- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
cdl
senior tag
válasz
Madn!ght #845 üzenetére
Szia.
Én a használt piacon vettem kezdő szettet magamnak először. Talán 40000 körül volt az egész.
2 évig evvel mentem, aztán eladtam az egészet ugyanannyiért+ maradt egy Burton zsák belőle.
Akkor már tudtam, hogy mit akarok, így vettem kötést, lapot, bakit újonnan.
Persze újat csak is tavasszal, nyáron szabad venni. -
orbano
félisten
válasz
Madn!ght #845 üzenetére
A tovabbpasszolos egoldas jo ötlet. Addigra jobban fogod tudni mit akarsz. Kérdés meg h mennyit fogsz csuszni. Mert egy hosszú tavon jo szettre a 120k nevetségesen kevés. Egy jo bakancs 60k-tol indul. Egy.valamire való kötés használtan is 40-50e, a deszka szinten 80-tol felfele, mondjuk a slash straight most ebayen akciós meg talan, ilyen 200 euro környéke. Persze ha a freestyle lesz a befutó nálad, es nem a freeride, akkor nem a te lapod lesz. Ezért is erdemes varni.
-
stickermajom
addikt
válasz
Madn!ght #845 üzenetére
Hol bérelsz? Egy rendes kölcsönzőben (snowboardshop.hu pl.) azért jobb cuccokat adnak. Nem biztos, hogy 100k-n belül találsz jobbat mindennel együtt.
Ha feltétlenül saját cuccot vennél, akkor kezdj egy jó (új) bakanccsal, aztán arra lehet építkezni. De ez szigorúan ilyen szvsz dolog, nekem bevált az elején a bérlés, aztán "örököltem" lapot és onnan léptem tovább a saját felé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Teljes kijelzős zászlóshajó, AI-erejű teljesítmény
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest