Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
DigitXT
félisten
végig zárlatba volt
Kívülről. Ami alapvetően nem gond: az akku két pólusa nincs direktben kivezetve, zárlat esetén a BMS leválasztja a negatív sarut nincs további kár. Akkor van nagy baj, ha belül keletkezik zárlat, amire a BMS semmilyen ráhatással nem bír. Ad absurdum ha egy cella magában megmurdel, azon keresztül elkezd kisülni a többi, az baj... Az ilyenek vezetnek tűzesetekhez. Ha kívülről rövidre zárod, egy normális BMS mínusz idő alatt letilt. Persze előfordulhat, hogy elporlad egy csatlakozó, de annyi. A képen az XT60 "patika" = ott nem volt ívkisülés, különben kicsit másképp nézne ki. De biztos láttál már olyat is.
Nekem egyszer, 6 éve, a motor csatlakozó fröccsent el, mert egy zárlatos vezérlőt dugtam rá az akkura. Magában nem volt baj, de a motorkábel csatlakoztatásával bezárult a kör, pukk. Mondjuk a Kugoo BMS nem a világ legjobbja, de amúgy az akkunak itt sem lett baja.
(Ha fordítva járok el, és előbb az ECU + motor kötés, utána az akku, akkor az XT60 kuka. Cserébe az akku ezt is ugyanúgy túléli. Tapasztalat. Ezt még 2 éve sikerült összehozni.)
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Újszerű Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló +
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku: 100%
- Update 11.24. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nekem egyszer, 6 éve, a motor csatlakozó fröccsent el, mert egy zárlatos vezérlőt dugtam rá az akkura. Magában nem volt baj, de a motorkábel csatlakoztatásával bezárult a kör,
(Ha fordítva járok el, és előbb az ECU + motor kötés, utána az akku, akkor az XT60 kuka. Cserébe az akku ezt is ugyanúgy túléli. Tapasztalat. Ezt még 2 éve sikerült összehozni.)