aktív témák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest