Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz Putyin90 #9235 üzenetére
Mororim.hu-ról vettem. Nem írja ugyan a srác az oldalon, de v3-ast kapsz, tehát benne lesz az FS adapter, is nem kell külön venned.
Én raktam fel persze, semmi extra igazából. Még imbuszkulcsokat is kapsz a csomagban, ha nem lenne otthon. Villáskulcs mondjuk legyen valami értelmes, a kereket tartó csavar jó erősen van meghúzva, és ami a Monorimhez van kulcs az valami low cost alumínium cucc lehet (én inkább nem is használtam). Az első Monorim az 30k, a hátsóból viszont nem a nagy MR1-est fogom venni mert baromi drabális, nehéz és fúrni kell hozzá a rollert - arra jutottam, hogy elég lesz az ESR1. Olcsóbb is, kisebb is, bármikor nyom nélkül leszerelhető, és nekem elég. Még annyi, hogy EXA légrugókat teszek a gyári rugók helyet előre hátra, és hangtalan, csillapított lesz mindenhol.
Ja részemről ajánlott az X-tech Zoom HB-100-as fék is, erősen fog, hangtalan, jól adagolható, az sem egy nagy beruházás, és fél óra alatt fent volt az is (beállítással együtt). Ehhez még lehet veszek egy 140mm-es féktárcsát mert méretben megkívánja, de így is szépen működik amúgy.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sweet.tv - internetes TV
- Hardcore café
- iPhone topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Milyen processzort vegyek?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- További aktív témák...
- Freewell Mega Filter 16 Pack szűrőkészlet DJI Mini 4 Pro drónhoz
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- DJI FPV Combo drón szett hibátlan állapotban
- DJI Mini 2 - 4k drón szett hibátlan állapotban - távirányító, akku, táska
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest