Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• krakki88

csendes tag

válasz B-L-A-C-K #5835 üzenetére

Akkor jött volna jól ez a kép. :P Azóta már megvilágosultam. :))
    Igen, igy megoldható, csak hát garissal nem tenném meg. Pedig lehet jobb lenne, az eredeti gázkar eléggé hülyeség és veszélyes. Ugyanis ha pont akkor történik valami(esés, neked mennek, kiesik a mágnes :D stb)amikor húzod a gázt, akkor rajta marad a kezed mert ahogy instabillá válik abba kapaszkodsz(én legalábbis többször jártam már igy, főleg a kieső hall szenzor mágneses sztorinál....) és amig teljesen el nem engeded addig pörgeted a motort. :D A legjobb lenne a motoroknál használt módszer.

Az viszont biztos, hogyha jövőre lecserélem a Mantis dual-t Wolf warriorra akkor az úgyis kiinából jön, "gari nélkül", ott azonnal cserélni fogom erre a verzióra ami a képen van. Köszi!

Qlux: Én a Dual mantisról tudok nyilatkozni : Az alap jó, de foglalkozni kell vele, csavarokat meghúzni alap, az összeset! Akkor az alján két fajta kontollernek való felfogatási pont van, azaz két lyuk, amit gyárilag úgy hagynak, kilátszik a kontroller alja.... :)) Azt nem tudom, hogy hogy gondolják h ezzel 2.5 centis vizbe bele lehet menni? A kézikönyvébe van.... Na mindegy, azt is neked kell tömiteni.

DE a legfontosabb h megvétel után a gázkarban lévő mágnest kiveszed kb körömmel(előtte bejelölöd h melyik része néz kifelé, nem mindegy, mert ha forditva rakod vissza akkor padlógázzal indul el!!! :)) ) és FBS szilóval alulról beragasztod, felülről meg jobb fajta pillanatrasztóval húzol rá egy vékony réteget. Na ezt a házi verziót nekem 10 perc volt minimum kiszedni késsel, csavarhúzóval feszegetve, pedig az fbs sziló még el sem kezdett kötni, tehát csak a pillanatragasztó fogta....

Ugyanis ha kiesik a mágnes akkor még meg se kell húzni a gázkart, alaphangon padlógázzal fog majd menni, vagy szerencsésebb esetben sehogy.

Amúgy nagyon erős gép, brutálisan húz 80-90 kilós embert is, simán felmegy 30-40 fokos emelkedőn is. Talán a sima mantis dualnak lehetne nagyobb akksija, de városba elég.

Új hozzászólás Aktív témák