Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• DigitXT

félisten

válasz #07746304 #3568 üzenetére

Az a noname fos gyártó minden hibás alkatrész helyett küldött vadiújat szó nélkül,
    sőt, még ahelyett is, ami helyett nem járt volna, mert végig hibátlan volt, csak nem
    tudtad tesztelni. De elhitték, hogy az a hibás. Ebből csinálsz pénzt, de azért most
    is fikázod őket, nem értem miért: ha elküldtek volna a vérbe, akkor megértenélek...
    Arról lássuk be, hogy nem a kínai tehet, ha otthon szanaszét téped a kábeleket.:U

Ui: azért nem kell senkinek a "hibátlan" alkatrész, mert nálad ezt nem lehet tudni,
    és főleg azért, mert az új ár fölött árulod, nem kell rá várni felkiáltással. Ha tényleg
    bontatlan cuccok lennének, akkor lenne realitása ennek a felülárazásnak, de mivel
    videók hosszú sorában bizonyítod, hogy gányoltál velük és nem jutottál sikerre, én
    se merném ezekután megvenni, hogy bizisten hibátlan, csak nálam nem működik.
    Az akkuval is így vagyok, hogy "valszeg" hibátlan, ezért 15K-ért olcsó*, de 20K-ért
    már nem kezdek licitálni, mert mégiscsak szét lett vágva, és össze van celluxozva.

*: ha mégis szar lenne, még cellánként is megér annyit, kvázi pótalkatrésznek.:K

• DigitXT

félisten

válasz #07746304 #3568 üzenetére

Így van, azért nem akartam ide beírni, mert picit lehülyézlek benne, aztán
    menet közben elgondolkodtam, hogy esetleg én vagyok a hülye...:))
    S persze nem akartam szaporítani a szót, meg ismét lefikázni a videóidat,
    úgyis ismered a véleményem. A lényegét fél perc alatt meg lehetett fogni,
    de tényleg kurva drámai volt 7 és fél percben ragozni, hogy melegíted LOL.

Ui: én vállalom, ha valamit nem tudok: elsőre pl. azt hittem potméter, azaz
    valóban lövésem sincs milyen "legó elemek" vannak. Nekem még működik.
    (A hídon majd akkor megyek át, ha odaértem. De egy széttépett kábelt én
    is felismerek. És szerintem bárki, aki azt a fotót meglátja. Szép "baleset".)

Új hozzászólás Aktív témák