- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr. Szilikát
őstag
válasz
pusszycat #34597 üzenetére
Pedig nincs értelme, mert a szakember azon van, hogy a munkát mihamarabb letudja, önszívató pluszmunkák nélkül, aminek más szempontból sincs értelme, nincs mit betenni helyette, de minek is, ebben semmi józan logika nincs.
Ez a régi beidegződés még a kommunista korból, de azóta már nem így mennek a dolgok. Mint említettem, korábban TV-video szervizt üzemeltettem, de ilyen emberi butaságoktól csak a hajam téptem. Hogy mit képzelnek egyesek, kinek kell az ő vacak alkatrésze, minek vegyem ki, minek rakjam be, ez egy akkora hülyeség. Örülünk, hogy a munka rendesen meg legyen csinálva, vigye el és többet nem akarom látni, mert az már nem jó jel.
De ha nem akarom látni az embert, akkor nem fogom szívatni magam ilyen felesleges dolgokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Mikrotik routerek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kikapcsolható lesz a PWM az iPhone 17 modelleken
- TPM (trusted platform module) topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB COUGAR GAMING MX330-G 500W
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest