- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Essejó: MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
Aktív témák
-
Kis_Teri
csendes tag
válasz
Jockey007 #1624 üzenetére
Te utolsó kis senki, azt hiszed te vagy itt a feri, akát ***********************
Nagyon szánalmas vagy ám, elárulom. Ez már kiderült..
Egyszerűan maga a szánalom fogalma TE vagy...
Ez a gyerek azt hiszi ő az Isten itt a PH-n, komolyan mondom. Láttátok volna miket írt nekem priviben(persze ezt is kimagyarázza mindjárt). Hogy őneki ilyen meg olyan ismerősei vannak, a moderátorok nyalják a talpát, szoval egy szavába kerülne engem végleg kitiltatni innen. Ja és pl hogy neki nem tudom már hányezer sikeres üzlete volt, ő az egyik legnagyobb eladó itt a PH-n, és még hasonlól...
Hát ezekhez No Komment.
Persze kicsit átolvasva a topikot, Jockey kolléga neve is felmerült egyszer kétszer, hogy kit-hogy vert át...
Ehhez meg végképp No Komment.
Annyit tudok tanácsolni kisfiam, hogy szállj le a földre, és gondold át az élet nagy dolgait, mert később nagy hátrányban leszel ez miatt. (Mondjuk már most is eléggé abban vagy)
[Szerkesztve]
%moderálva, figyelmeztetés kiosztva - kalandor%
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest