Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: A RAMválság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
krakki88
csendes tag
válasz
B-L-A-C-K
üzenetére
Akkor jött volna jól ez a kép.
Azóta már megvilágosultam.
Igen, igy megoldható, csak hát garissal nem tenném meg. Pedig lehet jobb lenne, az eredeti gázkar eléggé hülyeség és veszélyes. Ugyanis ha pont akkor történik valami(esés, neked mennek, kiesik a mágnes
stb)amikor húzod a gázt, akkor rajta marad a kezed mert ahogy instabillá válik abba kapaszkodsz(én legalábbis többször jártam már igy, főleg a kieső hall szenzor mágneses sztorinál....) és amig teljesen el nem engeded addig pörgeted a motort.
A legjobb lenne a motoroknál használt módszer.
Az viszont biztos, hogyha jövőre lecserélem a Mantis dual-t Wolf warriorra akkor az úgyis kiinából jön, "gari nélkül", ott azonnal cserélni fogom erre a verzióra ami a képen van. Köszi!
Qlux: Én a Dual mantisról tudok nyilatkozni : Az alap jó, de foglalkozni kell vele, csavarokat meghúzni alap, az összeset! Akkor az alján két fajta kontollernek való felfogatási pont van, azaz két lyuk, amit gyárilag úgy hagynak, kilátszik a kontroller alja....
Azt nem tudom, hogy hogy gondolják h ezzel 2.5 centis vizbe bele lehet menni? A kézikönyvébe van.... Na mindegy, azt is neked kell tömiteni.
DE a legfontosabb h megvétel után a gázkarban lévő mágnest kiveszed kb körömmel(előtte bejelölöd h melyik része néz kifelé, nem mindegy, mert ha forditva rakod vissza akkor padlógázzal indul el!!!
) és FBS szilóval alulról beragasztod, felülről meg jobb fajta pillanatrasztóval húzol rá egy vékony réteget. Na ezt a házi verziót nekem 10 perc volt minimum kiszedni késsel, csavarhúzóval feszegetve, pedig az fbs sziló még el sem kezdett kötni, tehát csak a pillanatragasztó fogta....
Ugyanis ha kiesik a mágnes akkor még meg se kell húzni a gázkart, alaphangon padlógázzal fog majd menni, vagy szerencsésebb esetben sehogy.
Amúgy nagyon erős gép, brutálisan húz 80-90 kilós embert is, simán felmegy 30-40 fokos emelkedőn is. Talán a sima mantis dualnak lehetne nagyobb akksija, de városba elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Azóta már megvilágosultam.
stb)amikor húzod a gázt, akkor rajta marad a kezed mert ahogy instabillá válik abba kapaszkodsz(én legalábbis többször jártam már igy, főleg a kieső hall szenzor mágneses sztorinál....) és amig teljesen el nem engeded addig pörgeted a motort.