Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Skywalker: Revealed
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emunem
őstag
Mondjuk a 2. verzió az tetszik, dupla csillapítás elől , de biztos nem egy pálcikát fogok venni 2. rollernek, valami vadulós/épitős felépítményben gondolom, ami nem túl drága, de ne csuklodjon össze alattam. (Terepen vadulás.) 25’ Kukik tetszenek, mert mennek mindenhol, itteni emberkékkel személyesen is beszélve nem sok rosszat mondanak. 7 emberből 3-nál volt garis probléma, mindnél szervizben vagy pót alkatrész küldésével meg volt oldva.
Meglátjuk. Mantis meg a másik 2000€-s gép kicsit drága nekem mocskolni vele…
-
DigitXT
félisten
Segway szerviz nagyon ritkán van toppon.
Az lenne az igazi, ha nem lenne rájuk szükség. (Jó esetben kevésbé van, mint a nónémnél lenne. Csak azokat meg senki nem csinálja, pont azért mert max. tákolni lehet rajta.
)Ui: Kugooéknál küldték anno a csere alkatrész(eke)t a szép emlékű S1-emhez. A legelsőt meg kapásból gariztatta az eladó, mert 1 nap alatt meghalta magát a kijelző: jó is volt.
(Ezzel semmit nem mondtam a Kukiról, de amikor Kugoo Kirin lett, még rosszabb lett.
)
Amúgy nagyra nőtt pálcikára nem akarsz LED-et rakni? Hátha elkapkodnák, ha világít...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk: már nincs meg a 70-es végsebesség, elvitték a 60V akkut: 36V-on karcolja az 50-et elméletileg, de én már nem fogom kipróbálni: a vezérlő is jóval kisebb/olcsóbb lett benne. Baromi kíváncsi lennék pedig így a hatótávolságára, hiszen 36V38Ah akkut raktam bele... (48V24Ah-val nem nagyon ment 45 km fölé, ezzel szerintem meg lehetne neki 60-70 km.)
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 8700F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Zalman Z1 PLUS 750W
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
)
(Ezzel semmit nem mondtam a Kukiról, de amikor Kugoo Kirin lett, még rosszabb lett.
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)