Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Aktív témák
-
zsolesz010
senior tag
Fohangya Vinyó-üzlet. Kapcsolatfelvétel 3 fronton, személyes találkozó, próba és fizetés
Ajánlott partner.
A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 320GB Western Digital My Passport Essential Arctic White - bontatlan
Kérnék neki egy pirospontot
-
-
varga911
senior tag
-
sanzi007
csendes tag
Óriási piros pontot cellatel kollégának!
Ezért az üzletért: TL-60 proci
A laptopban a procit is kicserélte ezért még egy piros pontot érdemel!
Mindenkinek ajánlom! -
lsgtvik
csendes tag
Szeretnék kérni egy piros pontot Károly fórum társnak!
Ezek közül vásároltam, ill cseréltem.A P5N-E SLI csere P5QL-re. Megbizható, korrekt, gyors, segítőkész eladó! -
Szuby90
csendes tag
Üdv mindenkinek!
zsolesz010 fórumtárs számára kérnék egy piros pontot az eladott mobil rack-ért.
Az eladás során minden a megbeszéltek szerint történt, gyorsan, korrekten és a termék minőségileg is tökéletes.
Ezúton is köszönöm neki! -
André
tag
Lampi74-nek is majdnem elfelejtettem pirosbeli tartozásomat leróni 1 félkonfig üzletért. Kiemelném még, h nagyon profin volt a motyó becsomagolva. Köszönöm
-
André
tag
orkester-nek is adnom kell pirosat a memoriákért, mert ő is megbízhatóságról tett bizonyságot
És kisgeee sem maradhat ki a sorból, mert vele is minden rendben volt ramos üzletünk során és utána is.
Nektek is köszönöm.
-
André
tag
Serf1 fórumtársnak 1 piros a félkonfigért.
Kiérdemelte, mert megbízható és amit megbeszéltünk, az úgy is volt. Ezúton is köszönöm.pappen úrnak is köszönöm az alaplapot és ramot.
Ő is megbízható üzletfélnek bizonyult -
DuplaZso
aktív tag
Chaser pajtás ismét piros pontot érdemel a kafa tápegységért, mely immár az én tulajdonomat képezi.
Szintén kérnék pirosat kosarob8 fórumtársnak is a jópofa nyakbakütyüért.
Mindketten megbízható, korrekt üzletfelek.
Ajánlom őket. -
sziada5925
aktív tag
Egy piros pontot kérnék Mclaren kollégának a Gigabyte GA-965P-DS4 alaplapért. Ajánlom őt mindenkinek!
-
Stei
csendes tag
marcipan72-nek piros pont a korrekt üzletért
Gyorsan találkoztunk és minden rendben ment.Csak ajánlani tudom. -
z0d1AK
nagyúr
Bence78-nak megy a pirospont, egy corás visszavételi bóntól szabadított meg
-
bence78
aktív tag
piros pontot szeretnék adni z0d1ak fórumtársnak a nyélbeütött üzletért cserébe
vásárlási utalvány -
TopaMo
aktív tag
válasz
marcipan72 #25680 üzenetére
Piros pötty az üzletért marcipan72 -nek szintúgy.
[link]Gyorsan gond nélkül lebeszélve az átadás.
-
flashouse
csendes tag
Piros pont l@czko -nak a korrekt üzletért!
-
marcipan72
csendes tag
Piros pötty Stei kollégának a ramokért, és [TopaMo]nak a [kunyhóért]
Gyorsak,korrektek -
tolts.hu
őstag
válasz
pizzadoxxx #25672 üzenetére
Mehet vissza is a piros pizzadoxxx-nak!
-
caba1
csendes tag
Csyo megbízható, és korrekt partnernek tartom!
Nagy piros paca neki![ Módosította: philoxenia ]
-
XuChi
addikt
válasz
Illusion1010 #25674 üzenetére
Köszönöm.
Illusion1010 kollégának is jár a piros pötty.
Gyors, pontos korrekt vásárló
Köszönöm a vásártlást
-
Illusion1010
senior tag
-
norb000
csendes tag
Egy piros pont trl_master-nak. Korrekt eladó és megbízható. Köszi
-
pizzadoxxx
csendes tag
V.Stryker hatalmas pirospontot érdemel a korrekt vásárlásért, pontos megjelenésért és pozitív hozzáállásáért,egy hirdetett Nokia E51 steel típusú készüléket vett tőlem. -NOKIA- fórumtásnak is hatalmas pirospont a korrekt 6610i üzletért, a telefont én vettem tőle, hiteles hirdető, pontos-korrekt eladó .Kai Hansen fórumtársnak is egy hasonlóan nagy pirospont a cserére amit lebonyolítottunk pár napja, én adtam egy c2d laptopot, ő meg egy korrekt x2 konfigot. Pontos volt, korrekt volt, semmilyen negatívumot nem tudnék mondani.
Továbbá Xaero88 kollégának is szavaznék egy pirospontot, sok üzletem volt már vele , az utolsó egy 220v > USB átalakító, remekül működik, csak jót tudok róla mondani.(mármint az eladórol)A fent említett urak egytől egyik megbízhatóak voltak és korrektek, mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
-
klaczi
aktív tag
Piros pont joces kollégának, procit kaptam tőle jó áron, gyorsan. Ez már a harmadik vagy negyedik alkalom volt, hogy nála vásároltam. Mindig elégedett voltam.
-
SimonYana
addikt
simonzé-nek is jár a pirospont!
A lefoglalt terméket ígérete szerint , elvitte és pontosan utalta az árát!
Bizhattok benne , hisz addikt! -
simonzé
addikt
Köszönet, és pirospont SimonYana kolléga bizalmáért, korrektségéért, és pontosságáért. Mindenkinek ajánlott partner.
-
kisati007
csendes tag
piros pschio-nak. mondjuk kettő.
-
Snowcat
tag
Prios pont iha.eut-nak a korrekt és gördülékeny üzletelésért.
-
cAby
tag
Thomeee: piros pont, mert minden a megbeszéltek szerint zajlott. ;)
-
litter
tag
R3n3g4T-nak viszont piros a korrekt üzletért
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
Szevasztok!
litter kollégának szeretnék osztani egy pirosat a korrekt üzletért.
Még ajándékot is kaptunk tőle.Mindenkinek ajánlom! -
csucsu69
tag
ŐSEMBERNEK KÖSZÖNET,KORREKT ÉS GYORS!
-
Adnék egy nagy pirospontot petrelli86 -nak, vettem tőle egy winyót, szépen becsomagolta, hamar ideért. Jó üzletpartner!
-
agromokus
csendes tag
Kérnék egy-egy piros pontot KillHates, spartan1 és Füge007 -nek. Mindannyian korrektek voltak, lehet velük üzletelni.
-
C^^
őstag
Köszönet Cyberbeninek a tartályért.
-
Szeretnék kérni egy PIROS PONTOT
agromokus-nak, mert korrekt vevő, azonnal utalt és visszajelzett a termékkel kapcsolatban.
-
Borokafa
őstag
Jár egy piros akaidonak a memóriákért
Nagyon korrekt! -
akaido
addikt
[Borokafa] kollégának piros pontot savazok a RAM BUS ramokkal kapcsolatban lebonyolított korrekt biznyisszért.
-
Balipapi
csendes tag
Ezért: teló
Sikeresen létrejött a biznisz!
-
fpatrik
csendes tag
Kérnék egy piros pontot Balipapinak.
-
Edward1981
tag
[Csepy]-nek PIROS pont a korrekt üzletért!
-
MS74hu
tag
Kérnék 1PIROS pontot ZOHAN kollégának! Vettem töle 1 PSP-t.
-
sagesz93
addikt
Hello!
Pirospontot kérnék, chooky fórumtársnak ezért a jó kis prochűtőért!. -
Bagira01
veterán
Pirospont jár Corsa1 fórumtársnak ezért az üzletért
-
zsolesz010
senior tag
válasz
Csabee. #25624 üzenetére
Csabee. Ismét egy vinyó-üzlet, most az egyik korábban tőlem vett kis cumó beszámításával. Hihetetlen ez az ember, az a vacak még most is úgy néz ki, mint ha most vitte volna el
Egyeztetés részletes volt, találkozóról telefonon tájékoztatott folyamatosan, azt kell mondjam, ezúttal is tökéletes üzletet hoztunk össze.A megváltozott szabályok miatt a hirdetés: 500GB Western Digital My Passport Essential Midnight Black
-
Pirospontot adnék SimonYana-nak, kedvező áron, nekem tetsző időpontban adott át egy Corsair TX-650 tápot, ami kiválóan üzemel.
-
Csabee.
nagyúr
válasz
TomTom0 #25623 üzenetére
csatlakoznék az előttem szólóhoz Pirospont zsolesz010 killégának! Ma kötöttem vele ismét üzletet! Korrekt,gyors rugalmas! Ajánlom mindenkinek! Boldog tulajdonosa vagyok egy MyPassportnak
-
TomTom0
csendes tag
Én is adnék egy pirospontot zsolesz010 barátunknak! Jó volt az üzlet! Prociteszt és vétel után HDD üzlet is történt
Nagyon tetszik ez az 500-as Elite Passport!
-
hupilila
csendes tag
üdv..
drpele kolega piros pontot érdemel mert rendben zajlott kettőnk között minden
üdv..
-
zsolesz010
senior tag
TomTom0 Proci és vinyó-üzlet. Rég hajtottam már egy procira, amit meg is eszik a notim, tőle most megkaptam. Próba a tetthelyen, a proci tökéletes, az XP majdnem belehalt a cserébe
És ha már találkoztunk, ő is vitt tőlem valamit
A megváltozott szabályok miatt a hirdetések: Intel Core Duo T2400 eladó és 500GB Western Digital My Passport Elite
-
Piros pontot szeretnék adni N-vidi-A kollégának,mint remek vásárló. a megbeszélt időben ott volt, személyében egy korrekt PH-s "kereskedő" usert ismertem meg. A meghirdetett dolgaim: Asus 4870@512, C2DE8500
szintén piros pontot érdemel public73 kolléga a korrekt,és gyors ügyintézésért. Tőle vásárolt termék: X3 8450
szintén piros pontot szeretnék adni Isti-11 kollégának a gyors és korrekt közreműködéséért. Sajnos a hirdetés linkjét nem találom
-
Olekgsxr
tag
Egy nagy piros pöttyöt szeretnék adni: Wasquez [link] kollégának, a gyors, és rugalmas, üzlethez.
Köszönet még egyszer a 3 méter kábelharisnyáért. -
V.Stryker
nagyúr
Kérnék egy piros pöttyöt pizzadoxxx fórumtársnak. Hősiesen állta alkutámadásaimat.
Egy tényleg jó Nokia E51-et vettem tőle. (a hirdetést már levette, így nem tudom linkelni.)
-
Diezel
csendes tag
piros pont jár [bercii]-nek egy [bst-37-es akksiért sony ericcsonba]
-
Csabee.
nagyúr
Pirospont Tom77 fórumtársnak vettem tőle egy Abit BD7 III alaplapot! Korrekt gyors eladóó!
Bátran ajánlom mindenkinek!
-
tkesy
őstag
válasz
nyilasmisi #25537 üzenetére
.
-
Ediva8
tag
Szeretnék kérni egy nagy piros pöttyöt vikcsi kollégának megbízható és korrekt vevő,egy E4700 procit adtam el neki
-
adrian930420
csendes tag
Szeretnék kérni egy nagy pirospontot magul kollégának a memóriakártyáért. Nagyon jól működik!
Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest